Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@miriamn76 no ja som zidtila ze ten urolog co uz u neho raz bol sa tym zaobera takze piatok tam volaaaam.juchuuuuu a nech skusi ceknut ze nejde@!!!baby co vam poviem...ta vestica ma varovala pred urazom..akoze nic zivot ohrozujuce ale varovala veaj mam byt opatrna.a ja dnes vysavam auto ...trojdversk takze dvere tazke jak hovadisko...otvorene dokoran..cupela som a vysavala a jak som trepla autom tie dvere sa zatvorili a mne gebulu privrelo a rameno...auto mierne skopceka tak ja som myslela ze koneeeec..šupa jak svina a este hodinu som sa spanatavala.teraz mam na hlave gulu jak svina priamo na slichu a rameno modre...a zrovna ma teraz napadlo ze ona ma varovala...nie je to haluz???ale povedals aj ze som tehotna alebo do oktobra isto budem...to sa sekla.ele s tym uurazom ...no rychlovka
Ahojte, mam otazocku...mozem mat ovulku na 20 den ked mavam 28-29 dnovy cyklus? Zacala som s meranim BT a podla toho mi to tak akosi vychadza..
Dievcata oplati sa snazit sa aj pocas toho ked uzivam 7-dnove antibiotika? 😞 mame nejaku sancu ze sa to pofari? Ci radsej pockat na dalsu cyklus? Dik
@dominini riadne naruzivyste aleak chcem aby to vyslo vraj kazdy druhy den je naj co ja ti viem 😀 a mne by to aj tak vyhovovalo 😉
@miriamn76 dobre ranko.no takze teraz uz vobec nechapem svoje telo..prsia dost bolestive a teplota padla na 36.9. A takuto teplotu mam v den mchy.žeby mrcha prišla????ale som 23DC len.Alebo to je implantačny pokles???no nechapem teda uz voooobec...prvy krat za cely cas sa mi toto stalo.
@peta_25 ja odobne by som to neriskovala...
@miriamn76
@mausy21 baby caute prsia nozu boliet aj z inofolicu.viac bav to pisalo....pokles bt este nic neznamena...moze to byt aj uhniezdovanie a aj nenusu.urcite to este neni pokles pred M to vy bolo myslim skoro.kazdy cyklus je. Iny.progesteron moze raz rast, raz klesat.nemusi vyt kazdy graf ako cez kopirak a czdy jad 3u
@nela1984 no moze to byt inofolicom ja neviem..myslim tie prsia.ale ta teplota???😮😮ved to by znamenalo ze dnes dostanem mrchu.tak to som zvedava.
@miriamn76 a ano aj ja mam prsia doost bolave aj sa mi zvacsili ale to preto lebo som pribrala.a brucho ma nebolo na mrchu tak inak skor akoby som mala zapal len vaječniky ma bolia
@mausy21 dakujem. Snad aj bude teplotka hore ale z takehoto poklesu ze z 37,1 na 36,9 by som si teda ozaj nic nerobila.to je stale vysoko.pozri kramy mozu kludne prist aj pri vysokej teplote a bt moze klesnut az po M.takisto pokles nemusi znamenat prichod M.takze nerobime zavery ...
@miriamn76 nemusi ta boliet...
Baby trosku z ineho soudku.snad vam to nepride nechutne..vcera MM mal chut a tak som reda ze dobre aspon rucno ustna praca...bo naozaj mam libido na bode mrazu a nutit sa k sexu nebudem ked mi telo naznacuje ze nechce..no ale to je vedlajsie...mm mi uplne inak chutil.a vonal.ale zee uuuplne...no to ja len taka vsuvka pre gurmanov😀..

@mausy21 moj test dopadne zrejme tak isto a ten moj tiez povedal ze by isiel na spermiogram no to radsej nechcem nahodou to dopadne zle a kto by to snim potom vydrzal 😀