Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@marcopollo a uz neuzivas??ja mam uz len na tri dni a doberam druhe balenie.tak som zvedava co zabral...zatial som z neho len pribrala...😆
@nela1984 tiez si myslim mozes jo uzivat 3 mesiace v kuse.och no som zvedava ci sa zadarilo.inak ste v poriadku s manzelom?nemate ziadne zdrav problemi???ja som vraj v poriadku len mm na spwrmiogram nechce ist.berie to tak ze uz dve deti mame tak co..no uvidime lre istotu to pijeme spolu uvidi.e ci sa zadarilo
@marcopollo ja cakam 5.9... priznaky nemam vobec ziadne, len ma bolia prsia ale to vzdy pred ms. Krize a podbrusko necitim ani trochu, akoby ms ani nemala prist, ale test biely jak vajce takze urcite pride.
@mausy21 ja uz som dobrala nie cele balenie lebo na sedemnasti den od ms mam uzivat progesterone na desat dni a tiež som pribrala stoho
@marcopollo no ja som spravila dnes 10 DPO ale nic, moze byt ze je to este skoro, ale ani slabulinka ciarka tam nebola....
@marcopollo a kolko si dpo???ja som dnes 7dpo..v piatok by som mohla testnuut ale bojim sa ze budem sklamana
@marcopollo 1dpo je vlastne prvy den zvysenych teplot..napr pred ovu tesne klesne ja som mala 36.5 a pozitivny ovu test a tak sa mi drzala 3 dni po sebe a na treti den mi.vysko ila na 36.8 cize to je 1dpo..vysvetlila som ti to trosku?
@marcopollo pozri moj graf predovulacne teploty su tie nizke a potom prva ktora isla hore je uz po ovu cize 1dpo ale musi ist hore aspon o 0.2 stupna a drzat sa hore min 3 dni aby sa ti ovu potvrdila.vela bab si mysli ze pozitivny ovu test znamena ze v ten den maju ovulaciu...hlupost.ta je prebehne az do 48h po pozit.teste
@mausy21 aha už viem ale ja som ešte neskusala tie ovulačne testy nemam stim skusenosti
@mausy21 nie , nič takto že ja som mala laparos. cysta vaječnika v maji som bola v juni sme začali
@mausy21 no ja sa teda nechcem moc sledovať( aj tak to robím 😀 ) ale pribudli mi ďaľšie príznaky.mozno to súvisí este trochu s tou včerajšku virozou ale teplotu nemam... presne toto som mala pri malom a chrípkou to nebolo.trasie ma zima a za pár minút obleje horúčava.a presne 5 dpo mi to začalo aj pri prvom tehu..ako cez kopirák.ale samozrejme príznaky môžu byť a nič z toho...to by bola haluz ak by to vyslo na supu

@mausy21 ahoj ja som mala ms 9.8. tiež nemam priznaky občas zabolia aj križe nemam pravidelne ms uzivala som aj inofolic