Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@lenka_vi1 no ved ano ked som vysla tak ze aj viac by mohol sa povenovat ale tak verim ze o tyzden bude ❤a vsetko bude naj naj naj a uz mi aj povie viac
@vanda12345 budem na teba mysliet....
@lenka_vi1 dakujem si zlaticko
@vanda12345 este dlhych 7 dni do ms, ale pms sa nehlasi...uz tu mal byt!
@lenka_vi1 ved ani jedno ani druhe necakaj 😉ty kks ja musis cca kazde 2h nieco zjest leno mi je hrozne v noci uz 2 cca o 3 ma zobudia take krce dam si kusok suchejo chleba pohar vody hned lepsie a v poho spim rano to iste a tak vcera aj dnes moj ritual dat si pojar c vitronom je pase dopila som vcera aj dnes a hned som utekala na wc vesele to mam
@vanda12345 super, to znamena ze je vsetko na dobrej ceste a babatko veselo tancuje 🙂 veru nechcem cakat ziadnu ms, pravdupovediac s malou dusickou verim ze to mozno aj vyslo...snazenie nam vyslo na 4 dni a 1 den pred ovu co nie je zle, ze?
@lenka_vi1 no to veru nie je drzim prsty ano verim ze vsetko ok aj ked v pondelok este ❤nebilo ale isto by mi tak nebolo teda verim a 🙏sa aby to tak bolo ked uz mi dava tak zabrat
@vanda12345 na srdiecko je este dost casu aj ked na dalsej kontrole sa uz urcite ukaze. Moja teplota dnes stupla este viac...z 36,8 na 37,1
@lenka_vi1 ano verim tomu moc moc a une ani nepripustam bude bit ako zvon tak to je myslim dobre znamenie kludne nech sa tak drzi a drzi aj ked tych 7 dni dlhym no aj mojich do pondelka no verime a 🙏tej najvyssi nas chrani
@vanda12345 ahoj presne toto som si zazila ja pred 3 tyzdnami sla som na kontrolu mal to bit uz 7+2 tt vytesena testou som si spravila x zakazdym silnejsi a ked som tam bola akcia srdiecka este nebola a doktor jedine ci povedal nejak mi to nesedi a moze sa stat ze sa tam ani neukaze 😐preplakala som cely tyzden kontroly som malo po tyzdni a pol a ❤ uz bilo krasne vsetko bolo v poriadku ale asi ovulka bola posunuta lebo az po tyzdni a pol malo velkost na 7+4 takze verim a silno drzim ✊ aby si mala aj ty to stastie budem na teba mysliet a modlit sa za zdrave 👶
@marienka4 dakujem dakujem si moc mila a ano moc ma potesila ta tvoja pozitivna skusenost ja som mala but v tedy 6+2 no moj mi vravel mozem vam povedat ze je to dobre ale aj nie takze tak nejak tak sa tesim s tebou ze sa ❤zozbilo a dakujem aj za to ze na mna budes mysliet aj za modlidbu fakt tu na mk su uzasne baby vsetky ste super prijemne tehulkovanie prajem teraz si v ktorom tt
@vanda12345 a este som sa zabudla spytat, citis aj prsia?
@lenka_vi1 ahoj ano citim miestami viac ci menej ale na dotyk su najcitlivejsie bradavky
@vanda12345 no tak to je jasne, mas vsetky priznaky tak ako maju byt takze tehu pokracuje super....nic sa ty neboj, srdiecko bude bit o sto sest.... 🙂 mna dnes zacinaju postipkavat a citim aj podbrusko ako na ms.... no kiezby Boh dal aby tento ''pms'' nepresiel....
@lenka_vi1 moc moc drzim prsty teraz sedim mam prestavku a prisla som na to ze mam plne usta slin aj to vraj je v teho a ja verim ze uz bije a v pondelok budem pocut tak nech nam to dopadne na vybornu🙏
@vanda12345 jednoznacne bude bit.... ja som dnes 7 DPO, este 6 dni vydrzat a ked bude teplota stale hore tak testujem...
@vanda12345 ahoj moja, jasne že bude biť ako zvon 🙂 iná možnosť ani nie je 🙂 ja tento mesiac asi nič, dnes som 15DC asi beží ovulka a moj leží od utorka chorý :( no čo ti poviem naposledy sme skušali v sobotu a to asi nestači. ach jaj. další mesiac sa snad podarí 🙂
@vanda12345 ty si otehu po 2. ms, pravda?
@lenka_vi1 držím palce nech ti to víde. stále sa z každej jednej teším, ked pridá pozitívny testík .🙂
@modrykoniar dakujem krasne, od kyretaze som mala len 1 ms, ktora prisla na 29. den, tak som rada ze som nemusela dlho cakat... a teraz na 15 DC bola ovu. Bolo by to uzasne keby to hned teraz vyslo nakolko predtym som ostala tehu po dlhych 10. mesiacoch snazenia :(
@lenka_vi1 ano moja 2m tak to cakanie nic moc ale vydrzis ved o chvilu vikend a snad pred pred neocakavanou si majdes ako ja slabu ale predsa viditelnu druhu / to by bolo super
@modrykoniar pekne si to ten tvoj maplanoval😝ale tak co vies mozno zajtra bude fit a skocite potom po hlave a bude vymalovane jeden nikdy nevie drzim prsty a dakujem presne ako pises inak ani nebude🙏
@lenka_vi1 aj ja som po MA mala uz dve mrse ale tak tento mesiac je to zakliate. Muz bud na sluzobke alebo ked uz konecne doma tak je chory😈 no vravi sa ze maternica je pohnojena tak kludne sa ti moze podarit aj po prvej mrse. Drzim velmi velmi palce🙂
@modrykoniar dakujem, urcite dam vediet hned ako spravim prvy test....stale dufam, ze to vyslo aj ked sa nam nepodarilo snazenie po ovu ako poistka, ale tak lepsie den pred ako neskoro po. Tak uvidime, uz sa neviem dockat.
@kotatko1232 ahoj no ako to s tebou vyzera kedy tu mrchanu necakas hnm
@vanda12345 na testoch mini dusiky necakam mrsku o 3-4 dni 😂
@kotatko1232 fakt??daj foto a drzim prsty moc moc
@vanda12345 poslala som.dakujem

@vanda12345 ach jaj, tak aspon tu velkost embryjka ti mohol povedat, alebo aspon ci velkost zodpoveda tyzdnu. Na srdiecko moze byt este skoro ale aspon ta velkost ta mohla upokojit. Drzim silno silno palce.