Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@mimka9 ja som bola pred mesiacom v TT u gyn Záhumenskeho dal mi dufík no ms prišla tak zas dalšie kolo dnes som len 6Dc tak mám ešte čas aj na ovu.,
@butterfly333 aaach uvidime ... úprimne ja som sa trošku zľakla keď som čítala o všetkých tých nežiadúcich účinkoch, čo baby po ňom mali. Mne zistila Chovanova že nemam pravidelnu ovu, nakoľko občas sa prosto vajíčko nevyplaví, na vaječníku sa mi urobí vodová cysta a tá potom v sprievode bolesti a krčov praskne :( no furt niečo musí byť, aby nuda nebola ....
Baby no my to prave skusame - som straaaasne netrpezliva. Mne keby do ruk babo dali hned teraz najlepsie ;)
Tiez nemozete vydrzat a testujete sa a premyslate a tak? Ficim si na bachovkach to ma celkom skludni vzdy 🙂 ale inak som jak mala 🙂
@tained vsetky sme netrpezlive to je fakt ja pravdepodobne zajtra ovu tak prevcerom vcera bolo dnes ee a zajtra sa snazilkujeme a tak do konca mesiaca cakat 🙂
@tained úplne ťa chápem .... ešte ani tehotná niesom a už teraz si neviem predstaviť to 9 mesačné čakanie :D áno, viem že to bude krásne obdobie, no už by som hrozne hrozne hrozne chcela ... ten maličký voňavý uzlíček .... ja uvidím cca o 10-12 dní čo a ako tento mesiac ...držte palčoky 😉
@vanda12345 no my sme pred moc nestihli, teraz 1 a 2 dni po a v den, potom visim dolu hlavou hahahah si pripradam uplne sibnuta. Najhorise je ze mam 2 aborty za sebou takze pre mna neni ani potom vyhrane .... ;(
@tained tak teda drzim prsty a hlavne az do uspesneho konca ale tu mas ze cakas babo 🙂 takze ked po mal by byt chlapec 😉 aj ked je to total jedno hlavne nech je zdrave
@tained aj ked ja mam dceru a tak ked som 2x otehotnela cely cas som hovorila,ze dievca domov neberiem a mam aj syna 😀
Baby drzim prsty ja dnes ovu tak vecer skocime na to a aj pred vcerom aj predpred tak snad to budu//😃mimka9 este tych par dni vydrz a ver tomu
Ahojte ste tu niektora co mala samovolny potrat a hned po prvej ms ste sa snazili .. ?
Baby ja sa sice nesnazim ale mne ked som nevedela otehotniet pomohol prasok kupeny v cajovni a vola sa Maca...vyse roka sme sa snazili a v tom mesiaci ked sme obaja uzivali macu som mala ovulaciu ako nikdy...vyskusajte mozno pomoze ;) drzim palce
@liliputka23 ano aj ja som tak v juni som v 6tt potratila no zatial sa tehu nepodarilo. 😒
@butterfly333 no aj ja som v juny potratila .. ale stale sa bojim otehotniet ..
@liliputka23 vieš ja som potratila už 5x no snažíne sa dalej. Verím že sa zadarí.
@butterfly333 tak to mi je luto.. ja mam uz jedno dieta a teraz som prvy krat potratila tak sa aj bojim
@vanda12345 dakujem moja ... tak ako sa vravi nadej zomiera posledná, uvidíme .. no a ked nie, tak si dáme takto o mesiac zas repete 🙂
@butterfly333 fakt ťa obdivujem, 5x potrat .... ja si to neviem predstaviť. pretože fakt to čo neprežívaš, nepochopíš ... ja som si to utvrdila v sebe ked som teraz v juni takmer šla voňať fialky zospodu ...veru zdravie je na prvom mieste a pre mňa to už zdaleka nie je fraza. Preto dávaj na seba hlavne pozor !!! 🙂 Mimi príde 😉
@liliputka23 Ja som po kyrete a rozhodla som sa posluchnut lekara. T.j. pockat so snazenim az po treti menzes. Sice je to dalsie nekonecne cakanie, ale radsej to, ako riziko, ze by som znovu potratila a absolvovala vsetko okolo toho.. plus dalsie cakanie pocas dalsej rekonvalescencie. A najma ma asi brzdi strach, tak som vdacna za tie tri mesiace odporucaneho kludu, kedy nemusim riesit tie obavy.
Vsetky cas tie co ste prisli o babo obdivujem ako to zvladate a hlavne drzim prsty aby ten dalsi pokus bol ten vysnivany v zdravy a do uspesneho nadherneho konca drzte sa baby
@vanda12345 ja už tento mesiac som makala až - až :D uvidíme ako úspešne .... ešteže je to príjemnejšie makanie ako dakde na stavbe :D :D
Ahojte dievcata, potrebovala by som poradit, kedze sa stale neviem rozhodnut. Chcela by som sa prihlasit na trojmesacny kurz ashtanga jogy, jogu cvicim s prestavkami vyse roka. V pripade otehotnenia, vsak neodporucaju pokracovat v joge, pokial tam nie je denna prax. Co by ste robili na mojom mieste, chodili na jogu a ked otehotniem, prestat, ci radsej nechodit aby sa v buducnosti babatku nic nestalo? Bojim sa, ale zaroven sa nechcem vzdat vsetkych aktivit, ktore mam rada, ked viem, ze babatku by sa mohli nieco stat.
@lili2015 existuje aj gravid joga, takze by som pokracovala v tej. Ale urcite neprestavaj 😉
@myskahryzka jasne aj ja chcem este pockat .. ja som sa len informovala.. praveze mne moj lekar nic k tomu nepovedal.. a ani na kyretazi som nebola tak preto sa aj pytam
@mimka9 dakujem moja aj ty sa držkaj,ja už od tehto mesiaca nemeriam nerobím ovu ,teraz som od nedela nejaka chorá no v piatok idem do centra som zvedava čo mi povedia.Ale chcem íst do prace som prvý krát v živote nezamestnaná zo zdr.dovodom som dostala výpoved no hladám si niečo tak od septembra pojdem robit.
@senselinka Dakujem, o tej viem, ale kedze nie som este tehotna, tam sa este nechcem prihlasovat. Ak by sa to podarilo, hadam sa ten prvy mesiac babatku nic nestane.

@butterfly333 ja do TT Chovanovej ... zatiaľ spokojnosť, uvidime čo ten kuzelny dufík (ked to takto nazývam ako dajaká droga :D) ... uvidíme o cca 10 dní .... 😉