icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

butterfly333
21. aug 2016

@martinaj tak to je o ničom môj aj ked pride z prace narobeny tak chce sex 😆

martinaj
21. aug 2016

@butterfly333 to by som brala aj ja 😂.... som mojmu povddala, ze ci si mam naozaj najst milenca.... ciste zufalstvo 😦😔

dejna20
21. aug 2016

@butterfly333 😂😂😂 ja mam tiez takeho maniaka 😆

mausy21
21. aug 2016

@haluta nie ten slaby bol vcera ten silny dnes

mausy21
21. aug 2016

@tained to je ovu test nie tehu 😊

katiiik
21. aug 2016

ahojte zienky, pridavam sa aj ja ku Vam. zatial si robim ovu testy, kedze som doteraz nemala sajnu kedy je ovu a dnesny sa mi zda zatial najsilnejsi..myslite, ze uz je pozitivny?

kakatulik
21. aug 2016

@katiiik ale hej. Ak zajtra nebude este silnejsi,mozes ho brat ako pozit.

katiiik
21. aug 2016

@kakatulik dakujem, uz na vcerajsi som si myslela, ze by mohol byt a dnes este silnejsi..tak snad to vyjde 🙂

tained
21. aug 2016

@mausy21 jaj jezis 🙂 vidis aj tak gratulujem hahaha ;)

domci1203
21. aug 2016

@kotatko1232 to mi je luto:( ale radsej v skorom stadiu ako v pokrocilom stadiu tehu. Drzim palce aby sa zadariko opat🙂

lenka_vi1
22. aug 2016

dnes som si musela zmerat BT o 2,5 hodiny skor ako zvycajne meriam. Vcera som sa docitala ze kazda ranna hodina merania skor je o 0,1 stupna nizsia a treba ju upravit. T.j ked o 4,30 rano bola 36,4 tak treba zapisat 36,6. Mate s tym niektora skusenost ci je to naozaj tak???

sarafortuna
22. aug 2016

@miriamn76 mne spravil vysetrenia po 1.MA, cize lekar je blby, ani nie tak slovensky system ... trvaj na endokrinologii, hematologii. Nenechaj sa odbit lekarom, tvoj zivot, tvoji anjelikovia.

@senselinka u teba je problemom ten syndrom? Ci asi nikto nevie....
Ja som mala 3 MA, aj fraxiparin i anopyrin a dieta mam az po Prednisone plus spominane lieky. Mam szndrom LD ale aj Leidena a Mthfr. Syndrim mi potvrdili az po tehu.
No u mna to vyzera na tu imunitu, NIKDY som nemala plod vo vacku, rastol prazdny.

senselinka
22. aug 2016

@sarafortuna ano, ja mam SLD a s fraxikom a anopyrinom mam dceru

miriamn76
22. aug 2016

@sarafortuna pri prvom tehotenstve sa to nemuselo prejavit? Mam dceru z prveho tehu uplne bez problemov

sarafortuna
22. aug 2016

@senselinka ale mala si aj ine tehotenstva s ano a fraxi a boli neuspesne?
Lebo ked mi potvrdili syndrom LD, tak som sa zamyslela, ci to fakt nebola pricina... mne ta aktivita trombocytov vraj skace, raz idem do krvacavosti, raz do trombofilie.
Teraz chceme druhe dieta, tak neviem ci zase ist do Prednisonu alebo si to risknut bez neho. 😕

sarafortuna
22. aug 2016

@miriamn76 moze sa nieco zmenit, hlavne endokrinologicky. A aj ta trombofilia je ako Lotto, niekedy ide vsetko ok aj bez liekov a pri inom tehu ani lieky nepomozu. To su uz take veci, ktore je tazko identifikovat, skor domienky a stastisticke predpoklady 😵 .
Jasne, ze moze byt vsetko OK, a boli to blbe nahody.
No mna preklepli hned, hoci o trombofilii sme vedeli uz pred MA

senselinka
22. aug 2016

@sarafortuna mala som posledne s fraxi a anp a skonfilo v 12 tt, resp.aj skor, plod sa prestal vyvijat v 9/10 tt

sarafortuna
22. aug 2016

@senselinka tak u teba to bude asi tym syndromom... a posledne mozno blba nahoda.
Drzim prsty 😵 😵 😵

senselinka
22. aug 2016

@sarafortuna vdaka, zrejme ano... co uz, bojujeme dalej

bibi33
22. aug 2016

tak baby pridavam sa k vam a snad sa budeme na vianoce tesit 😄 a hned otazocka-vyslo vam niektorej otehotnenie podla jonasovej kalkulacky?len tak zo srandy som si to niekde nasla a vyratalo mi den na pocatie 21.8. o 18:00 a ze teda treba sa snazit 12-24 hod pred tymto casom,co sme sa aj😄 a navyse bola aj ovulka,co je vraj este lepsie 😄 ci su to len blaboly?😄

mimka9
23. aug 2016

Cavko babule, po pár dňoch zas na nete .... no ... mešká mrška 3 dni ...a ja mám strach sa testovať nech to nezakríknem .....povedala som si, že počkám do stredy ..držte prsty 🙂

eny81
23. aug 2016

@mimka9 tak to držím tuhooo

modrykoniar
23. aug 2016

ahojte žienky, tak sa k vám pridávam aj ja 🙂 sledujem vás už dlho ale teraz je to aktuálne aj pre nás. máme doma 17mesačného chlapčeka tak by sme mu chceli dopriať súrodenca 🙂 o neho sme sa snažili cca rok tak dúfame, že teraz to pôjde rýchlejšie a snad do Vianoc budem tehulka 🙂 a potom by sme chceli ešte jedno, ale pekne po poriadku však 🙂

ivankalaco
23. aug 2016

Ahojky..chcem sa opýtať na ten alchemilkový čaj..včera som si kúpila ten sáčkový v lekárni..môžem piť ten čaj neobmedzene celý deň alebo iba pár krát za deň? Ďakujem za odpoveď.

kakatulik
23. aug 2016

@ivankalaco lepsi ucinok ma ked si ho uvaris povedze 2 krat za den a pijes teply po duskoch.

ivankalaco
23. aug 2016

@kakatulik Ďakujem za odpoveď 😉

kotatko1232
23. aug 2016

dnes 13dpo
prsia bolia na dotyk ale to len určite koli tomu že mam za 6 dni dostat MS. 😉

butterfly333
23. aug 2016

@kotatko1232 a aj ta vzdy pred ms bolievaju?? Ja som to nikdy nemala iba ked som bola tehu aj to už som bola asi v 3mesiaci. Ja som 13dc no a neviem kedy bude ovu snád bude a zadarí sa.

kotatko1232
23. aug 2016

@butterfly333 niekedy ma vobec ale ako sa mala narodila tak sem tam ma bolievali.rano som si skusila zmeray BT a mala som az 37,5 bolo mi to divne.cize asi pride MS skor 😉

butterfly333
23. aug 2016

@kotatko1232 ved to máš super teplotu