Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@mausy21 hmmm no nieco sa tam crtaa ale keby mame lekaren otvorenu hned idem po test
@kotatko1232 ach jo....nemate?? skoda .....a este sa necitis na mrchu???dufam ze ani nedojde a budeme mat maaajovčataaa juchuuuu
Čaute kočky 🙂
Snažilkujeme tiež a dúfam, že do Vianoc ten najväčší darček v podobe dvoch čiarok na teste príde. Aktuálne skúšam digitálny OVU test, kamoška mi ho poradila, im sa na základe neho hneď zadarilo, tak uvidíme... Dám vám potom vedieť 🙂
Máte s ním tiež skúsenosti? Ak áno, dajte vedieť... Držme si päste. 😅
@mausy21praveze vobec... rano som mala tlaky v podbrusku
len prsia uz tak moc nebolia iba na dotyk ale vnutorna strana
Ahojte zenusky,mozem vediet aky ovu test by ste mi doporucili? tiez by som zo zvedavosti vyskusala, doteraz sa mi podarilo otehotniet ako sa povie na prvu supu,ale myslim,ze po kazdom tehu moze prist nejaka zmena, hlavne nevydarenom :/ ja si teda este pockam minimalne do novembra,kym sa zacneme stazit,ale to cakanie ma ubija...no verim,ze mojmu telu prospeje a vse sa dostane do normalu 😉 vsetko dobre a do skoreho otehotnenia :D
@nabasty1 Ahoj 🙂 U mňa klasické tyčinkové neuspeli, tak teraz skúšam tento: https://www.drmax.sk/ovulacny-test-clearblue-di...
Uvidíme 🙂 Kamoška s ním otehotnela na 1x, tak snáď sa trafíme aj my :D
Držím päste.
@mausy21 tiez tam vidim tienik.budem drzat palce nech silnie...inak tiez som mala vcera pocit akoby mi mali dojst kramy....take bolesti do praveho boku ze dovi.a do krizov...ja testujem na 11dpo.tak v pondelok sa uz dozviem na com som.ta viroza po jednom dni nastastie presla...kedy testujes najblizsie?inak kazdy mesiac robis takto skoro testy?ci len tento mesiac mas tusaka ze sa zadarilo?
@babymaminka drzim ti palce nech to vyjde...aj my sa snazime treti cyklus...tiez manzel chodi prec na sluzobky 😕
som nejaká zmätená 🙂 Tento mesiac som mala menzes 3 dni, veľmi slabý. Merala som si BT dva dni som mala 36,6 , dnes 36,85. Myslíte že ovu by som mohla mať už teraz? Ešte aby som uviedla do obrazu, BT som si začala merať teraz prvý mesiac 🙂
@kotatko1232 to je mi luto ale nic to bud mesiac to pojde 🙂 mne ma prist zajtra ale necitim sa na nu skor inak par dni mi je tazko na zaludku aj teraz pred ms mavam vyrazky a nic a muz sa ma rano pyta ked mas dostat a ja ze zajtra a on ved nemas vyrazky zlaty ako si vsimol 😝 tak uvidim
@vanda12345 ja som tiez nemala ziadne priznaky na Ms ani som ju necitila a dosla mrcha este neskala 4 dni.a teraz ma vajcia taak bolia 😢
@nela1984 vies co ...mala som len jeden tak som ho chcela urobit aby som vvydrzala netestovat..najskor tak 10dpo..ale inak ano kazdy mesiac tak na 8 dpo testujem a nervačiiim 😈😈😈😈ale tento mesiac neviem akoze necitim sa teda vobec tehotna ale berem ten inofolic a mm florandol a nejak sa snaziiim verit ze to vyslo.
@kotatko1232 moja viem si predstavit to sklamanie no posnazilkujete sa tento mes a a dalsia nepride drzim prsty 🙂
@mausy21 no testom uz neverim aj ked mrcha bude meskat tyzden.a MM uz definitivne povedal ze 2babo nechce
@kotatko1232 o to preco takto nechce dopriat surodenca a ty??ved samej sa ti to nepodari ci na chvilu akoze prestanes o tom alebo ako??a preco sa tak rozhodol
@kotatko1232 mrzi ma to☹ manzel sa preco takto rozhodol?
@mausy21 chapem...no takze v piatok testujes?ja v pondelok....dnes som 5 dpo...
@nela1984 ze jemu jedno staci viac si ju uzije a ja uz ano neviem len som sa pohadala,poplakala kedze ja som tuzila mat vzdy 2deticky. 😢😢

@kotatko1232 ic poň zajtra....prosiiim bude sranda..urcite sme obe tehu..pijem cervene a hovorim mojmu ze toto je moj posledny poharik..ze preco???sa pyta.no lebo urcite to vyslo a ked nie...tak nato ani nemyslim lebo budem zlaaaaaaa😈😈