Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@vanda12345 tak,ja sa ti starat do toho nebude :D to su len odporucania od odbornikov ..co som citala clanky a tak.. lebo vraj trva 2 dni pokial spermie zosilnia a su dozrete
@vanda12345 ja mam 31r. ano, cakam niekedy cez vikend ale nemam absolutne ziadne priznaky tak preto myslim ze ms pride.... a najlepsie je skusat obden par dni pred ovulaciou a den po...to by malo stacit.
@nivea777 dikes ale moj muz ma z oho srandu ze on moze aj 2x za den a bla bla no vidite mam to ja s nim tazke 😝 ale snad ho nejak ukorigujem
@lenka_vi1 takze si o rok mladsia no ved do vikendu zistis ved uz zajtra stvrtok nejak vydrzis dik tak snad sa mi podari mojho udrzat na uzde🙂
@vanda12345 no s chlapmi to je tazke :D tak,ked sa to ma podarit tak sa podari... ale odporuca sa kazdy 2. den :D
@nivea777 aj on toto tvrdi ze ked sme sa predtym to snesnazili a vyslo to ale to sme boli mlady teda ja som mala 18 ked som prvy x otehotnela 🙂
v 21r som mala 2 deti tak som si dala mirenu lebo to vyzeralo ze stale ked pride zo zahranicia tak ostanem v tom 😀 teraz som dala von a 2 mes sa snazime uvidime teda kedy sa zadari 🙂
@vanda12345 my sme s priatelom kazdy jeden den, a niekedy aj viac krat za den 🙂
@miriamn76 ja by som rada aj dlhsie. Ja teda nechcem byt moc sebavedoma ale dnes mi to telo doslova dalo najavo takze ak sa budem citit takto tak idem na istotu...ale priznaky tiez mozu slabnut a nakoniec z toho nic nebude ale uz to ze som takato kludna a vobec nie som nedockava je viac ako podozrive...ja som inak cisty netepezlivec a nervak a tieto dni salamista najvacsi nespoznavamsa kiezby mi to chcelo vydrzat.ale podla predosleho tehu sudim ze budem psycho jak na hojdacke.naladicky a vykyvy fajnovucke...
@miriamn76 a dalsia vec, chcem testovat az v case kedy mozemaj muzovi povedat vysledom....myslim ze by nechapal vetu typu vidid tu ten tienik toho ducha?to chlapi nechapu a vysmial by ma...pri prvom som to urobila tak ze som testovala az na 11 dpo a bola slabulinka ruzova ciarka, tak som kupila digi a tam bolo plusko a 2- 3 tyzdne...a to som mu ukazala...
@nela1984
@miriamn76 no babenky tak vam drziim palce nech su tam kolajnicky...ja ich tam mat urcite nebudem citim to.a zbytocne samu seba klamat alebo prehovarat je zbytocne.brucho ma boli cely den prsia jak by dal a kriiizw no pomlčim...čista mrcha mrchava...otras..inofolic slaby odvar pre mna...alebo florandol slaby pre mojho...idem skumat ako a kde sa da ten spermiogram urobit..myslite ze aj urolog to vie co nie???
@mausy21 pacila si sa mi viac ked si bola optimistka.ze to vyjde ze nech si kazdy hovori co chce a tak.teraz si smutna a v depke a nemas este najmensi dovod toto ti moc neprospieva ani tvojmu telu.ak sa to neda ovladnut tak ma to moc mrzi.ale pokus sa aspon o to.kvoli sebe....nehovorim ze mas v sebe zivit falosnu nadej ale pozitivne sa nastav.viem ze je to tazke ked sa dva roky snazite.neviem si to ani len predstavit ale castokrat tam velku ulohu zohrava ozaj aj psychika aj ked sa to zle pocuva, je to tak.prajem ti vytuzene miminko co najskor- idealne este tento cyklus a usmej sa!

@nivea777 jaj tak oki doki poviem tomu mojmu 🙂