Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@vanda12345 aha no fajn.aj ja som pila femibion..ale teraz pijem inofolic a nm florandol kedze sa nam slho nedari
@mausy21zajtra by som mala dostat MS a mna zacali boliet vajecniky.no viac ich citim a aj na dotyk.ja uz tomu nerozumiem 😡
@kotatko1232 som na tom rovnako :( a test negativny cize u mna dalsi mediac trosku sklamanie :(
@mausy21 nemam doma musela by som ist kupit.ale u nas v lekarni maju len tie women secret a tie mi robia tie ciarky bez farbu.co netusim preco kazdy jeden ks...
@kotatko1232 skoda ze nemaju teda ine. .a vytok nemas to buva tiwz priznakom tehu
@vanda12345 no ja som dnes 2dpo cize tesne po ovu. Tak cakaaame na zazrak.dudam ken ze to vyslo uz konecne!!!!
@mausy21 no mam biely... ale necitim to tak zeby som bola tehulka...
kedze kolko krat som skusala a nepodarilo sa no podarilo ale netmavly testiky...
cize uvidime ...v Nedelu mam narodeniny a ideme aj do BA malej pokupit nejake vecicky do Skolky...
Ahojte baby.mozem sa k vám pridať? Tento mesiac sme sa rozhodli,ze sa začneme snažiť o druhé babatko.prve sa podarilo na druhý šup,tak som zvedavá ako to bude teraz.dnes mám akurat pozitívny ovulacny test,vcera sme sa posnažili.teda vlastne každý druhý deň teraz cez plodne dni...je tu niekto kto si v týchto dňoch našiel dve čiarky na ovu teste ?mozeme čakať spolu... 🙂 😉
@miriamn76 ja mám dve deti syn 16r dcera 10r no chceli by sme ešte jedno no dva roky sa nedarí, 😒
@butterfly333 je mi to luto uz to tu sledujem dlhsie viem cim si si presla a mozem ti povedat keby som to bola ja uz to som mnou sekne. Ja som mala MA dva krat a uz to so mnou mavalo. Aj mam obavy ci zase ale snazim sa nato nemysliet a dufam ze tento rok bude ako pre mna tak aj pre teba ten top a zadari sa ☺.
@kotatko1232 presne tak a rada by som aby dcera mala surodenca aj ked s takym velkym vekovym rozdielom aby nebola sama

@vanda12345 jasaaan...aj pijes nejake vitaminky??ja aj mm inofolic a folandrol