Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@butterfly333 ahoj,no 4 dni neskor ako zvykne. Mavam tak 11-12 DC a prisla na 15 DC o to sa mi aj cely cyklus predlzil. Ty mavas tak na 15,ze? Kolko beries toho inozitolu?
@mausy21 nie nič začala som teda merat kedže nechodí a bt je stale dole 36,6 asi ovu nebude no krčom mám otvorený asi 3-4dni
@butterfly333 no to s krčkom neviem ako je...ale teplota by ti skakala podla mna keby mas anovulak..podla mna pride len meškaaa 😊
@kakatulik no od laparky som mala ovu na 13dc 14dc no brala som ho od 5dc 4tabl no neskor asi 10dc som zvýšila na 8tabl ale neberiem ho od 15dc len inofolic beriem a mm ten folandrol či ako sa to volá.
@mausy21 no viem že po ms je uzavretý a pred ms sa otvára čiže jedine to viem že možno ovu bude dufam aj ked bude neskor to je jedno.
@butterfly333 toto ja som mala tiez uz aj trochu hlienu bolo uz aj pocity a zrazu sa to zastavilo a prislo az o 4 dni.
@kakatulik no presne aj ja asi okolo 13dc aj morko všetko a potom zrazu uplne sucho no a za dva dni zasa mokro a v sobotu sa mi zda že bol ten hlien natahovací len neviem či to nebolo z tolkeho piva mala som meniny tak sme trocha pila a ja 2,5l čierneho piva potom som chodila cikat jak z cisterny 😀 😀 😀 no dnes síce mokro a dost ale taký biley hlien tak neviem skusim rano zmerat
@butterfly333 cozeee? a to chces povedat ze si brala 4g? plus inof. akoze uskodit by to nemalo,ale ked si predstavim ze mne uz 1g aky posun urobil,tak pri 4g by som asi cakala na ovulku este teraz.😷
@butterfly333 dobre vediet ze pivko ma taketo ucinky. Dodatocne vsetko naaaj.😀
@kakatulik no ved inofolic som brala 2sáčky denne to je tých 4g, a nebrala som to naraz len som inozitol prestala a beriem len inofolic
@butterfly333 to je pravda,ale ja som to pochopila tak,ze este k tomu inofolicu.
@mausy21 no doteraz som brala antiku a vysadila som.rovnako aj pri dcerke som.tak.vysadila a skusali sme takze myslim ze ked sa to.pocita od tej poslednej menstruacie co uz neberiem tak plodne dni mi tak vychadzaju co som si vypocitala menstruacny kalendar ...manzel.odchadza 6teho prec tak teraz by sme to.vystihli inak az o 2 mesiace ach...mame to.blbe teda...pri dcerke sme to nikdy nepozorovali nijako proste sme kazdy den sli naplno a zadarilo sa dcerka ma teraz 3 roky a 8mesiacov cize v tomto som uplny novacik ako vas tu citam co ma mozno pri nedareni sa caka...
@kakatulik inak ked som skušala výpočet poldných dní podla jonáša tam mi vyšlo 29.30.31.8 a ten naj 31.8 čiže tam píšu 12-24hodín pred týmto dátumom sex no my sme dali dnes.
@kakatulik
@butterfly333 kuknite sa...otvaram vyvolavanie ducha😆😆😆😆 uz sa tešim na tie komenty ci mi nehrabe 6dpo testovat ale mala som len jeden tak sem s niiim...ale ja ho tam aj tsk vidiiiim 😀kludne ma ukamenujte.
@kakatulik
@butterfly333 dobra som ze???ina odvaha to sem dat ze???urobila som ho oreyo lebo som mala len jeden a teraz uz nemozem tak skoro testovat juchuuuu
@mausy21 mna to nelaka vobec testovat ked tak ked bude ms meškat aspon 3dni
@mausy21 no nechcem ti davat nadej lebo je to este skoro ale ja tam vidim // 😙
@kotatko1232 aj ja ich vidiiim neboj pohoda...ale tento mesisc to vyslo....verim tomu...je tam

@miriamn76 ja rovnako ak to nevyslo...co dufam ze vyšlo...tak serem navšetko.
@kakatulik ja som dnes 6dpo mrcha ma prist 6.9
@butterfly333 sjus ovu testy...teplota nic???ani sa necitis????