Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@butterfly333 juuuj to ma mrzí :( ale tak bude lepšie, treba sa usmiať, ako ja hovorím dať si hašlerku a dýchať 🙂
@mimka9 hašlerku moja nemám rada 😝 😝 😝 aj tebe držím palčeky,pozerám si priamo z trnavy??
@butterfly333 Ano 2g,lebo tolko je toho inozitolu aj v Inofolicu,ale mne stacil aj ten 1g.JA som brala len tolko a zu nebudem.
@myskahryzka na kazdu zabera nieco ine.. ja keby si meriam BT a robim ovu testy tak by som nebola v pohode.. robila som to 2 mesiace a citila som na sebe,ze nie som ok..akonahle som sa nato vykaslala a uzivala si priatela,tak to prislo..Ked to zeny bavi,robit si testy a merat BT tak im to nikto nezakaze.. ja pisem o sebe a co pomohlo mne
@renimac my sme to akosi neriesili... vysadila som Hak.. v februari marci som si robila ovu testy a sledovala sa.ale zistila som,ze nemam asi ovulaciu z tych liekov tak som sa vykaslala nato,bola som v uplnej pohodicke,uzivala si draheho spolocnost a v julovom cykle som otehotnela..
@butterfly333 mne to po kazde predlzilo cyklus a bojim sa,ze kebyze pokracujem,rozhadzem ho uplne....zredukovala som iba na 500mg.uvidim co sa stane. 🙂
Baby ked je testik pozitivny, tak ist co najskor ku gynde na potvrdenie ze? Ked mi vysli na pozitivne tak je to pravda? Ja tomu nemozem uverit!!!!
@haluta neviem ako to robi tvoj.. moj krv neberie.. lebo sak test ukazal tak naco..ale tusim teraz mi bude brat krv na ten Rh faktor.. zavolaj zajtra sestricke a co ti povie.. mozno ti povie ze pridite hned..kazdy to robi inak..ale ak si mala ovu v polke cyklu tak babo ma realne 2-3 tyzdne a este si robi domcek
@nivea777 Jaj teraz pozeram, ze uz cakas babatko. Tak to je jasne, ze meranie je teraz uz pre teba zbytocna zataz. Nevravim to v zlom, no pred par tyzdnami som aj ja este bola tehotna a vtedy som tiez bola strasne nad vecou... akosi som pozabudla na ten rok, co tomu predchadzal. A teraz sa mi zase tie tabulky zdaju zaujmave. Tebe teraz drzim palce a prajem vela zdravicka 🙂 Snazilkami sa uz nezapodievaj. Pre teba su tu uz krajsie skupiny.
@myskahryzka a co sa stalo,ze uz nie si tehotna? Beriem to tak,ze co sa ma stat sa stane..je to vola Bozia a sice trochu nevhodne,ale doprial mi tehotenstvo..svoje babo uz teraz velmi lubim a zajtra idem na prvu poradnu tak dufam,ze vsetko bude ok..Kedze tu mam zapnute upozornenia a niekto nieco napise tak odpisem ak mam co k tomu povedat..alebo nejaku skusenost..
@haluta aj ja sa pridavam k gralutantom a gratulujem a hlavne vela zdravicka a nech je vsetko ako ma 😉 my tento tyzden na tom pracujeme aj ked moj manzel , ze uz to je ale este 2 -3x cem to potvrdit 🙂
@vanda12345
@nivea777
@butterfly333
@kakatulik Ďakujem 🙂 ale ja tomu fakt neverím 🙂 a to mám len 15 dní po svadbe 😀 😀 😀 😀 😀
@haluta moja to je super pozri kolko bab ako dlho caka takze toto je wow a tesim sa s tebou 🙂 snad sa aj ja koncom mesiaca k tebe pridam a samozrejme vsetky co sme tu 😀
@butterfly333 aj ja som tak prisla k 2 ale to uz davno snad teraz ked uz ceme tak to pride tiez tak 🙂

@mimka9 drzim palce nech to vyjde cim skor 🙂