icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

haluta
19. aug 2016

@renimac
@rogiii Ako vám dlho trvalo potom odstránenie -kyret alebo ako sa to volá? Boli ste dlho v nemocnici?

renimac
19. aug 2016

@haluta hospitalizovali ma v utorok, v stredu operovali, vo stvrtok som isla domov. Mozno by ma pustili uz v stredu, ale mala som uz krv v brusnej dutine a museli mi zaviest drenaz. A pri nej ta musia sledovat 24 hodin. Kyret mi nerobili, nechali ma vycistit samu. Prislo to za 4 dni od operacie.

renimac
19. aug 2016

@haluta ake si mala vysledky?

rogiii
Odpoveď bola odstránená
jaruskatt
19. aug 2016

no mrcha pomaly ale isto končí a o cca týždeň ideme nato. 😉 tento mesiac to určite dáme 😉 😀

nivea777
19. aug 2016

@jaruskatt preco az o tyzden? hned chodte na to..kazdy druhy den a urcite sa trafite

andrejta
19. aug 2016

@haluta aj ja mám iba nepríjemnú skúsenosť a žiaľ bolo z toho mimomaternicové tehotenstvo. Prebiehajúci šiesty týždeň som začala špiniť (piatok), tak som išla k doktorke. Tá nič nevidela a že v taký čas by tam mal byť aspoň vačok. Tiež podozrenie na MMT, ale že mám prísť o týždeň, že to bude už určite niečo vidieť. V nedeľu som začala krvácať, tak som išla na pohotovosť. Tam som ich uhovorila, aby som mohla ísť domov s tým, že mám ísť ráno na príjem a uvidí sa. V utorok mi robili laparku a kyret. To bolo v januári. Ale držím ti silno palce, nech to nie je tvoj prípad.

haluta
19. aug 2016

@renimac no ja som bola na krvných testov včera a výsledok mám v pondelok, druhý krvný test idem v pondelok. No nebolo vidieť ani ten vačok takže no neviem.
@andrejta Och ja už som stratila nádej trošku, čo som čítala skúsenosti tak v 6 týždni to už má byť vidno no.. :/ len to že mi povedala že na sono až 30tého a 3,9 chcem ísť na svadbu... preto sa pýtam ako dlho to trvalo.

vanda12345
19. aug 2016

Ahojre baby nena z vas niektora skusenost min mesiac som vybrala nueunu hned naskocil menzes tento mesiac opat mam kratke 24dnove a v stredu bola ovu trocha hlien a dnes opat pobolueva ma podbrusko a taky tiez riedky hlien mala to niektora z vas

vanda12345
19. aug 2016

Sorry za preklep to cez fon sa stava mirenu

renimac
19. aug 2016

@haluta a este spinis? Bolest prestala?

haluta
19. aug 2016

@renimac špinenie len to v stredu ráno (dala mi kyselinu listovu a niečo na dua... proti potratu) a bolí ma brucho stále...ešte neprestalo (to je nonstop bolesť niekedy silnejšia) :(

renimac
19. aug 2016

@haluta hmmm... no ja som potom spinila uz stale. Takze dobre znamenie u Teba 😉. Mozno sa len drobec chce poriadne zavrtat.

renimac
19. aug 2016

@haluta ale prekvapuju ma tie neskore vysledky. Pri podozreni na mimomaternicove su vysledky este v dany den.

haluta
19. aug 2016

@renimac už teraz ho volam Casper. Dúfam že sa tam objaví. No tiež sa čudujem že tak neskoro tie testy - píšem si s jednou slečnou čo má presne tento istý problém. A výsledky má hneď na druhý deň. Takže prvý výsledok budem mať v pondelok a z pondelka asi v stredu 🙂 ...škoda, že som špinila, radšej som tam ani nemala ísť ku tej gynde...lepšie tam ísť 7-8 tt a nezažívať toto.

renimac
19. aug 2016

@haluta no ja som mala vysledky hned, keby som cakala 5 dni, uz mohlo byt po mne. Vajcovod uz bol poskodeny, z toho ta krv v bruchu. Fascinuju ma doktori, najprv plasia mimomaternicovym a potom cakaju na vysledky akoby sa nic nedialo. Drzim ti silno palce, nech je vsetko ok.

senselinka
19. aug 2016

@haluta inak ak by to bolo fakt mimomaternicove, tak ist na kontrolu az 30.8., to uz aj mŕtva mozes byt... to co je toto, pani Dr.si dava nacas nejako 😕

haluta
19. aug 2016

@senselinka
@renimac bode baby ste ma dost vydesili. Presne ako hovorite radsej nemala nic hovorit :( mne ken kazala -kludovy rezim, bez sexu a na tie krvne testy. A ak by sa nieco dialo tak hned ist di nemocnice.

senselinka
19. aug 2016

@haluta vystrasit sme ta nechceli, len nech vies, co vsetko sa noze stat... mimomaternicove je fakt nebezpecne, ak budes mat silne bolesti alebo spinenie, utekaj na pohotovost

renimac
19. aug 2016

@haluta dobre, myslime pozitivne, vsetko je v poriadku a nie je to ziadne mimomaternicove 😉. Len mi slub, ze ak by sa bolesti zhorsili, alebo si opat zacala spinit, ze pojdes na pohotovost. Oki?

andrejta
19. aug 2016

@haluta mňa tam držali asi 4-5 dní, lebo som mala aj drén v bruchu. ale ešte nestresuj, pokiaľ nekrvácaš a nemáš bolesti, tak to nemusí nič znamenať. ešte je možnosť neskoršej ovulácie. Ale ak by sa ti zhoršil stav a začala si krvácať, utekaj na pohotovosť. Radšej zbytočne ako neskoro. Držím palce

haluta
19. aug 2016

@andrejta
@renimac
@senselinka baby a pamatate si ake ste mali bolesti? Mna boli cele brucho :( a spinili ste vsetky?

renimac
19. aug 2016

@haluta mna bolelo uplne cele brucho... ja som si najskor myslela, ze su to krce z travenia.

senselinka
19. aug 2016

@haluta ja som mimomaternicove nemala, iba spontánne 2x a MA 3x. Ale vzdy sa zacalo spinenim... pre mna to uz navzdy bude zle znamenie

andrejta
19. aug 2016

@haluta ja som spinila asi 4 dni a dalsi som zacala krvacat, ale brucho ma bolelo len ako na menzes. O dva dni na to ma uz operovali. Vraj bol vajcovod uz prasknuty. Asi som dosla prave vcas. A furt ked mi robili sono, tak v maternici nic, len kdesi vedla nejaka guca

miriamn76
19. aug 2016

@senselinka ahoj aj ti zistili pricinu tych MA?

senselinka
19. aug 2016

@miriamn76 ano, mam trombofiliu, syndrom lepivych dosticiek

miriamn76
19. aug 2016

@senselinka ja som mala dva krat MA a lekar mi povedal ze az po troch po sebe nasledujucich potratoch robia vysetrenia ze su drahe. Teraz sa snazilkujeme a mam strach ze to skonci tak isto

senselinka
19. aug 2016

@miriamn76 hm, toto je na SK priserne... vysetrenia su drahe, psychika zeny je uplne lacna a nepodstatna zalezitost 😢

miriamn76
20. aug 2016

@senselinka presne povedal ze som mlada ze mam skusat a to som mala 34