Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@kotatko1232 no ked si dnes 13dpo tak ms asi skor tak 2dni nie?? Ja mam lf vždy 14 a na 15den pride ms.
@butterfly333 ale pozri skusila som si spravit test a zase vysiel takto 😬
kanalil ze??
@butterfly333 to mam women secret.
nechapem co su to za testy.
kedze 3test a stale to iste.
@andrejta skoro?? a kedy by som mala 12-13dc.neverim ze sa nieco podarilo ja len tak skusam 😉
@kotatko1232 treba verit ja tiat ako na ihlach31 ma prist mrcha no nem pride 😀
@kotatko1232 no ani ja som sice ked som bola 1x teh to bolo pred 13r zda sa mi ze nejaka mamina alebo nieco a teraz neviem co a ako dufam,ze uz som v tom 🙂 no este trochen treba vyckat no podbrusko a prsia ma teda bolia ako dlho sa snazite?
@kotatko1232 teplota je blbost uz na nu neverim.mala som 37.4 a tehu nebolo..jedine ze si overim ci prebehla ovu a viac nemeriam.inak ak si dnes 13dpo nemala by mrcha prist zajtra max vo stvrtok?co to mas aku dlhu lf?ja vzdy 14dnovu
@vanda12345 lf je obdobie od ovulacie teda prvy den zvysenej teploty az po mrchu tedaaz po den kedy teplota klesme a pride mrcha...zvycajne je dlha 14 az 16dni
@mausy21 tak ovulacia bolo 17 a ma prst 31 tak to presne vychadza dik si mila
@mausy21 ano ano 2-3 dni ma prist.no mne nechodila nikdy presne a teraz mam taku starsiu apku a ta mi tak vypocitala 😂😂ale prsia bolia dost ale len na dotyk nic viac.tak uvidime
@kotatko1232 urcite su to kanaliky.... fakt by som nekupovala ine testy ako ladymax
@martinaj nejdem kupovat naco??ja mam women secret nie ladymax.to ani taky nepoznam.
a nechapem tomu preco mne robia kanaliky a suseda si dnes kupila asi 4 tie iste a jej ukazalo //ale slabsie ako normalne a mne kanaliky.hmmm divne
@martinaj aj mne to tak pripada no skor ako len ryha ked by mala byt farba,
@butterfly333 ano ano to aj ja vidim ked nato pozrim len som poslala lepsiu foto

@kotatko1232 za 6 dni? Ved lutealna faza je do 16 dni. Od 18 je to uz vacsinou tehu.