Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@kotatko1232 no asi este skoro ci?? ale prsia pobolievaju chrbat na zachod chodim casto a niekedy taka tazoba akoby mi nico tlacilo na brucho ci ako to opisat a aj podbrusko viem asi vela bab by mi vycitalo ze si namyslam ale dik po tej tazobe a chodeni na wc ozaj az tak netuzim 😝
@nivea777 no ako nechcem predbiehat ale ja mysim ze ano no co myslis asi skoro na test ci??
@vanda12345 tak ja sa v testovani nevyznam az tak..ale skor by som pockala a spravila test tak 2 dni pred..alebo v den MS..aj ked viem ze je tazke vydrzat
@nivea777 ved totototoot isto nevydrzim ako ma mam 2 deti ale ty jo to uz skoro pubertgiaci mlada moc som bola a nic nepamatam od vtedy 🙂
@kotatko1232 no to neviem ale asi aj tak naj z ranneho moci ci??pockala by som do rana aaaaaaaaaa ale aj hned by som
@vanda12345 moj tyzden pred MS vyzeral tak ako opisujes. Bolelo ma podbrusko,bolo mi zle ale fest,netravilo mi..hlava ma bolievala..ja som to mala kazdy mesiac takto.. ale to som ja..kazda je ina..Budem drzat palce
@vanda12345 to je skoro robit test ked mas dostat az o tyzden aby si nebola sklamana.ale tak je to na tebe
@nivea777 nak ked vravis o tej hlave aj ta obcas pobolieva a zas mna az tak nezvykne nechcem si namyslat ale veriiiiiim joj neviem co s tym testovanim tebe je uz hej a ako to prezivas
@kotatko1232 este pockam ale fakt mi je tazko a veru to nic moc inak by som to brala keby som vedela z coho🙂 a co tebe test ukazal ked si 2dni pred
inak baby este jedna asi dost stupidna vec ale nema niekto z vas skusenost s castim grganim??ako fakt trapne ale co uz 😀
@vanda12345 aj ja som si svoje uz prezila v tehu..maly mi robi poplachy..dnes ma tak vyplasil..naj mi bude ked sa mi narodi zive zdrave babo..ale ja verim Pan Bozko mi pomoze a da aby sa male narodilo zdrave..
@nivea777 presne tak ako pises my vsetko zvladneme len nech su zdrave to je naj a teda drzim prsty aby to tak bolo
@vanda12345 ak sa ti caste grga tak to ma nieco s travenim..asi ti netravi dobre
@nivea777 no jem stale rovnako skoro ako cez kopirak su moje dni no ved sa uvidi co bude
@vanda12345 heeej to fakt??no u mna bolo grganie pri oboch a pocas celeho tehu.na začiatku toho druheho som tiez grgala ani som si to neuvedomovals a mm ze zlato ty gegaaaš ty si tehuuu...aj to tak bolo
@mausy21 to fakt??aa ako fakt niekedy mi ze akoze z coho?? ty jo tak to by bolo ako supis aaaaa aspon nie som pako ze som si take vsimla a ty ako snazilkujes ci tiez cakas na vysledok ??jaj este tyzden asi tiez myslis ze skoro test ci?
@vanda12345 no mne obe tehu ukazal tyzden pred mrchu.fakt ja som bola ako prasiatko.ani som nic nejedla a grgala som..hi ved urob test
@kotatko1232 ty uz ziadnu mrchu nečakaj "pani kanalikova" 😊😊 ty si jasna podla mna...neexistuje aby ti na kazdom teste vysli kanaliky!!!!
@mausy21 Joj keby ze mas pravdu 🙂 🙂 😲 😲 😲
ale bojim sa ze to nebude pravda.lebo bolo by to divne ze ako je mozne ze tie testy len mne robia kanaliky a susede pekne ukazali //.a ved uvidim nooo.
a ty musis tiez najst // ale nie ako ja kanalik 😀
obcas sa tu bojim nieco opytat napisat par krat tu bolo nepriamo ze si namyslam teda to bol min mesiac no este jedna vec dnes v praci som si sadla na ten stolik co ked chcete nieco polozit vyssie tak ho pouzijete a nemohla som sediet lebo je to nizke ze mi nieco tlaci tak aj teraz okladala som riad predklonila a opat ten pocit ze ma nieco tlaci v bruchu ako neviem co si o om mysliet matenietora s tym skusenosti??dik inak ste velmi zlate
@mausy21 myslis ze aj teraz ci radsej uz pockat do rana??inak ja som mala min tyzden ovulku ja mam kratke intervali ale mam 3 testy tak by som mohla🙂

@vanda12345 ja som mavala taky vytok pred MS dost casto..ale taktiez to moze znamenat aj tehotenstvo..