icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

mimka9
17. aug 2016

@butterfly333 tak daj vedieť ako si dopadla - budem čakať ! ja budem nezamestnaná od 01/10, dobrovoľne, proste sa potrebujem dať dokopy zdravotne a tak celkovo ... manžel ma len podporil, vraj zvládneme ... strašne ma to čo robím baví ale asi som do toho dávala až veľa na úkor vecí, čo sú v živote dôležitejšie ako peniaze a uznanie šéfa ... proste tá fráza prehotnotenie priorít u mňa prešla do reálnych činov ....

mimka9
17. aug 2016

@senselinka moja nechcem byť za mudru, ale práve prvé týždne, teda prvý mesiac može byť v tehotenstve rozhodujúci a vtedy na seba treba davať pozor, ked to takto plánuješ ... určite by som sa na tvojom mieste poradila. Koniec koncov ak si zdravá, tehotenstvo nie je choroba, cvicenie jogy to podľa mňa nevylučuje 🙂 to len moj skromný názor, nech máš tiež skoro pod srdcom ten poklad a je hlavne všetko v poriadku

senselinka
17. aug 2016

@lili2015 jasne, ja som myslela tak, ze by si presla v tehu na gravid jogu 😉

senselinka
17. aug 2016

@mimka9 to si asi nechcela pisat mne

mimka9
17. aug 2016

@senselinka prepááč, jasné patrilo to @lili2015 🙂

lili2015
17. aug 2016

@senselinka
@mimka9 Baby dakujem, tak teda idem do toho, tesim sa na to 🙂 Akonahle zistim, ze som tehotna, prejdem plynulo na gravid jogu, tych par eur, co prepadne, ma uz nezabije.

myskahryzka
17. aug 2016

@liliputka23 Ak si nebola na kyrete, malo by to byt jednoduchsie, kedze ti neznicili sliznicu maternice. Takze by ste sa teoreticky mohli snazit aj hned, ak sa na to citis. Druha vec je uz emocionalna stranka. Drzim ti palce. ☺

liliputka23
17. aug 2016

@myskahryzka ako po emocialnej stranke pohode ..zmierila som sa stym ze radsej skor ako neskoro .. takze tak ale aj tak sa bojim aby sa to nezopakovalo

haluta
17. aug 2016

Babenky pred pár dňami som vám tu hlásila radostnú novinu...nadšená...šťastná...Dnes som mala špinenie (už ma 12 dní pobolieva brucho ako by som mala dostať mrchu) a utekala som ku gynde a ta povedala, že som v 6 týždni - na ultrazvuku nebolo nič vidieť a že možno mimomaternicové tehotenstvo. :( že 30 až uvidí... máte niekto skúsenosť? Dúfam, že za pár dní sa tam zjaví :(

nivea777
17. aug 2016

@haluta ved to je normalne,ze nie je nic vidiet,babo ma realne asi len 3-4tyzdne..ani ges. vacok nevidela?

haluta
17. aug 2016

@nivea777 povedala že mi ani tehotenstvo nemôže potvrdiť...že nič nevidí :(

nivea777
17. aug 2016

@haluta aha,tak v tom pripade ti ja neporadim..ale nejaka baba urcite sa najde,co ti bude vediet poradit..ja som bola v 6tt na pohotovosti a babo tam nebolo. ale vacok uz hej..vsetko dobre dopadne,neboj

kotatko1232
17. aug 2016

@haluta tak asi len dostanes normalnu Ms.mne uz raz tiez tak povedal dr

nivea777
17. aug 2016

@haluta brucho boli aj mna..z toho dovodu,ze babo si rozsiruje svoj domcek..bolest podbruska je normalna

haluta
17. aug 2016

@kotatko1232 a mala si pozitívny test a potom si dostala menzes hej?

kotatko1232
17. aug 2016

@haluta prvy krat ano 2 testy a po cca 2tt prisla ms

haluta
17. aug 2016

@kotatko1232 och ako rýchlo prejde ta radostná správa :(

kotatko1232
17. aug 2016

@haluta ale pozerala som na nete teraz a tam bolo pisane ze mozno si mala neskorsie ovulku tak este nieje nic vidiet ani gest...vak

veroniq85
18. aug 2016

@haluta a krv ti gynekologicka nevzala? Lebo vraj mimomaternicove sa da zistit aj z odberu krvy asi podla urovne hcg.

renimac
18. aug 2016

@haluta ja bohuzial mam tu zlu. V 6tt nebolo nic na sone vidiet a zacala som spinit, taka hneda krv, len po WC. Bolelo ma brucho. A z opakovaneho odberu krvi sa potvrdilo mimomaternicove. Ale takto, aby som Ta nestrasila. Dolezite je, aku hodnotu hCG mas. Brali ti krv? Lebo na sone je nieco vidiet az od 1000 jednotiek v hCG. Ak mas menej, tak je jasne, ze nic neuvidi.

haluta
18. aug 2016

@veroniq85
@renimac áno dnes ráno som bola a ďalšiu krv idem v pondelok.
@renimac a koľko si mala ty hcg?

rogiii
Odpoveď bola odstránená
mikimi
18. aug 2016

milé dámy, dúfam že mi niektorá z vás poradí,,,, ako aj vy aj ja sa snažilkujem a momentálne neviem na čom som,, ovuláciu som mala mať 9.8 už pred tým sme si s partnerom užívali nemysliac na bábo viac menej každé dva dni ,, ovulácia mi prebehla tak že som nemala odrazu žiadne bolesti len raz som zbadala ten ovulačný hlien ,,, tento týždeň neprešiel ani jeden deň čo by ma nebolelo v podbrušku , prsia ma už od ovulky bolia čim ďalej tým viac spala by som nonstop a jedlo skoro každé ma pre mňa inú chuť,, tt som nerobila o 5 dni ma doraziť ms počkam lebo pochybujem žeby po 9 dňoch ukázal ,,, viem že su to príznaky tehotenstva ale jepre mna zvlašne necítiť ovuláciu

tained
18. aug 2016

Kasli na skusenosti ostatnych. Venuj sa sebe. Tvoja intuicia ti musi dobre radit len ju pocuvaj. Oddychuj, modli sa a nakoniec to bude presne tak ako to ma byt 😘

butterfly333
18. aug 2016

@mikimi ved ovu nemusíš cítit ani ja niekedy necítim nič.

mikimi
18. aug 2016

bola by som velmi rada keby to vyšlo hoc mi to pride skoro toľko príznakov snáď bude dobre a prajem aj vám všetkým čo sa snažíte nech mate čím skor // 🙂

renimac
18. aug 2016

@haluta ja som mala 1100 v piatok, 1400 v nedelu, 1900 v utorok.... v stredu ma uz operovali.

haluta
18. aug 2016

Ako si vedela kolko mas v nedelu? Ci to si uz bola v nemocnici?

mimka9
18. aug 2016

@mikimi ja tiež ovuláciu viac necítim ako cítim .... fakt len málokedy. Takže nezúfaj, usmej sa, daj si načo máš chuť a neboj, bude dobre 🙂

renimac
18. aug 2016

@haluta to bolo mne? Bola som na kontrolne meranie, lebo som zacala spinit a lekarke na pohotovosti sa nezdalo, ze stale nic nevidi. Do nemocnice som prisla v utorok.