Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@renimac super teda pekne , ale hlavne , ze maly rastie teda to asi zatial tvoj tip bol ci uz aj potvrdene?? pre nase krasne zdrave pokladiky predsa vydrzime vsetko no nie??
baby rozbila som hrncek to dnes bude stastia😘
@vanda12345 Áno, vyzerá to na chlapčeka 😉. Doktori nechcú nič tvrdiť so 100% istotou 😀. Ale tak to čo sme videli, dievčatku určite nepatrí 😁. Vydržíme, jasné, len niekedy ma to strašne vyčerpava, hlavne v kombinácii s prácou. Ale tak chcela som to 🙂. Ty máš dnes kontrolu?
@renimac fajn teda hlavne , ze sa to podoba na chlapceka😉 ja som vzdy chcela chlapceka myslim ze to maju v zivote lahsie😉 a teda mam aj dceru aj syna ano idem idem pred tyzdnom nebola akcia srdiecka ale dnes isto bude 🙏
@vanda12345 drzim Vam dievčatá obom palce 🙂 @miriamn76 A to hcg je krásne 😉.
@renimac dik si zlata aj tebe este prijemne tehulkovanie😉
@vanda12345 ahoj myslim dnes na teba a drzim palce aby ste poculi krasne bit ❤
@vanda12345 sup sup k lekarovi.... 🙂 myslim na teba
@slniecko26
@lenka_vi1 dakujem baby ste super az okolo 13 mam prist a to bez objednania len ma niekde strcia😉 ste fakt zlate no mne dnes tak na 2veci uz 2x wc no co vydrzim len nech je vsetko ok a ❤ bije
@kotatko1232 no co, testovala si? 🙏
@vanda12345 gratulujem moja😘😘
@vanda12345 supeeeer ❤
@vanda12345 gratulujem velmi sa tesim s tebou!!!

@vanda12345 pocula si aj srdiecko? Ake je velke? Nenapinaj.😊tesim sa s tebou velmi velmi😊
@vanda12345 tesim sa velmi...napis nam viac ty tajnostkarka 🙂
@vanda12345 gratulujem 🙂 super len tak ďalej do úspešného konca
Ahojte. Som 39 DC a menzes nikde. Beriem duphaston. Test biely . Prsia má trochu bolia a aj vo vaječníkoch občas čosi kdesí pichne. Čo to ? Je tu nádej že sa test mýli ?
vsetkym uzasnym babam co na mna mysleli napisali moc dakujem ste fakt super a dakujem za podporu a myslienky na nas😉 tak lekar bol milo prekvapeny ze srdiecko tak pekne bolo vidiet nie nepocula len videla ako tam bije bol to uzasny pohlad poviem vam a tak podla apky 7+2 no podla merania 7+3 tak ze min tyzden bolo dost malinke vravel ked nebolo ❤ mam aj foto ale to nic moc preto som tu nedavala ale tam je ze ma 1,27cm moja milovana bambulka
@lenka_vi1 no už viac neklesaj ..
@vanda12345 gratulujem,po akom čase ??

@miriamn76 teda aj ja nic ine nepripustam🙏