icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

nela1984
1. sep 2016

@mausy21 inak citala som ze ip moze byt aj v netehu grafe.je to sposobene druhym nastupom esteogenu v druhej polovici LF a jednodnovym poklesom progesteronu.ale nechcem ti brat iluzie.to len na margo toho ze to byva v tehu.nie vzdy...

Co sa mna tyka.tak ja si myslim ze tehula som ale vzdy sa moze embryjko v case M uvolnit ked sa zle uchytilo a odist takze ja som este taka triezva..

miriamn76
1. sep 2016

@nela1984 😃tak ja sa teda tesim uz na ten tvoj testik 😀😀😀😀

nela1984
1. sep 2016

@miriamn76 a ja na tvoj🙂

miriamn76
1. sep 2016

@nela1984 mne moj drahy voni a chuti stale rovnako zatial😁😁😁

miriamn76
1. sep 2016

@nela1984 z nas budes mat tie dve // asi iba ty. Inak tak velmi by som to chcela a na druhej strane sa bojim ze to zas dopadne zle ked sa uz konecne podari. Som tak pol na pol aj chcem a kvoli tomu strachu ani nie strasne so mnou

nela1984
1. sep 2016

@miriamn76 nemusite mat vsetky priznaky sveta jak ja aby ste boli tehu.nic neni este stratene.urcite bude vsetko dobre neboj sa

miriamn76
1. sep 2016

@nela1984 viem ze nie pri prvej dcere sa ani nepametam ze by som mala priznaky akurat ma bolievala hlava prve tri mesiace inak nevolnosti a podobne som nemala ani pri jednom srm tam sa mi zatocila hlava aj to len rano ked som vstavala z postele

ivankalaco
1. sep 2016

@nela1984 Keď som bola prvý krát tehotná, tak až na konci tretieho mesiaca mi lekár na vyšetrení oznámil, že budem mamička..nemala som žiadne bolesti pŕs, žiadne vracanie, žiadna zmena nálady..dokonca som mala aj menštruáciu, nie silnú, ale mala som..a to som čakala dvojičky 😀

kakatulik
1. sep 2016

@ivankalaco tak toto je dobra haluz. A to si ani nemala vàcsie brusko trosku?

mausy21
1. sep 2016

@nela1984 ni ved jasne ja to tak neberem.len som napisala co som precitala.akoze brucho ma neboli len prsia.a preto som zaskocena lebo sami to este nestalo takto v cykle len v den mrchy....ako hodinky.kaslem nato neriesim ved poznate moj nazor nato...vobec nevetim ze by sa zadarilo.

ivankalaco
1. sep 2016

@kakatulik práve, že vôbec nie..brucho mi vyskočilo zo dňa na deň až koncom 5 mesiaca 😀 a keď som povedala, že čakám dvojičky, tak mi zo srandy hovorili, že kde mám brucho..či tie dvojičky nosím v taške 😀 😀 😀

kakatulik
1. sep 2016

@ivankalaco 😀😀😀

ivankalaco
1. sep 2016

@kakatulik Dnes sú tie dvojičky väčšie odo mňa 😀

nela1984
1. sep 2016

@ivankalaco to je ake luxusne tehotenstvo.mne bolo pri malom zle od 3 tyzdna(tyzden pred M)a skoncilo to v 12 tyzdni...obcas som este aj potom grcala ...

mausy21
1. sep 2016

@nela1984
@miriamn76 mna tak picha picha vo vaječnikoch baby normalne des.ale nie stale ale obcas a poriadne.netestujem mozno zajtra podla teploty..ak teda nedostanem mrchu...ale to by bolo priskoro.normalne zacinam rozmyyslat ze to mozno len nakoniec predsa vyšlo.ta teplota ma prekvapila

miriamn76
1. sep 2016

@mausy21 nebudes mi verit ale ja som taka netrpezlivka ze budem testovat uz dnes☺aj ked viem ze tam niiic nebude. Tebe siilno siiilno drzim palceky aby vyskocila teplotka☺

dominini
1. sep 2016

@vanda12345 aj my sme si priali aby to vyslo tak sme stale 😀 🙂 ale tak kazdy robi tak ako sam uzna za vhodne 🙂

mausy21
1. sep 2016

@miriamn76 jeeej vazne???a kedy urobis testik???kedy vlastne cakas mrchu???

babymaminka
1. sep 2016

@mausy21 ahojik mna dnes tiez tak picha vo vajecnik.a take mam napate prsia akokeby mi isli z podprdy vyliezt 🙂 tiez v kutiku duse dufam no neviem.ci su to.dostatocne priznaky pri dcerke som.ziadne nemala

mausy21
1. sep 2016

@miriamn76 tesim sa na testik a siiilno ti drzim palce...my sme tie inofolicove tak duufajme ze to aj u nas zabralo ako všetky piiisali...

miriamn76
1. sep 2016

@mausy21 mrchu cakam az osmeho preto to je asi este skoro☺hned ako mi ho donesie☺tak urobim a potom sa budem mat chut vyfackat😁😁😁

mausy21
1. sep 2016

@babymaminka juj ja neviem ci sim mala predtym nejake priznsky kedze sme neplanovali tehu som sa nesledovala..terax to je ine...psychika urobi svoje...ale ja som skor nastavena ze to nevyslo.len teplota ma prekvaoila dnes

miriamn76
1. sep 2016

@mausy21 juj ked tak citas ze im zabral hned prvy mesiac jedna dokonca pisala ze ho brala iba 13 dni lebo jej nerobil dobre a aj tak pomohol teda ak to ozaj bolo tym

babymaminka
1. sep 2016

@mausy21 no my sme prvu planovali tiez no nebol.problem a ja vobec nikdy som.nerobila ani ovu testy ani tie teploty tak.uvidim co teraz ako.to nakoniec bude dlho sme cakali kym sme sa rozhodli teraz clovek.si mysli ze nebude problem no ked vidim tuna cakatelky clovek sa dostane do reality akosi takze radsej v nic nedufam.a psychika fakt dokazem.si teraz nahovorit asi.hocico 🙂

michhaela
1. sep 2016

Dievčatá ja sa chcem pridať k vám u nás stale nič už je rok ale boli tri mesiace pauza /kvôli novej robote dufali že potom to príde a aj tak nič :'( / Už sa zmiernujem že buďeme len dvaja ach...Je to veľmi ťažké obdivujem pary čo im roky a roky nedarí veď to je na psychiku :-\....Držím palce ostatným snazilkam nech ste šup šup v tom a nech krásne ukáže testik tie vytúžené // 😉 :-* 🙂

mausy21
1. sep 2016

@miriamn76 a kedy ti ho donesie???no ja som zvedava teda.ved to ze velmi vela bab pisalo ze vybrali jedno balenie a podarilo sa im hned...rak bodaj by to aj u nas tak bolo.

vanda12345
1. sep 2016

@dominini presne tak ale ako som dnes citala asi ozaj lepsie obden no uvidime co a ako🙂

miriamn76
1. sep 2016

@mausy21 neviem povedal ze za hodku bude doma ale u pubertakov nikdy nevies😀😀😀

butterfly333
1. sep 2016

@mausy21 moja no ako? Ja som dnes 22dc a ovu som mala asi včera takže dnes asi 1dpo neviem presne lebo sme ešte na chate a včera som nemerala ale dnes ano. 37,0

kakatulik
1. sep 2016

@michhaela servus. No ja viem ze to nie je jednoduche,ale toho tvojho by som poslala na spg.