Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
Ahojte dievčatá, pridávam sa k vám 🙂 Chcela by som do konca roka byť " tehu". V podstate sme skúšali zatiaľ len 2x. Myslela som si že keď si povieme že ideme na to, tak hneď to bude, ale nie je to také ľahké ako sme si to predstavovali 🙂 Ja jednej strane som zatiaľ kludná, no na duhej strane mám trošku taký nepokoj v sebe. Brala som 10r HAK, cyklus sa mi upravoval 5 mesiacov. Začala som piť čaj z alchemilky. Riadim sa aplikáciu v telefóne, ale po prečítaní viacerých diskusií vidím že sa toho nedá držať 🙂 Nezaoberala som sa doteraz bazálnou teplotou a podobnými vecami. Chcela by som tento mesiac vyskúšať ovulačné testy, tak som zvedavá ako to dopadne. A všetkým tehuľkám gratulujem 🙂
Taak aj ja sa pridavam zienky 🙂..ja som chcela otehotniet uz do minulych vianoc,ale po vysadeny HAK ostalo moje telo off.Mz mi prisiel po pol roku a teraz mam kazdy druhy mesiac.Pomaly to nabieha samo,ale tazko sa mi pocitaju plodne dni ked mam tak dlhe cykly :-/.Tak duuufam, ze sa aj napriek tomu coskoro podari.Uz potom tuzim vyse roka a okrem mna su uz tehotne snad vsetky moje kamaratky a zname 😀 ☹
Baby pridavam sa aj ja konecne sme sa rozhodli pre druhe dietatko tak sme zacali aj bez plodnych dni 🙂 teraz vychadzaju plodne dni od 1.septembra myslite ze sa tym da riadit fakt?u nas je to tak ze manzel je pracovne prec kazde 3 tyzdne takze uvidime , 🙂
ahojte.tak aj ja sa pridavam,snazime sa uz 2mesiace,snad na vianoce budeme mat vsetky kolajnice na teste 🙂 treba mysliet pozitivne..drzim palce vsetkym
@babymaminka podla coho ti vychadzaju plodne od 1.9???treba sa riadit Bt to je podla mna najpresnejšia metoda plus ov u testy
@kotatko1232 podla mna hlupost.pretoze hlienu mozes mat najviac 2-3 dni pred ovu a v den o u sa uz moze kazit takze hlien isto nie.a niektore baby ani o u hlien nejak extra nemaju a ovu je.
@mausy21 kamoska si merala bt a aj ovu testy robila a nic. zacala sledovat hlien a uz je v 4mesiaci 😉
@kotatko1232 akoze merala bt a ovu testy robila a nic???akoze nikdy jej to nesedelo ci??behovorim ze to zaruci tehu ale je to najspolahlivejsia metoda...o u hlien isto nie
@kotatko1232 ovu hlien je najmenej spoľahlivá metoda sledovania ovu... su zeny, co ho maju az den, dva pred ovu, su take, co ho maju skor a v den ovu sa uz kazi a je kremovy a su take, co maju ovu hlien aj po ovulacii... podla toho by si mala sexovat tak 4 dni pred ovu a 4 dni po a na to si nepotrebujes sledovat hlien 😀 U kamosky to bola podla mna nahoda. Mne zacina ovu hlien na 8 DC, ovu mam 13 - 14 den a az po nej sa mi meni, dokonca aj druhy den po ovu ho este mavam... uplne bezne tyzden vkuse.
@mausy21 no to netusim len mi hovorila ze im sa podarilo len podla hlienu ked si ho sledovala
@kotatko1232 to je mozne, len vyssie si pisala, ze najpresnejsi je hlien, tak len na margo toho 😉
Baby prosím Vás doktorka mi predpísala antibiotiká Augmentin. Mám ich užívať týždeň. Prosím Vás oplatí sa snažiť sa počať? Lebo nechcela by som teoreticky ublížiť plodu....vopred ďakujem za rady
@jajoda Ja som tiež užívala antiku ale asi len 5 rokov...a presne poznám ten pocit, keď si myslíš, že akonáhle si poviete a ideme nato a ono sa to hneď akosi nedarí....My sa snažíme asi 3 mesiac 🙂 ale zatiaľ neplánujem ani ovu testy ani meranie BZ....navyše my teraz doktorka dala antibiotiká, tak neviem či sa vôbec tento mesiac podarí :( ale newadí príde ďalší cyklus 🙂 držím ti palce 🙂
@lenka_vi1
@kakatulik
@kotatko1232
@senselinka
@miriamn76 baby ja som dnes taka nafuknuta jak keby mala mrcha prist uz zajtra a total bolave bruško...auuua
@kakatulik moja tebe ako kedy prišla ovu ked si brala inozitol ja som dnes 19dc a ovu nikde 😕 😕 😕 😕

@mausy21 som opatrna... mam strach a teraz mi akosi zacal haprovat mechur,resp. mocove cesty,neviem ci mam zapal alebo co