icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

butterfly333
1. sep 2016

@michhaela ahoj neboj treba verit podarí sa určite. My už cez 2 roky a nič no v juni som v 6tt potratila. Tak snad sa do konca roka zadari.

michhaela
1. sep 2016

@kakatulik Ešte tomu dávame šancu 😀 viem že by mal ísť aj on to vie ale nasilu ho tlačiť nebudem ☹...

mausy21
1. sep 2016

@butterfly333 ja som mala dnes rano zahadny pokles teploty na 36.9 toje moja mrchova teplota...tak neviem.prsia bolia vajecniky pichaju nie ako na mrchu inak...tak neviem.aj teba boleli s inofolicu prsia???

butterfly333
1. sep 2016

@mausy21 možno inpl.pokles no mna nikdy nebolia ani prsia ani podbruško. Len občas ked mám ovu.

mausy21
1. sep 2016

@butterfly333 moja mne za cely ten cas co meriam bt nikdy takto neklesla teplota a som dnes 9dpo...takze na mrchu je čas..a na IP sa mi zasa zda niizky ten pokles z 37.1 vcera a dnes 36.9 no neviem ale ja som uz od vcera pripravena ze zasa to nevyslo.

miriamn76
1. sep 2016

@michhaela nam to tiez trva rok a co som citala vraj v nasom veku sa uz po pol roku vravi o neplodnosti☺ale ja hlava dubova aj tak viem ze to dame😀do vianoc tu budeme vsetky tehulky☺

mausy21
1. sep 2016

@butterfly333 takze ta neboleli s inofolicu??vo mna nejak dlho podozrivo bolia ale urcite to nie je tehu necitim sa nato.

michhaela
1. sep 2016

@butterfly333 Viem vtedy som sa veeelmi potesila vám ako si dala testik a potom som zosmutnela ale verím že to dáme... Ja vás stále sledujem čítam vás a siiilno drzim päste nech sme tehu...Raaaaz to musí prísť....Mne teraz prišli kramy az o 3/4dní skôr som nechápala ale riadne silne az riedke ako keby som sa zospodu zarezala to som nemala este :-\

mausy21
1. sep 2016

@miriamn76 no velmi som zvedava na ten tvoj testiiik...hore holka pise
@butterfly333 ze ju z inofolicu prsia neboleli...tak ja neviem potom ale ved kazda sme inaaa

miriamn76
1. sep 2016

@mausy21 mna bolia sem tam priserne potom mam pocit ze to ustupilo a zase zacnu podla toho co robim a mysl8s ze tak skoro by tam uz nieco mohlo byt?

kakatulik
1. sep 2016

@michhaela vies lebo ako sa hovori,Spg je najdolezitejsie a prve gyn.vysetrenie.

michhaela
1. sep 2016

@miriamn76 To dojde určite len ja sa netesim hlavne na to že to vážne budeme musieť ísť pomocou lekárov, ale kto by chcel nik :'(...Dúfam že to príde prirodzene... Musíme veriť a snáď do vianoc budú dopriate s tym čo chceme všetky snazilky 😉

miriamn76
1. sep 2016

@michhaela aby si pravdu mala☺ja teda urcite umelo nic riesit nebudem ak sa nepodari prirodzene ale ja uz mam dieta moj ma dve to je ine ako nemat ziadne. Chceme spolocne tak snad nam bude dopriate

nela1984
1. sep 2016

@mausy21 inak ja beriem inof uz druhy cyklus a prvy mesiac neboleli(ani sme sa nesnazili) az teraz ale ono to neni bolest len take tlaky akoby a obcas pichnutie..inak ta citlivost na pachy je cim dalej tym intenzivnejsia ...ty kedy testujes dalsim testom?ci cakas na termin?
@miriamn76 som zvedava na testik🙂

michhaela
1. sep 2016

@kakatulik Hej aj mi to gyn vravel že je ešte čas ked som bola povedal že keď mu donesiem spermiogram hneď ma začne riešiť gyn a zas hovoril že ked bola pauza, mame ešte skúšať a nie nasilu...Tak uvidíme ja mám pocit že akonáhle nabehnu vysetrenia vtedy sa zadari 🙂

miriamn76
1. sep 2016

@nela1984 ja praveze okrem tych prs co by mohol.byt priznak a nemusel nemam ziadne priznaky tak uvidime co testik ukaze ci vykuknu na mna // ☺ak nie tak do vianoc este trocha casu ostava😀😀

nela1984
1. sep 2016

@miriamn76 dnes si 8dpo vsak?

mausy21
1. sep 2016

@nela1984 mna bolia cele prsia ako ked mas modrinu a stlacis si ju presna tak ma bolia.uvidim podla teploty rano....mozno urobim test.

kakatulik
1. sep 2016

@michhaela ocuvaj ma. Ved jasne. ty mas este cas. Si mlada baba,tak sa nestresuj.

miriamn76
1. sep 2016

@nela1984 ano ak sa nerata aj den ovu

michhaela
1. sep 2016

@kakatulik Mi vieme že ešte je cas pokiaľ nemame obaja ešte 30r ale sme k tomu blízko ale za každú cenu nie to není dobré...Hlavne že rodina z mojej aj z jeho strany vôbec sa už nepýtaju kedy bude bo som im raz "vykricala" že nech netlačia že radi by sme mali ale jednoducho to nejde...Nech si počkajú to malé vie kedy príde a odvtedy netlacia nič, svokra objala ma že príde uzivajte si ešte 🙂 Dôležité je oveľa viac že blízky netlacia a hlavne môj vôbec /verí a cíti že príde to a keď nie nič sa nedeje (to zatiaľ teraz vraví ale či mu to ostane ktovie do kedy)/

nela1984
1. sep 2016

@miriamn76 nerata ja som 7dpo

miriamn76
1. sep 2016

@nela1984 asi je to este skoro😕

mausy21
1. sep 2016

@nela1984 bola som teraz na wc a biely vyytok...mala som pocit ze som dastala mrchu tak som letela a to nic to ten vyytok.ja som taka leniva baby..nic sa mi nechce prevliekla som bielizen a lezim...krpci sa hraju a mm je niekde vo svete...😆

mausy21
1. sep 2016

@miriamn76 a uz si testla???videka si jedna holka tu pridavala foto na 8dpo a krasny duch tam bol...je to inidividualne

miriamn76
1. sep 2016

@mausy21 nie este mi to ten prcek nedoniesol zastavil sa u babky vo vedlajsej dedine😆

nela1984
1. sep 2016

@miriamn76 podla mna je... ale odhovatat ta nebudem.ak myslis ze ti to pomoze tak testni

dominini
1. sep 2016

@vanda12345 drzim palce nech sa podari 🙂

miriamn76
1. sep 2016

@mausy21 hned ako bude ho sem zavesim😀😀

miriamn76
1. sep 2016

@nela1984 aspon budem mat dusu na mieste😀😀😀