Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
Jaj a pobolievanie v podbrusku od ovu...a vcera ma pichlo v pravom boku az som poskocila.kebyze som aspon. 8dpo tak by som si aj domyslala
@mausy21 cawko no co ako??mne stale meska.uz 3 den.ale to mi aj zvukne normalne
@kotatko1232 ajoj.a testy???nic?biele?ja som dnes 5dpo...neviem boli podbrusko a biely vytok tak ale tomoze byt normalna...mrchu cakam az 6.9
@mausy21 este som si test nerobila..az buduci tyzden..
sem tam ma picha v podbrusku napr aj teraz...
prsia uz menej bolia ....cize som zvedavaaa.
a vytok raz mam a zase nie...ale nafuknuta som nonstop asi aj z vody :-/
@mausy21 a ja mam mat vtedy ovulku ako ty Ms ak sa to teraz nepodarilo..
co mam take zmiesane pocity.
@mausy21 otehotnela som na 9 mesiac.. ale nebolo to intenzivne smazenie ze vtedy a vtedy mam ovulku tak pome.. proste sme si uzivali..spociatku ma to trapilo aj som si robila jeden mesiac ovu testy a mesiac pred tym aj tehu test pred MS asi 2 dni ci nahodou...ale ked mi ovu testy ukazala ze nemam ovulaciu,dlhodobo som brala HAK,tak som sa na to vykaslala.. uz som chcela od sept. zacat brat aj clostilbegyt,vela babam pomohol,no a koncom jula neprisla MS..tak sa ovulacia nejak sama obnovila

Caute baby.tak a je to tu.psychika uraduje a priznaky vseho druhu spojte sa...asi mam vsugerovanu graviditu alebo zacinajucu chorobu.bo takto skoro nevolnosti_ nonsens...zaludok jak na vode, nechutenstvo, unava strasna a citlivost na pachy.snad to nebude nejaka viroza.pri malom mi bolo zle uz tyzden po oplodneni az do konca 3 mesiaca ale teraz je to mega skoro...3dpo😀 pomoooc