icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

lucka8787
15. aug 2016

@mimka9 drzim palce nech to vyjde cim skor 🙂

mimka9
15. aug 2016

@butterfly333 juuuj to ma mrzí :( ale tak bude lepšie, treba sa usmiať, ako ja hovorím dať si hašlerku a dýchať 🙂

mimka9
15. aug 2016

@lucka8787 vdaka, podobne, ved sme na jednej lodi 🙂

butterfly333
15. aug 2016

@mimka9 hašlerku moja nemám rada 😝 😝 😝 aj tebe držím palčeky,pozerám si priamo z trnavy??

kakatulik
15. aug 2016

@butterfly333 Ano 2g,lebo tolko je toho inozitolu aj v Inofolicu,ale mne stacil aj ten 1g.JA som brala len tolko a zu nebudem.

butterfly333
15. aug 2016

@kakatulik prečo už nebudeš?nerobilo ty to dobre.

renimac
15. aug 2016

@myskahryzka odpoved uz od nej nedostanes, tak ako ani ja 😉

nivea777
15. aug 2016

@myskahryzka na kazdu zabera nieco ine.. ja keby si meriam BT a robim ovu testy tak by som nebola v pohode.. robila som to 2 mesiace a citila som na sebe,ze nie som ok..akonahle som sa nato vykaslala a uzivala si priatela,tak to prislo..Ked to zeny bavi,robit si testy a merat BT tak im to nikto nezakaze.. ja pisem o sebe a co pomohlo mne

nivea777
15. aug 2016

@renimac my sme to akosi neriesili... vysadila som Hak.. v februari marci som si robila ovu testy a sledovala sa.ale zistila som,ze nemam asi ovulaciu z tych liekov tak som sa vykaslala nato,bola som v uplnej pohodicke,uzivala si draheho spolocnost a v julovom cykle som otehotnela..

kakatulik
15. aug 2016

@butterfly333 mne to po kazde predlzilo cyklus a bojim sa,ze kebyze pokracujem,rozhadzem ho uplne....zredukovala som iba na 500mg.uvidim co sa stane. 🙂

haluta
15. aug 2016

Baby ked je testik pozitivny, tak ist co najskor ku gynde na potvrdenie ze? Ked mi vysli na pozitivne tak je to pravda? Ja tomu nemozem uverit!!!!

nivea777
15. aug 2016

@haluta zbytocne tam pojdes skoro... skus zavolat lekarovi a on ta objedna ako on uzna za vhodne

nivea777
15. aug 2016

@haluta mne lekar povedal,ked som tam volala v 5 tt,ze to by som prisla skoro a nic by nebolo vidno.. idem az 7tt+4

haluta
15. aug 2016

@nivea777 a krvne testy mi nespravi?

nivea777
15. aug 2016

@haluta neviem ako to robi tvoj.. moj krv neberie.. lebo sak test ukazal tak naco..ale tusim teraz mi bude brat krv na ten Rh faktor.. zavolaj zajtra sestricke a co ti povie.. mozno ti povie ze pridite hned..kazdy to robi inak..ale ak si mala ovu v polke cyklu tak babo ma realne 2-3 tyzdne a este si robi domcek

myskahryzka
15. aug 2016

@nivea777 Jaj teraz pozeram, ze uz cakas babatko. Tak to je jasne, ze meranie je teraz uz pre teba zbytocna zataz. Nevravim to v zlom, no pred par tyzdnami som aj ja este bola tehotna a vtedy som tiez bola strasne nad vecou... akosi som pozabudla na ten rok, co tomu predchadzal. A teraz sa mi zase tie tabulky zdaju zaujmave. Tebe teraz drzim palce a prajem vela zdravicka 🙂 Snazilkami sa uz nezapodievaj. Pre teba su tu uz krajsie skupiny.

nivea777
15. aug 2016

@myskahryzka a co sa stalo,ze uz nie si tehotna? Beriem to tak,ze co sa ma stat sa stane..je to vola Bozia a sice trochu nevhodne,ale doprial mi tehotenstvo..svoje babo uz teraz velmi lubim a zajtra idem na prvu poradnu tak dufam,ze vsetko bude ok..Kedze tu mam zapnute upozornenia a niekto nieco napise tak odpisem ak mam co k tomu povedat..alebo nejaku skusenost..

haluta
15. aug 2016

@nivea777 ja mám takú nepríjemnú :D nerada tam volám, aj tak by ma objednala o mesiac :D a ja to potrebujem vedieť teraz - akurát sa mám rozhodnúť o dome :D o práci 🙂

haluta
15. aug 2016

@nivea777 bode aj tak tomu nemôžem uveriť! 🙂

nivea777
15. aug 2016

@haluta tak ked mas taku neprijemnu tak sa moze stat aj to,ze ta otoci medzi dverami a minies si zbytocne volno z prace..povazuj sa za tehotnu a tak sa rozhodni a ukaz test ak mas... podal sa s nami..Inak,gratulujem

haluta
15. aug 2016

Baby snazime sa pol roka. Tento mesiac sme sa nesnazili...promocie, svadba ... a viete ako 🙂 davali sme si pozor a ono to vyslo? Neverim!

kakatulik
15. aug 2016

@haluta ze davali sme si pzor...hahaaaa 😀 😀 😀

butterfly333
15. aug 2016

@haluta gratulujeeeeem ake nádherne kajnice mega. 😙😙😙

nivea777
15. aug 2016

@haluta podla mna nemas o com pochybovat..urcite si tehotna

haluta
15. aug 2016

@kakatulik asi sme veľký pozor nedali :D

vanda12345
15. aug 2016

@haluta aj ja sa pridavam k gralutantom a gratulujem a hlavne vela zdravicka a nech je vsetko ako ma 😉 my tento tyzden na tom pracujeme aj ked moj manzel , ze uz to je ale este 2 -3x cem to potvrdit 🙂

haluta
15. aug 2016

@vanda12345
@nivea777
@butterfly333
@kakatulik Ďakujem 🙂 ale ja tomu fakt neverím 🙂 a to mám len 15 dní po svadbe 😀 😀 😀 😀 😀

vanda12345
15. aug 2016

@haluta moja to je super pozri kolko bab ako dlho caka takze toto je wow a tesim sa s tebou 🙂 snad sa aj ja koncom mesiaca k tebe pridam a samozrejme vsetky co sme tu 😀

butterfly333
15. aug 2016

@haluta a ako ste si davali pozor aj ja tak chcem. ☺

vanda12345
15. aug 2016

@butterfly333 aj ja som tak prisla k 2 ale to uz davno snad teraz ked uz ceme tak to pride tiez tak 🙂