Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@kotatko1232 ty jo sok ale velmi prijemny teda ak babo neplanovane ale chcene tak to super ako niekto ani nevie ako j tomu pride a iny skusa testuje mera no verim ze vsetkym Boh pozehna a vyslisi 🙏😀
@vanda12345 tak ma uz 3 deticky a rozmyslala este nad 4 ale neplanovala tak skoro 🙂....
Ale jasne tešia sa .....
@majuska77 tak sme na tom nejako podobne, ja som dnes 32DC, menzes som už mala mať, nakoĺko mávam 22-25 cykly, 27DC som začala máličko špiniť 4dni , za celý deň bodka na intimke a dnes nič, graf BT sa tvári anovulačne , dnes ráno test negatívny.....tak tiež už prestávam rozumieť svojmu telu. Ak sa nič neudeje , tak v pondelok pojdem pichnúť agolutín.
baby, zlto-biely kremovy vytok znamena jednoznacne ze je po ovulacii?? Lebo vcera a predvcerom bol husty priesvitny a dnes sa uz zacal menit.
@senselinka no to som len niekde citala ze 3 hodiny stacia, ale sama by som to takto nemerala, radsej normalny dlhy spanok pre istotu 🙂
baby, ktore merate bazalnu teplotu...ak merate o hodinu skor aky rozdiel v teplote mate ??
kto mi poradí? Moze byt toto priebeh prebehnutej ovulácie? Teploty takto:
36,4 - 36,1 - 36,3 - 36,5 - 36,3 - 36,3 - 36,5 - 36,4 . Dnes som 14 DC. Nerozumiem tomu. Pred kyretazou som mala teploty cca o 0,2 stupna vyssie. t.j. predovulacne 36,5 a poovulacne 36,7 - 36,8.
@lenka_vi1 ja som merala aj o 4h skor a bt rovnaká.
@lenka_vi1 Mne sa tiez nemeni - bez ohladu na cas.
Baby je mozne ze ovulacia bola vcera aj ked teplota prudko neklesla? Ak nie, kedy teda bola? Dakujem. Takyto neisty graf som este nemala.
36,4 - 36,1 - 36,3 - 36,5 - 36,3 - 36,3 - 36,5 - 36,4 - 36,5 - 36,5 - 36,8
@vanda12345 ahoj moja, a ty ako sa mas? Dufam, ze priznaky prekypuju jedna radost! Ja sa tu trapim s mojou mysterioznou ovulaciou, uz som z nej nestastna.
@zuzanita123 uvidis ako buf dalej,ale oproti vcerajsku velky rozdiel nevidim.
No rozdiel neni velky, ale ja 37 nemavam, dokonca som este nikdy nemala 🤔
nemusiš ignorovat, ale moze byt pri nedostatku spanku, že je telo vyčerpanejšie a tym padon je aj mierne zvyšena vnutorna teplota
@lenka_vi1 nemusi to byt stale tak, ze pred ovuláciou prudko klesne. niekedy vôbec. tych 36,8 uz moze byt 1 dpo, ak to dalšie teploty potvrdia.
@lauritkatesty dik, ja som si myslela ze to bude asi tak ...
@lauritkatesty odporúčas teda este dnes poistit a snazit sa? 🙂 snažili sme sa predvčerom tak by ma celkom potešilo keby ovu bola naozaj včera....verím, že máš pravdu a zajtra to bude opäť pekných 36,8...ďakujem krásne
@lenka_vi1 no poistit mozte.aj ked uz po ovu je mensia sanca ako pred
@lauritkatesty no snad postacilo snazenie v podvecer den pred ovulaciou
@lenka_vi1 jj 😉

@vanda12345 tak to je super....vcera bola suseda na preventivku a zistila ze je v 10tt skoro som odpadla..onicom ani netusila lebo MS mala nepravidelnu...