Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
Baby my sme teraz zasiali cez plodne dni 3x skusame tento mesiac 1x tak manzelovi to pride smiesne ze to musim hned vykvakat 🙂! 🙂 no este 2 dni nam ostavaju a potom ide na 3tyzdne prec do prace tak snad budem testovat s vami a dcerke odoprajeme vysnívaného 🙂🙂surodenca 🙂 🙂 🙂
Baby my sme teraz zasiali cez plodne dni 3x skusame tento mesiac 1x tak manzelovi to pride smiesne ze to musim hned vykvakat 🙂! 🙂 no este 2 dni nam ostavaju a potom ide na 3tyzdne prec do prace tak snad budem testovat s vami a dcerke odoprajeme vysnívaného 🙂🙂surodenca 🙂 🙂 🙂
@babymaminka ahoj aj robis ovu testy?na kedy ti vychadza ovula?
No baby som zvedava ci z tohto nieco bude 🙂akosi sa tej teplote nechce vyssie... este tyyyyzden a budem na istom...ci sa zadarilo..zacinam byt mierne netrpezliva ako
@mausy21 😀
@nela1984 ahoj ano uz som tedtla z ranneho a nic!uz neverim a nemam uz ani chut este jest tie sproste prasky.mozem sa navsetko vyksslat ja si myslim ze moj je neschopa a hotovo..😈😈😈😈😈a tak uz len cakam mrchu neriesim to...a presne teraz mi idu reci po hlave tych niektorych muuudrich...nerob testy tak skoro budes sklamana......a aky je v tom rozdiel???ci som sklamana dnes alebo v utorok tovnako to sklamanie boli...och...tebe sa drzi teplotka nestresuj sice aj moja ke uuužas ale ja mam grafy vzdy krasne kuk
@nela1984 nie nerobim testy nikdy som.nerobila teraz sa pokusame len prvy mesiac ani pri dcerke som nerobila ziadne ovu testy a podarilo sa no to uz bolo skoro 4.5roka dozadu...podla menstruacneho kalendara mi ukazuje plodne obdobie od 28augusta do 3septembra popravde 1x v zivote to takto sledujem
Ahojte, @mausy21 neboj, moja sesternica si po ovulke tyzden robila (piatok) test a nic, bola sklamana, ze sa nazadarilo cez vikend boli na oslave kde aj nieco popila a fajcila, proste zur, v pondelok jej to nedalo a kedze mala zasobu testov doma vyskusala a zrazu 2 ciarky, a teraz ma krásneho 5 tyzdnoveho synceka 🙂
@nela1984
@sweetrevenge ja uz neverim.nastvana som na seba ze som tak verila tonu inofolicu az no.uz netestujem a cakam na mrchu lebo viem ze priiide.
@mausy21 ja pouzivam inofolic, femibion uz vyse roka, plno apikacii v mobile kedy ovulka, bazalku merala kazde rano ale hrozne to bolo ja som tomu nerozumela podla môjho oka som tam videla niekolko ovulacii, no des, a vzdy kazdy mesiac cakam ci to vyslo a nic, potom ti povedia ze nemysli na to ale to sa neda, aspon u mna, ale asi to tak ma byt a to babo vie kedy ma prist. Chapem ta uplne je to uz zufalstvo kazda mi oznamuje ze caka na fb vsetci fotia brucha pozrem z okna a vidim klan mamicek tlaciace kocare. tesim sa s nimi ale vo vnutri ma to vzdy zaboli preco my nie.
@sweetrevenge presne, hlavne ten zaver su moje slova....vtedy je normalne do placu
Ahojte kocky, ak by ste mali záujem tak predám balíček pre snažilky za 20 eur: je v ňom nasledovné: Inofolic - ešte 17 sáčkov z 20 Kyselina listová - komplet balenie 100 kusov B complex - 90 tabliet zo 100 ovulacné testy - 10 kusov plus jeden grátis z Pepino ovulačných testov a teplomer na meranie bazálnej teploty - úplne nový, ani raz nepoužitý
- ja som si všetko nakúpila a keď som sa rozhodla že idem nato tak už som bola tehotná...tel kontakt 0911343064
@mausy21 ako sa volas menom?pocuj nechcem any to vyznelo nejako moc necitlivo ale skus trosku uvazovat.co ak sa len dnes uhniezduje?alebo vcera?nemozes este nic citit..ja ti nechcem davat falosne nadeje ale skus byt v klude a pockaj na menzes a potom bud smutna teraz nebud.ok?nemas este vobec dovod
@mausy21 vieš chlap to bere mozno trosku inac ako my zeny, v prvom rade uz je pre neho iba to ze sa mu to nepodarilo divne, uz ma pochybnosti ale je to chlap on aby neplodil?? a mal daku vadu? nikdy!! a nedaj boh aby mu to niekto povedal, mysli si ze alebo skor to bude v zene, nech si pobeha dake vysetrenia a mne oznami výsledok. neviem ci si bola aj niekde s nim na klinike spermiogram atd., lebo my este nie ale uz to zvazujeme a poviem ti toho môjho bolo tiez dost tazke na toto dostat.Je to pre nich ako keby taka muzska potupa samozrejme nie vsetci su taky poznam aj takých ze idu hned ako povie zena ale ta zena to vzdy musi nakopnut myslim toho chlapa.
@nela1984 dobre som len 8dpo..boli ma brucho.hlava a krize jak čert...prsa citlive ale tak pockam hoci viem ze som na rozpadnutie....uz nic negativne nepoviem..ale stve ma to.uvidite ze ak nahodou by vam to nevyslo co vam samozrejme ani jednej nezelam...budete negativne aj vy...bar by to vsak tak nebolo z celeho srdiecka vam to zelam!!!!
@sweetrevenge
@lenka_vi1
@mausy21 moja ja som 21dc ani neviem či bola ovu som chate a dnes som nemerala bt večer sme pili.
@mausy21 ale nie, nemysleli sme to v zlom....ja by som uz tiez chytala riadne depky po 2 neuspesnych rokoch, tomu ver, ja som riadna babovka..... pozri myslim ze to mozu byt celkom dobre priznaky hlavne krize a prsia takze vydrz este chvilku a otestuj znova. Budem na teba mysliet....
@mausy21 ja ta chapem ..len radim v dobrom aby si si neublizila tym negativizmom ak sa tam volaco deje...mozno budeme obe plakat ked dojdu kramy a mozno sa budeme obe tesit. ..ja mam pocit ze sa podarilo dnes sa tiez pridali dalsie priznaky ale drzim sa pri zemi nech je to pripadne sklamanie nie az take velke...ale nozno ma to chyti zajtra pozajtra podobne ako teba ....tak ma potom virtualne prefackaj jop?

@miriamn76 je to krasne vidiet ich ake su stastne a to su mladunke jedna teraz oslavila 20 a druha myslim 24...ale mam dni kedy nemam chut na ne ani pozerat bo mi to ublizuje..ale tak mozno uz to mam za sebou