Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@miriamn76 som rada ze si sa tak rozhodla aj ked pondelok by bol este viac super:-P
Baby ja sa citim jak na lodi po opici...cele vnutro mi plava, jest nechuti, podbrusko nafucane, nohy ladove, lica mi horia,zababusena v deke, maly mi smrdi ako zmoknute kura😀
Inak ako idem na tu chatu cez vikend asi bude vsetkym jasne ked nebudem pit.do kelu.blbo to vyslo....
@mausy21 no tu mas nafotila som no ten test je robeny vcera mam este jeden doma stale ma este svrbia ruky 🙂 🙂 🙂 ja tam vidim take akokeby 2 bodky kde ma byt druha ciarka asi som uz blba 🙂 🙂 🙂 nafotila som viac
@mausy21 ides teraz testovat ci som zle pochopila?mna nenormalne bolia prsia az pod pazuchami skoro nechapem to uz mi je z toho az smiesno 🙂
@babymaminka no podla mna tam nieco je .je tam vidno toen mozno zacinajuca ciarka
@babymaminka aj mna velmi bolia prsia...pockam este chvilku a pojdem testnut aj ked no ved vieme.....😆😆😆😆
@babymaminka presne aj ja pri malom.po tyzdni....
@mausy21 Presná príčina ranných nevoľností nie je doteraz známa. Môžu byť spôsobené pôsobením tehotenských hormónov ako je progesterón a hCG - ľudský choriový gonadotropín, nízkou hladinou krvných cukrov
Tak mne moze byt zle este z tej virozy.nehovorim jednoznacne ze to z tehu ale vsetko ostatne je mi az podozrivo povedome z prveho tehu...uvidime
Caute, tak idem k vam do skupiny. Bola som v "Do septemra do brusko dame", ale tak to uz je v háji. Dufam ze sa to do konca roka podari. Beriem len femibion na odporucanie gynekologa, inak nic. Dnes som 7DC. Okrem toho femibionu je treba este nieco brat?

@babymaminka skus datvinu foto lepsie to ofotit