Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@butterfly333 ja som mala dnes rano zahadny pokles teploty na 36.9 toje moja mrchova teplota...tak neviem.prsia bolia vajecniky pichaju nie ako na mrchu inak...tak neviem.aj teba boleli s inofolicu prsia???
@mausy21 možno inpl.pokles no mna nikdy nebolia ani prsia ani podbruško. Len občas ked mám ovu.
@butterfly333 moja mne za cely ten cas co meriam bt nikdy takto neklesla teplota a som dnes 9dpo...takze na mrchu je čas..a na IP sa mi zasa zda niizky ten pokles z 37.1 vcera a dnes 36.9 no neviem ale ja som uz od vcera pripravena ze zasa to nevyslo.
@butterfly333 takze ta neboleli s inofolicu??vo mna nejak dlho podozrivo bolia ale urcite to nie je tehu necitim sa nato.
@butterfly333 Viem vtedy som sa veeelmi potesila vám ako si dala testik a potom som zosmutnela ale verím že to dáme... Ja vás stále sledujem čítam vás a siiilno drzim päste nech sme tehu...Raaaaz to musí prísť....Mne teraz prišli kramy az o 3/4dní skôr som nechápala ale riadne silne az riedke ako keby som sa zospodu zarezala to som nemala este :-\
@miriamn76 no velmi som zvedava na ten tvoj testiiik...hore holka pise
@butterfly333 ze ju z inofolicu prsia neboleli...tak ja neviem potom ale ved kazda sme inaaa
@mausy21 inak ja beriem inof uz druhy cyklus a prvy mesiac neboleli(ani sme sa nesnazili) az teraz ale ono to neni bolest len take tlaky akoby a obcas pichnutie..inak ta citlivost na pachy je cim dalej tym intenzivnejsia ...ty kedy testujes dalsim testom?ci cakas na termin?
@miriamn76 som zvedava na testik🙂
@kakatulik Mi vieme že ešte je cas pokiaľ nemame obaja ešte 30r ale sme k tomu blízko ale za každú cenu nie to není dobré...Hlavne že rodina z mojej aj z jeho strany vôbec sa už nepýtaju kedy bude bo som im raz "vykricala" že nech netlačia že radi by sme mali ale jednoducho to nejde...Nech si počkajú to malé vie kedy príde a odvtedy netlacia nič, svokra objala ma že príde uzivajte si ešte 🙂 Dôležité je oveľa viac že blízky netlacia a hlavne môj vôbec /verí a cíti že príde to a keď nie nič sa nedeje (to zatiaľ teraz vraví ale či mu to ostane ktovie do kedy)/

@michhaela ahoj neboj treba verit podarí sa určite. My už cez 2 roky a nič no v juni som v 6tt potratila. Tak snad sa do konca roka zadari.