Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@renimac super teda pekne , ale hlavne , ze maly rastie teda to asi zatial tvoj tip bol ci uz aj potvrdene?? pre nase krasne zdrave pokladiky predsa vydrzime vsetko no nie??
@vanda12345 Áno, vyzerá to na chlapčeka 😉. Doktori nechcú nič tvrdiť so 100% istotou 😀. Ale tak to čo sme videli, dievčatku určite nepatrí 😁. Vydržíme, jasné, len niekedy ma to strašne vyčerpava, hlavne v kombinácii s prácou. Ale tak chcela som to 🙂. Ty máš dnes kontrolu?
@renimac fajn teda hlavne , ze sa to podoba na chlapceka😉 ja som vzdy chcela chlapceka myslim ze to maju v zivote lahsie😉 a teda mam aj dceru aj syna ano idem idem pred tyzdnom nebola akcia srdiecka ale dnes isto bude 🙏
@vanda12345 ahoj myslim dnes na teba a drzim palce aby ste poculi krasne bit ❤
@slniecko26
@lenka_vi1 dakujem baby ste super az okolo 13 mam prist a to bez objednania len ma niekde strcia😉 ste fakt zlate no mne dnes tak na 2veci uz 2x wc no co vydrzim len nech je vsetko ok a ❤ bije
@vanda12345 pocula si aj srdiecko? Ake je velke? Nenapinaj.😊tesim sa s tebou velmi velmi😊
Ahojte. Som 39 DC a menzes nikde. Beriem duphaston. Test biely . Prsia má trochu bolia a aj vo vaječníkoch občas čosi kdesí pichne. Čo to ? Je tu nádej že sa test mýli ?
vsetkym uzasnym babam co na mna mysleli napisali moc dakujem ste fakt super a dakujem za podporu a myslienky na nas😉 tak lekar bol milo prekvapeny ze srdiecko tak pekne bolo vidiet nie nepocula len videla ako tam bije bol to uzasny pohlad poviem vam a tak podla apky 7+2 no podla merania 7+3 tak ze min tyzden bolo dost malinke vravel ked nebolo ❤ mam aj foto ale to nic moc preto som tu nedavala ale tam je ze ma 1,27cm moja milovana bambulka

@miriamn76 teda aj ja nic ine nepripustam🙏