icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

tained
20. aug 2016

@miriamn76 to je zvlastne, mne robili po druhom
Toxopla, a komplet hematologicke geneticke vysetrenia

ivankalaco
20. aug 2016

Pridávam sa aj ja.. Som po MA..o naše vytúžené sme prišli v 11 týždni..ale nevzdáme to a ideme ďalej..

tinka881
autor
20. aug 2016

@ivankalaco ahoj,vitaj.a uz sa mozete snazit?drzim palceky aby sa cim skor zadarilo

ivankalaco
20. aug 2016

@tinka881 Ďakujem Tinka, želám ti peknú sobotu..16.8. mi robili kyretáž ☹ tak musíme počkať..

tinka881
autor
20. aug 2016

@ivankalaco aj my musime cakat.ja som mala 17.6.zatial len jedna mrcha za mnou.my skor cakame na vsetky vysledky,lebo behom roka 2x.teraz v 12tt.tebe asi nebudu zistovat kde mohla byt chyba,ze?lebo vacsinou to robia,ked sa to opakuje 2-3x

ivankalaco
20. aug 2016

@tinka881 Ja už detičky mám..toto sa mi stalo prvý krát ..v pondelok idem k lekárovi..to sa robí len ak sa to opakuje..To mi je ľúto, že 2x..ako to zvládaš? Mňa to strašne zobralo ☹

tinka881
autor
20. aug 2016

@ivankalaco zvladam to.prvykrat to bolo horsie.ked sa to zopakovalo,som si hovorila,ze ked to ide uz treba zistit le pricinu.moj chlap ma strasne podporoval,tak to mi pomohlo sa z toho dostat.jasne,ze ma obcas chyti depka,ale snazim sa na to nemysliet.Teraz myslim na to,ze zajtra ideme na dovolenku a po dovolenke uz budeme mat nehake vysledky.musim sa nejako zamestnat.nieco stale robit.ja som isla hned do roboty medzi ludi.musis verit,ze sa to coskoro podari znova a uz do uspesneho konca.aj si spinila pred kyretom?ja hej a uz som vedela,ze je problem.tak som isla na pohotovost a uz bolo nebilo srdiecko ☹

ivankalaco
20. aug 2016

@tinka881 Ja som bola od 7 týždňa na PN pre to špinenie a bola som aj v nemocnici, lebo som začala silno krvácať, mala som dva hematómi..tento týždeň v pondelok som mala taký pocit, ako keby chcelo niečo zo mňa vypadnúť..myslela som, že je to ten druhý hematón ( na sone bol nad plodíkom) ale bolo to horšie ☹ kúsok placenty mi zostal v maternici a preto mi robili kyretáž..Tak ti želám peknú dovolenku..a aké ti idú robiť vyšetrenia?

tinka881
autor
20. aug 2016

@ivankalaco hematologiu a spermiogram-tam je vsetko ok,ale preventivne si budem pichat pocas tehu injekcie na zrazanlivost a este cakame na vysledky z genetiky.tie budu az v polovici septembra a este mi budu robit,ci nemam infekciu,problem so stitnou zlazou

ivankalaco
20. aug 2016

Ak sa smiem opýtať..už máš nejaké detičky? Máš toho dosť veľa pred sebou..

mausy21
20. aug 2016

Baby neuzivate niektira inofolic???zda sa mi ze mi rozhadzal cyklus...och jo

nivea777
20. aug 2016

@mausy21 baby tu pisali,ze im to cyklus rozhadzalo

mausy21
20. aug 2016

@nivea777 no super normalne mavam uz ovu takto a teraz este ani testy niesu pozitivne..

tinka881
autor
20. aug 2016

@ivankalaco este nie☹sme s priatelom skoro 14 rokov spolu a rok a pol sa snazime.chceli sma najprv poriesit byt a az potom babo a tolko sme cakali,ze sme bez deti.som si to predstavovala jednoduchsie,ze sa zadari hned a bez problemov....tebe sa teraz posledne tehu podarilo rychlo?

luiana
20. aug 2016

@mausy21 ja som brala tiez mi rozhadzal trosicka

mausy21
20. aug 2016

@luiana ako posunula sa ti ovu ci ako??

luiana
20. aug 2016

Menstruacia mi meskavala ovu som si vtedy nesledovala

ivankalaco
20. aug 2016

Aj ja som si to predstavovala jednoduchšie..keď sme sa rozhodli mať spolu dieťatko, tak sa nám to podarilo na druhý mesiac snaženia..je to pre mňa sklamanie..mňa už tlačí čas..nie som najmladšia a mladšia už ani nebudem 🙂

tinka881
autor
20. aug 2016

@ivankalaco uvidis co ti povie gyn,niektory odporucuje pockat 3 mesiace nech sa zahoji maternica a iny,ze sa hned po prvej mrche mozete snazit.ja musim cakat hlavne kvoli vysledkom.a hlavne pi vela,vela alchemilkoveho caju pomaha pri hojeni maternice

ivankalaco
20. aug 2016

@tinka881 Nikdy som ho nepila..neviem ako vyzerá a ani ako chutí..ale čítala som tu niekde, že vraj ho neodporúčajú.Ty ho piješ? Beriem Femibion 1 a čítala som o ňom samé dobré recenzie, veľa žien otehotnelo až keď ho začali brať..len je trošku drahší, ale myslím, že my zato stojíme 😉

butterfly333
20. aug 2016

@mausy21 moja neboj ovu príde ved si len 11dc že??no uvidíš príde, 🙂

senselinka
20. aug 2016

@ivankalaco alchemilkovy caj je zazrak, neodporúčajú ho v druhej casti cyklu, ked sa snažíte o babo, ale po kyrete je vynikajuci. Ja mam za sebou 5 potratov a vdaka alchemilke mi vzdy cyklus pekne nabehol a vsetko sa krasne zahojilo.

miriamn76
20. aug 2016

@tained po prvom mi robili na toxoplazmozu ale inak nic

tinka881
autor
20. aug 2016

@ivankalaco presne ako pise @senselinka po ovulke sa neodporuca,ze keby sa zadarilo,tak by maternica mohla mat stahy a by si mohla potratit,ale ked sa este nebudete snazit tak ho mozes pit nonstop.ja ho beriem dva mesiace 3x denne

ivankalaco
20. aug 2016

@senselinka Ďakujem za radu 😉

ivankalaco
20. aug 2016

@tinka881 Ak sa môžem opýtať to sú nejaké nálevové sáčky alebo sypané bylinky? Kde by som ho mohla kúpiť?

tinka881
autor
20. aug 2016

@ivankalaco ja pouzivam v sacku,ale baby tu pisali,ze sypane tiez pouzivaju.kupis ich v lekarni

luz5
20. aug 2016

Ahojte. Da sa pridat k tejto skupine? Velmi radi by sme tiez mali babatko do Vianoc. Uz sme 1x stastnymi rodicmi. Tesim sa, keby sa nam to vsetkym podarilo.

tained
20. aug 2016

Baby takze mam 7 dni do ms - spala by som non stop - bolesti podbruska - nevladzem 5 krokov navyse spravit.

senselinka
20. aug 2016

@ivankalaco ja kupujem sypany v lekarni