icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

mimka9
16. aug 2016

@butterfly333 ja do TT Chovanovej ... zatiaľ spokojnosť, uvidime čo ten kuzelny dufík (ked to takto nazývam ako dajaká droga :D) ... uvidíme o cca 10 dní .... 😉

butterfly333
16. aug 2016

@mimka9 ja som bola pred mesiacom v TT u gyn Záhumenskeho dal mi dufík no ms prišla tak zas dalšie kolo dnes som len 6Dc tak mám ešte čas aj na ovu.,

mimka9
16. aug 2016

@butterfly333 aaach uvidime ... úprimne ja som sa trošku zľakla keď som čítala o všetkých tých nežiadúcich účinkoch, čo baby po ňom mali. Mne zistila Chovanova že nemam pravidelnu ovu, nakoľko občas sa prosto vajíčko nevyplaví, na vaječníku sa mi urobí vodová cysta a tá potom v sprievode bolesti a krčov praskne :( no furt niečo musí byť, aby nuda nebola ....

tained
16. aug 2016

Baby no my to prave skusame - som straaaasne netrpezliva. Mne keby do ruk babo dali hned teraz najlepsie ;)

Tiez nemozete vydrzat a testujete sa a premyslate a tak? Ficim si na bachovkach to ma celkom skludni vzdy 🙂 ale inak som jak mala 🙂

vanda12345
16. aug 2016

@tained vsetky sme netrpezlive to je fakt ja pravdepodobne zajtra ovu tak prevcerom vcera bolo dnes ee a zajtra sa snazilkujeme a tak do konca mesiaca cakat 🙂

mimka9
16. aug 2016

@tained úplne ťa chápem .... ešte ani tehotná niesom a už teraz si neviem predstaviť to 9 mesačné čakanie :D áno, viem že to bude krásne obdobie, no už by som hrozne hrozne hrozne chcela ... ten maličký voňavý uzlíček .... ja uvidím cca o 10-12 dní čo a ako tento mesiac ...držte palčoky 😉

tained
16. aug 2016

@vanda12345 no my sme pred moc nestihli, teraz 1 a 2 dni po a v den, potom visim dolu hlavou hahahah si pripradam uplne sibnuta. Najhorise je ze mam 2 aborty za sebou takze pre mna neni ani potom vyhrane .... ;(

vanda12345
16. aug 2016

@tained tak teda drzim prsty a hlavne az do uspesneho konca ale tu mas ze cakas babo 🙂 takze ked po mal by byt chlapec 😉 aj ked je to total jedno hlavne nech je zdrave

vanda12345
16. aug 2016

@tained aj ked ja mam dceru a tak ked som 2x otehotnela cely cas som hovorila,ze dievca domov neberiem a mam aj syna 😀

lucka8787
17. aug 2016

Tak dnes prisla mrcha..snad buduci mesiac ☹

mimka9
17. aug 2016

@lucka8787 nezufaj ... :( neviem prečo, aj ked sa snažím myslieť pozitívne, tiež sa bojím že o pár dní príde i mne ..a takto mesiace utekajú a utekajú ... :(

lucka8787
17. aug 2016

@mimka9 to sa snazim aj ja len niekedy to nejde. ..Mam ale neobvykle silne bolesti az mi je na vracanie.a to nemavam..

vanda12345
17. aug 2016

Baby drzim prsty ja dnes ovu tak vecer skocime na to a aj pred vcerom aj predpred tak snad to budu//😃mimka9 este tych par dni vydrz a ver tomu

liliputka23
17. aug 2016

Ahojte ste tu niektora co mala samovolny potrat a hned po prvej ms ste sa snazili .. ?

mandy29
17. aug 2016

Baby ja sa sice nesnazim ale mne ked som nevedela otehotniet pomohol prasok kupeny v cajovni a vola sa Maca...vyse roka sme sa snazili a v tom mesiaci ked sme obaja uzivali macu som mala ovulaciu ako nikdy...vyskusajte mozno pomoze ;) drzim palce

butterfly333
17. aug 2016

@liliputka23 ano aj ja som tak v juni som v 6tt potratila no zatial sa tehu nepodarilo. 😒

liliputka23
17. aug 2016

@butterfly333 no aj ja som v juny potratila .. ale stale sa bojim otehotniet ..

butterfly333
17. aug 2016

@liliputka23 vieš ja som potratila už 5x no snažíne sa dalej. Verím že sa zadarí.

liliputka23
17. aug 2016

@butterfly333 tak to mi je luto.. ja mam uz jedno dieta a teraz som prvy krat potratila tak sa aj bojim

mimka9
17. aug 2016

@vanda12345 dakujem moja ... tak ako sa vravi nadej zomiera posledná, uvidíme .. no a ked nie, tak si dáme takto o mesiac zas repete 🙂

mimka9
17. aug 2016

@butterfly333 fakt ťa obdivujem, 5x potrat .... ja si to neviem predstaviť. pretože fakt to čo neprežívaš, nepochopíš ... ja som si to utvrdila v sebe ked som teraz v juni takmer šla voňať fialky zospodu ...veru zdravie je na prvom mieste a pre mňa to už zdaleka nie je fraza. Preto dávaj na seba hlavne pozor !!! 🙂 Mimi príde 😉

myskahryzka
17. aug 2016

@liliputka23 Ja som po kyrete a rozhodla som sa posluchnut lekara. T.j. pockat so snazenim az po treti menzes. Sice je to dalsie nekonecne cakanie, ale radsej to, ako riziko, ze by som znovu potratila a absolvovala vsetko okolo toho.. plus dalsie cakanie pocas dalsej rekonvalescencie. A najma ma asi brzdi strach, tak som vdacna za tie tri mesiace odporucaneho kludu, kedy nemusim riesit tie obavy.

vanda12345
17. aug 2016

@mimka9 presne ako pises a teda verime a ja este ba tom zamakam🙂

vanda12345
17. aug 2016

Vsetky cas tie co ste prisli o babo obdivujem ako to zvladate a hlavne drzim prsty aby ten dalsi pokus bol ten vysnivany v zdravy a do uspesneho nadherneho konca drzte sa baby

mimka9
17. aug 2016

@vanda12345 ja už tento mesiac som makala až - až :D uvidíme ako úspešne .... ešteže je to príjemnejšie makanie ako dakde na stavbe :D :D

lili2015
17. aug 2016

Ahojte dievcata, potrebovala by som poradit, kedze sa stale neviem rozhodnut. Chcela by som sa prihlasit na trojmesacny kurz ashtanga jogy, jogu cvicim s prestavkami vyse roka. V pripade otehotnenia, vsak neodporucaju pokracovat v joge, pokial tam nie je denna prax. Co by ste robili na mojom mieste, chodili na jogu a ked otehotniem, prestat, ci radsej nechodit aby sa v buducnosti babatku nic nestalo? Bojim sa, ale zaroven sa nechcem vzdat vsetkych aktivit, ktore mam rada, ked viem, ze babatku by sa mohli nieco stat.

senselinka
17. aug 2016

@lili2015 existuje aj gravid joga, takze by som pokracovala v tej. Ale urcite neprestavaj 😉

liliputka23
17. aug 2016

@myskahryzka jasne aj ja chcem este pockat .. ja som sa len informovala.. praveze mne moj lekar nic k tomu nepovedal.. a ani na kyretazi som nebola tak preto sa aj pytam

butterfly333
17. aug 2016

@mimka9 dakujem moja aj ty sa držkaj,ja už od tehto mesiaca nemeriam nerobím ovu ,teraz som od nedela nejaka chorá no v piatok idem do centra som zvedava čo mi povedia.Ale chcem íst do prace som prvý krát v živote nezamestnaná zo zdr.dovodom som dostala výpoved no hladám si niečo tak od septembra pojdem robit.

lili2015
17. aug 2016

@senselinka Dakujem, o tej viem, ale kedze nie som este tehotna, tam sa este nechcem prihlasovat. Ak by sa to podarilo, hadam sa ten prvy mesiac babatku nic nestane.