Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@nela1984 si strasne zlata ja som na nervy uz to chcem vedet je to len 7 dni do mrchy...obe tehu mi ukazalo cce tyzden pred mrchu...ja tak dufam ze to vyslo len kvoli tomu šlakomtrafenemy inofolicu.som tu cutaka kolko baab zneho zazračne hned otehotnelo.ale mne nic nie je..okrem tych krizov teda.
@miriamn76 aj teba poraza???ja som na nervy..ty urcite testneš ze???ja neviem ci sa k tonu dostanem
@nela1984 tak dobreeee😢😢😢😢ja cely den len lezim som jak matoha nic sa mi nechce.uz druhu noc som sa zobudila na hlad musela som si aspon banan dat.a stale by som nieco jedla prekliaty inofolic...ak to nevyslo a ja ma 2 kg navyse len tak tak ma to fakt nasere...prelac za vyraz😈😈😈
@miriamn76 inofolic pomohol musiiii to ani nezartuj
@mausy21 pri prvej dcere mi jedna starsia kolegyna povedala ked som chcela zmenit robotu ze nech si najskor spravim tehu test kym dam vypoved som sa divila ze preco ale kedze som robila v labaku tak sup vycikat do skumavky a bolo to tam😀by som si dala stou vypovedou😊. Teraz by som mohla stretnut daku dobru dusu co to na zenach vidi😀usetrila by som za testy
@mausy21 viem si predstavit ako ta to mata,nevies sa na nic sustredit.Viem ako to je zbytocne je ti hovorit aby si vydrzala.Behni,kup si testy,vyskusas predosli duch by mal byt zas silnejsi,nebude nevadi vyskusas rano ale aspon sa trochu ukludnis.Pokial ti neprekazaju peniaze za testy tak co,je to na tebe.
@miriamn76 no ja som bola u tej veštice co k nej chodievam a ta mi povedala ze som tehotna...ze vidi chlapceka ktory na mna caka a vraj ked nie som tak do oktibra budem...mne vyslo zatial všetko co mi ona povedala..prvy krat som bola u nej pred 8 rokmi ked som cakala dcerku aj to mi povedala dokonca sj to ake meno mam vybrane...baby skraatka vsetko my doteraz vyslo...ci uz dobre alebo zleee ale vyslo.uf...

@nela1984 ti prajem zo ❤