Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
Babule moje,zajtra odchadzam na dovolenku na dva tyzdne.Potrebujeme vypnut,oddychnut si.za posledny rok sme si vytrpeli vela bolesti.verim,ze po dovolenke budeme mat vsetky vysledky a a us aj my sa zas zacneme snazit.Tak aj vy si uzite zvysok leta a drzim palce,aby som po dovolenke citala,ze kolko vas je tehuliek
@butterfly333 ahojcek no vcera mi prisiel vypočet od jonasa...🙂 a dnes klesla teplota z 36.7 na 36.5 ale test bol este vcera bledy tak uvidiiime.podla tych jeho vypoctov by ovu mala byt 25 a 30.8 mi dal termin ze na 85% sanca otehotnenia...divne cele..teda od 19 do 30.8 kokoooos no uvidime a mal by to byt chlapec
@butterfly333 ale budem sa riadit hlavne teplotou a testami az potom nim..ale ms mi trafil presne kedy bola.a ty ako??uz bola ovu???
Našla som na internete kalkulačku - Jonášová metóda..skúšal niekto podľa nej? 🙂
@ivankalaco skusam cely posledny rok a nic. Mala som aj vypocet priamo od neho, nepomohol
@mausy21 ja nič dnes 11dc tak neviem buduci tyžden by mala byt ovu no kedže nemeriam ani ovu testy nerobím tak neviem.
@butterfly333 aha no sak ja sim tez chcela na to vykaslat ale nedalo mi to ked pijem aj ten inofolic. Vidim ze ovu sa posunala..
@martinaj ja napodobne som sa už na to vykašlala. Nemeriam bt ovu nerobím nič je mi to jedno snad sa do konca roka podarí. A ty ako tiež si sa nato vyprdla??😅
menštruacia bola 9.8. ale na vecku ked som sa utrela bolo na papieri ruzova ma stim niechto skusenosť
@martinaj to môj mm by aj každy den chcel no musím ho krotit nemože zasoby takto mínat.😆😆😆😆😅

@tinka881
@senselinka Ďakujem za odpoveď 😉