Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
baby, vy ste ake netrpezlive 🙂 ale ked vas vidim ako testujete, tak aj mna prsty svrbia 😀 ale chcem vydrzat este..nechcem byt uz teraz sklamana...
@modrykoniar nasa.mala tiez.bola vzdy dobre dieta no akosi som.sa odvazila az teraz 🙂 teraz ma 3roky a 8mesiacov a o nicom inom ako o surodencovi nevravi 🙂 velmi by sme jej uz dopriali len ci sme necakali pridlho a pojde to akonpri nej rychlo 🙂 ja som mala prve tehu velmi tazke od 24tyzdna tehu v nemocke az do.porodu ten.bol v 36tyzdni akutnou sekciou na silvestra skoro.som to neprezila no opat idem.do.toho vzdy som.chcela 2deticky a manzel tiez 🙂
@babymaminka tak my sme sa snažili o malého cez rok, tak teraz sme radšej skôr začali, že ak to bude tak dlhšie trvať. a neboj určite to dáš, možno už tento mesiac, a ak som dobre videla tak budeme rodiť skoro naraz 😀
@nela1984
@modrykoniar
@babymaminka terax som citala aky ma byt krcok v tehu..tak reku idem to skusit..no na nic som nedosla pretoze som necitila nic..vsetko vo vnutri bolo makke takze uplne nic som sa nedozvedela jedine ze som mala na prste vela bieleho hlienu...tak neviem no..ty kokos ako to tie zeny vefia aky je ten krcok ???sila
@mausy21 ja popravde v takych veciach sa nevyznam a asi by som to ani neskusala 🙂 ja som nikdy ani ovu test nerobila no ak sa nebude darit asi sa zasobim 🙂
@modrykoniar rada by som sa s niekym v tehu podporovala a popravde budem rada ak to.bude buduci rok vacssi rozdiel uz by sme asi velmi medzi detickami nechceli...
aj ja by som sa k vam pridala tiez je fajn mat podporu dnes som mala dostat ms no prisla vcera takze pojdeme opat na to ja mam kratke cykli takze hned po ideme na to🙂 vsedtkym vam drzim prsty
@mausy21
@modrykoniar kontrola krcku je len prax, baby 😉
Ja si ale kontrolujem skoro rok, takze uz co to viem... v tehu ma byt dolu, tvrdy a uzavrety, idealne kontrolovat večer v sprche, ja ho mám ale takyto az do dna mrchy, takze u mna ako ukazovatel tehu nic moc 😝
Ale pomaha mi zas sledovat ovulaciu
@senselinka aha takze to iste ako aj BT vysokooo a v den mrchy dolu tak isto mi nic nepovie
@lenka_vi1 hore hlavu ani sa nenazdas a budete spolu tehulkovat drzim prsty 🙂
@nela1984 @vanda12345 @mausy21 baby vy ste uzasne.... dakujem vam krasne za taketo povzbudive slova
normalne som ostala ako obarena, nezmohla som sa ani na jedno jedine slovo ked nam to oznamili
@lenka_vi1 na to sme tu povzbudzovat zdielat tie pekne ale aj meej ekne chvile spravy no nie baby?? 🙂
@lenka_vi1 nie teraz 2 mesiac no aj tak som myslela ze t bude hned 🙂 mam 2 deti ty jo skoro pubertiakov a ani neviem ako sme k nim prisli velmi mlady a to sme si pozor davali teraz som konecne muza zlomila🙂no ale 9 rokov som mala mirenu asi telo potrebuje cas tak snad nabuduce 🙂 🙂 a ty?
@lenka_vi1 mozem vediet kolko mas r? no ved ty este len cakas mrchu co?,ale ta nepride 😉 ja dnes2dc takze o par dni pracujeme a neboj my to dame 😀
@lenka_vi1 inak ako to skusat pred v case ci po ovulacii??ja nikdy som nic take neriesila ne kuk ale co mi apka ukazuje vraj naj je kazdy druhy den no moj muzicek naj kazdy den🙂
@vanda12345 nie je dobre kazdy den.. lebo v case ked pride ovulacia nemusia byt spermie dozrete

@nela1984 moooc ti drzim palce si na dobrej ceste...hlavne ten biely vytok teda to vela tehul udava ze mali...