Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@haluta hospitalizovali ma v utorok, v stredu operovali, vo stvrtok som isla domov. Mozno by ma pustili uz v stredu, ale mala som uz krv v brusnej dutine a museli mi zaviest drenaz. A pri nej ta musia sledovat 24 hodin. Kyret mi nerobili, nechali ma vycistit samu. Prislo to za 4 dni od operacie.
no mrcha pomaly ale isto končí a o cca týždeň ideme nato. 😉 tento mesiac to určite dáme 😉 😀
@haluta aj ja mám iba nepríjemnú skúsenosť a žiaľ bolo z toho mimomaternicové tehotenstvo. Prebiehajúci šiesty týždeň som začala špiniť (piatok), tak som išla k doktorke. Tá nič nevidela a že v taký čas by tam mal byť aspoň vačok. Tiež podozrenie na MMT, ale že mám prísť o týždeň, že to bude už určite niečo vidieť. V nedeľu som začala krvácať, tak som išla na pohotovosť. Tam som ich uhovorila, aby som mohla ísť domov s tým, že mám ísť ráno na príjem a uvidí sa. V utorok mi robili laparku a kyret. To bolo v januári. Ale držím ti silno palce, nech to nie je tvoj prípad.
@renimac no ja som bola na krvných testov včera a výsledok mám v pondelok, druhý krvný test idem v pondelok. No nebolo vidieť ani ten vačok takže no neviem.
@andrejta Och ja už som stratila nádej trošku, čo som čítala skúsenosti tak v 6 týždni to už má byť vidno no.. :/ len to že mi povedala že na sono až 30tého a 3,9 chcem ísť na svadbu... preto sa pýtam ako dlho to trvalo.
Ahojre baby nena z vas niektora skusenost min mesiac som vybrala nueunu hned naskocil menzes tento mesiac opat mam kratke 24dnove a v stredu bola ovu trocha hlien a dnes opat pobolueva ma podbrusko a taky tiez riedky hlien mala to niektora z vas
@renimac už teraz ho volam Casper. Dúfam že sa tam objaví. No tiež sa čudujem že tak neskoro tie testy - píšem si s jednou slečnou čo má presne tento istý problém. A výsledky má hneď na druhý deň. Takže prvý výsledok budem mať v pondelok a z pondelka asi v stredu 🙂 ...škoda, že som špinila, radšej som tam ani nemala ísť ku tej gynde...lepšie tam ísť 7-8 tt a nezažívať toto.
@haluta inak ak by to bolo fakt mimomaternicove, tak ist na kontrolu az 30.8., to uz aj mŕtva mozes byt... to co je toto, pani Dr.si dava nacas nejako 😕
@senselinka
@renimac bode baby ste ma dost vydesili. Presne ako hovorite radsej nemala nic hovorit :( mne ken kazala -kludovy rezim, bez sexu a na tie krvne testy. A ak by sa nieco dialo tak hned ist di nemocnice.
@haluta vystrasit sme ta nechceli, len nech vies, co vsetko sa noze stat... mimomaternicove je fakt nebezpecne, ak budes mat silne bolesti alebo spinenie, utekaj na pohotovost
@haluta mňa tam držali asi 4-5 dní, lebo som mala aj drén v bruchu. ale ešte nestresuj, pokiaľ nekrvácaš a nemáš bolesti, tak to nemusí nič znamenať. ešte je možnosť neskoršej ovulácie. Ale ak by sa ti zhoršil stav a začala si krvácať, utekaj na pohotovosť. Radšej zbytočne ako neskoro. Držím palce
@andrejta
@renimac
@senselinka baby a pamatate si ake ste mali bolesti? Mna boli cele brucho :( a spinili ste vsetky?
@haluta ja som mimomaternicove nemala, iba spontánne 2x a MA 3x. Ale vzdy sa zacalo spinenim... pre mna to uz navzdy bude zle znamenie
@senselinka ja som mala dva krat MA a lekar mi povedal ze az po troch po sebe nasledujucich potratoch robia vysetrenia ze su drahe. Teraz sa snazilkujeme a mam strach ze to skonci tak isto
@miriamn76 hm, toto je na SK priserne... vysetrenia su drahe, psychika zeny je uplne lacna a nepodstatna zalezitost 😢

@renimac
@rogiii Ako vám dlho trvalo potom odstránenie -kyret alebo ako sa to volá? Boli ste dlho v nemocnici?