Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
Takze ked 20 dc maš ovu potom mrcha ti pride az na 33 či 34 Dc??dolezita je lf aby sa stihlo uhniezdit...neries cyklus..pokial ho mas stale takto.
Ahojte kočky,pomaha Vam ten inofolic? Som po potrate dvojiciek, 4.6.:-( uz som mala menstruaciu 2 krat teraz sa mi spusta 3m. Ale medzi tym sme sa uz snaxili a mimino ale nič.Pijem alchemilkovy cajik,prvy mesiac som asi ani ovulaciu nemala aspon som necitila a sni ziadny vytok nic.Velmi by som chcela mimino.Ďakujem
Caute baby,tak včera prebehla ovulka,teplota mi to potvrdila,aj bolesti ktoré boli vecer brutal,skoncili tak uvidíme ako to dopadne🙂
@mausy21 hej asi hodinu po tom ako prešli tie silné bolesti.uplne taka nafucana som bola ako balón a zrazu to povolilo....a úľava.predvcerom ma to pri sexe este dosť bolelo a vcera uz vobec....takže dnes 1dpo a desat dni do testovania.snad to rýchlo ubehne 😉 ty kedy testujeme.ci cakas do M?
@mausy21 mne raz jedna"jasnovidka" kedysi dávno povedala že budem mať dve dievčatká😊.a prd.mam chalana...takže na toto ja moc neverim 😀 tak u mna bol test na 11dpo pri malom tak slabo viditeľný,ze som to videla len ja,ale na digi este ten deň vybehlo2-3 tt .skôr som vtedy netestovala.....a duchariny sa mi nechcú hľadať ani tento krat.....9-10dpo som na chate mimo civilizáciu tak tam nevezmem testy a vybavene..ale ak by to vyslo tak podľa ovulácie by mi vyšiel termín presne na moje narodky 😀 ale už som moc hrrrr.na prvý šup to isto nevyjde,ale zatiaľ si tak snívam a verim,ale musim sa drzat pri zemi...

@miriamn76 ja som mala dve deti bez problémov a isla som teraz a zrazu problem co spôsobuje neplodnosť a potraty, mam celiakiu. Ako dlho sa snažíte?