Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@mausy21 no povedal on je akoze dost tvrdohlavy.chce si kupit nove auto Audinku cize tam potrebuje peniaze povedal.. 😢😢ale tak ked bude mala vecsia mozno zmeni nazor.do 40r casu dost 😉
@kotatko1232 ahaaa no tak to potom to ho sotva zlomis kef tuzi po aute..len aby v tej 40 mohol nejake dieta splodit.my sme natom teraz tak..mm ma 42rokov a nedari sa nam...lekar povedal ze som ok ja ale ze skor si mysli ze mm mm ma problem.veaj sa meni kvalita aj mnozstvo spermii po 40..tak parada ach
@mausy21 no myslela som do 40 😉moj je o 2roky mladsi nez ja 😉 a tak mozno sa zadarilo myslim vam.
@lenkastr a bude to vase prve dietatko?prepac nestihla som este precitat vsetky komenty...u nas ked si to vypocitam ako bude manzel prec tak z roka je prec pol roka hoc 3tyzdne prec a 3 doma.no podla toho mi vychadza ze 3x do roka sa mozme pokusat takze som z toho dost smutna...
@babymaminka nase druhe,tiez tak chodieva,ale tak na dva tyzdne a tyzden doma,ale vacsinou prepasieme plodne dni 😕 skusat mozte aj mimo plodnych,sestra ma tri deti a ani jedno nerobili pocas ovulacie 😃len skusajte ☺ tvoja mala by chcela surodenca? ☺
@mausy21 ja som to zbadala podla krizov,ked som skusala 1.test bola som 8-9DPO teda 25DC,vratili sme sa z dovolenky a ja som sa neskutocne tesila na vlastnu postel ze sa konecne vyspim,a rano vstanem a bum krize boleli jak slak,neslo mi to do hlavy tak som cez obed urobila test a bola tam slabunka ciarka.Ale inak bola videna volnym okom a inak ked som to fotila,teraz ked pozriem na ten uplne 1.test tak je skoro biely,aj tie ostatne testy uz co to vybledli.Inak mi nieje nic,ziadne ani tehu priznaky ani problemy,jedine ciciky bolia ako slak,to je asi jedine co mi pripomina ze som tehu.Zle mi neni absolutne a zvracanie....to co je 😁.Ale mne nic nebolo ani pri prvej dcere,vtedy jedine co som mala bolesti co furt som si myslela ze dostanem kramy,ale vraj tie bolesti su normalne,ze to preto ze maternica sa prisposobuje"cervikovi"tak preto som mala furt bolesti.Ale teraz je celkom fajn,bolesti nejak asi nevnimam ked viem ze tak to ma byt.Drzim ti palceky aby || poriadne zosilneli👍👍👍
@lenkastr ved to ze ako tak pocitam prepasieme ich neraz ... skusat mozme to ano no velmi tomu akosi neverim 🙂 ano mala chce velmi a hlavne sestricku o nicom inom nerozprava ani len ze kedy uz tak si vies predstavit ze aj to cloveka akosi stresuje 🙂 no bola by som.zvedava keby fakt mala surodenca ako by to bolo 🙂 ja mam.dni ked chcem velmi a zasa dni ked rozmyslam ake to vsetko.bude nakolko som.na malu dost casto sama no uz teraz ide druhy rokndo skolky tak nejako by som to musela dat 🙂 vy skusate hlavne cez plodne dni ci myslis ze motyka vystreli.aj pomimo?beries aj nejake vitaminy?kolko rokov mas teraz a kolko ma manzel?
@babymaminka nam motyka nevystrelila doteraz a to sa snazime 6. mesiac 🙂 a pokusame sa od skoncenia ms zhruba do tej polovice cyklu, obden..
@nela1984 mozno vydrzim uvidim...ale mna neboli brucho na mrchu mna tak divno vajecniky pichaju...a trosinku citim prsia ale to fakt len minimalne.ja mavam uz tyzden pred mrchu bolesti a potom 2 dni tesne prednou mi uz nic nieje...tak uvidime...ale vcera mi nechutila moja oblubena polievka ostrokysla...len som ochutnala a konec.
@marcopollo ahoj ja presne 6.9 cakam nie nemam priznaky tehu...len ma krize bolia

@kotatko1232 to fakt ti povedal????a preco????ach jaj cele zle ....no tak to som inak povedala vcers ja mojmu ze akby nic.tak uz doslova nato j....m lebo snazime sa vsetko robit preto aby to vyslo a staaale nic???uz som unavena z toho...ale musim verit ze to vyslo dnes mi teplota vystrelila hore ale to u mna je bezneee takze ani to mi nenapovie