Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@slniecko26 tak to mi je naozaj velmi luto ale nabuduce to uz urcite date do zdarneho konca drz sa
@slniecko26 je mi to ľúto, ale držím palce, aby to nabudúce vyšlo so šťastným koncom.... ja dnes 1 DC a vyzeralo to celkom nádejne, čo už... pokračujeme v snažení dúfajuc, že budúci mesiac to vyjde....
@slniecko26 tak to ti neviem povedat ja som mala dva krat zamlcany a to mi robili kyret. Snazit sme sa mohli po troch mesiacoch. Lekarka ti isto povie kedy mozte
@slniecko26 ahoj ja som to prezila 2x to co tu teraz a ano to mozes povazovat za mrchu a doktor mne povedal ze sa mozem snazit na dalsi cyklus
@slniecko26 podľa mňa keď to bol čerstvý samovoľný potrat tak by sa to pri MS malo vyplaviť a hladina HCG by sa mala dať do nuly. podľa mňa môžeš hneď ďalší cyklus. ja som mala pravdepodobne tiež spontánny v prvých dňoch a doktorka mi povedala že kludne sa môžeme snažiť. pokiaľ neni potrebný kyret tak podľa mňa nie je dôvod na odďaľovanie snažilkovania 🙂
@kotatko1232 a si bola aj u dr? Skontrolovat ci vsetko odislo? Ani nenavrhol hematologiu? Vsak to uz mas 2 ranny potrat?
@slniecko26 ako dlho ti meskala mrcha? Mne dva dni mala som buoch tehu. Tiez potvrdene hcg po opakovanom odbere hcg kleslo. Moj dr povedal ze to mam ratat ako mrchu a prestavku so snazenim mat nemusim
@slniecko26 tak to ma moooc mrzí ako je to možne?? ☹ ☹ Držím palce aby sa čo najskor zadarilo,
Ahojte, neviem mozno to tu nepatri l chcela by som sa spytat...mozem vobec nejak zistit ze mojmu chlapovi pri sexe "uslo"? Dlho sa babarku branil a teraz mi posledne 2 mesiace tvrdi ze si az taky "pozor" nedava...no ja tomu teda nejak neverim...
Baby poradte....pri moceni som mala jasne cervenu krv....snazime sa cca 3 tyzdne. Ms mam mat o 6 dni. Dufam ze nepride,ale zlakla som sa tej krvi... ☹
@kotatko1232 hmm ved si pisala, ked si bola "tehotna" ze pojdes na kontrolu 15.8. A teraz ze ma dovcu?
@kotatko1232 aha ja ze ma odteraz. No ale aj tak. Nebojis sa nemat spravene sono ci vsetko odislo? Aby nevznikol nej zapal alebo tak.
@dejna20 noo tak musim uz pockat pokial nepride..ale necitim sa nijako divne ako keby som mala normalne menzes a vo stvrtok skoncil
Baby, mohlo to vyjsť podla vás? 4.8.(štvrtok) som bola u lekára a mi povedal, že ked chceme bábo, tak sa máme posnažiť štvrtok, piatok, 5.8.(piatok) sme sa posnažili, ale mám pocit že ovu prišla až 7.8.(nedelu). Dnes som možno 4 DPO a neviem kedy by sa mohli začať prejavovať teh. príznaky, ak by 🙂 Menšt. by mala prísť 18.8. (budúci týždeň)
@souhait mohlo aj nemuselo, ak si mala ovulku toho siedmeho, spermie mozu v tele zeny prezit aj 2 dni...prve priznaky mozes pocitit tak najskor 6 dni po ovu ako pichanie prip. slabe krvacanie pri uhniezdeni ale aj nemusis...kazda sme ina...najlepsie je pockat ci pride ms alebo nie.to mas najistejsie

Ahojte baby takže som volala HCG len 18 ☹ a už len nešpiním ale normálne krvácam ako pri mrche. Lekárka hovorila že išlo o samovolný potrat. Vo štvrtok idem na krv a ešte mi urobí sono. Takže mne sa to zatial nepodarilo ale pokračujeme dalej v snažení.
Dakujem Vám baby sa podporu a niekomu aj za srdiečko!!!! 🙂