Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@vanda12345 ty si odvazna, uvidim ci dnes bude opat vytok
@lenka_vi1 no neviem ci odvazna ale neoripustala som moc inu moznost ako //😉 ved som upenlivo na tom pracovala teda pracovali😅
@vanda12345 veru, nam sa uz po ovu nepodarilo snazit, len den pred....
@lenka_vi1 myslim ze den pred ak bolo tak je to super kedze spermie preziju vraj az 72h takze to bude dobre
@vanda12345 verim ti 🙂 v den ms otestujem ked bude vytok, presvedcila si ma....
@vanda12345 ja mam MS az v stredu nedostat tak testujem asi vtedy ci mam aj skor??co myslis?
@kotatko1232 otestujem s tebou v stredu, tiez by mala takto NEprist...
@lenka_vi1 ok 🙂 kolko si DPO
@kotatko1232 10 DPO
@kotatko1232 aj hned moje no ak nemaš testik tak zajtra určite. Kolko si dnes dpo?
@butterfly333 teraz by som mala byt 13dpo😉
@butterfly333 a ako mi zacali tie tlaky v podbrusku tak aj castejsie chodim na wc dnes som uz bola asi aj 10x 😨😀
@lenka_vi1 tak to budes 13dpo to by uz mohlo byt nieco vidiet😉
@kotatko1232 to máš aku dlhu lf? Ma maš dostat v stredu? No na 13dpo už budu krasne //. Ja som tiež 13dpo no ms aj tak v utorok pride ako na koni. No čo už mne to male asi nieje sudené.
@kotatko1232 no myslim ze bude lebo minule mi meskala 2 dni a ciarka bola riadne silna, tak si myslim ze na 13 DPO minimalne duch bude... Este tie tri dni si privstanem a zmeram BT lebo som velmi zvedava ako bude pokracovat... predchvilou zo mna vyslo neskutocne vela zlteho vytoku... dava mi to stale aspon malu nadej.
@butterfly333 preco si myslis ze pride? Stale mas nizko teplotu?
@lenka_vi1 ano moja prvy krat mi takto klesla na dno.🙄
@butterfly333 dost to teda kleslo :( ja uvidim co zajtra...normalne sa bojim
@butterfly333 Ale mojaaa ty budes mat tiez tento rok babenko 🙂
a nikde nieje pisane ze ja som uz na 100% tehulka.....
Aj ked by som bola velmi rada....
@lenka_vi1 no tak snad to , ze som ta presvedcila bude dobre znamenie moja
@kotatko1232 ak 13dpo tak t uz isto pekne ukaze tak teda rano cakam // ja idem zajtra na potvrdenie bijuceho ❤
@vanda12345 tak teda si podame super spravy😉 uz aby bolo rano 😍👽

@kotatko1232 tak ty teda skor a ja rano cca o pol 7 rohe tak ma nenechaj cakat ja az poobede okolo 13 mam byt u lekara no +- kym ma vezme ale tesim sa aj aj 🙂
@kotatko1232 baby tak prajem zajtra aby ste mali len dobre spravy držím palčeky.
@vanda12345 😘😘😘😘
@butterfly333 dakujem ti moc moc pekne hned dam info baby 😉 ale isto je to ako ma byt ved grcam miestami az az a ak nie tak ma natahuje ako zabu😝

@vanda12345 srdiecko bude urcite, uz nam to len rano potvrd aby sme sa s tebou mohli tesit... 🙂
@lenka_vi1
@vanda12345 dievcata myslim na vas zajtra😊uz rano budem vykukavat testik a poobede fotecku😊

@lenka_vi1 No neviem asi az ked v stredu ked MS nedojde...
lebo celi den mam tlaky v podbrusku a aj pichanie ....
Dakujem pekne...