Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@mausy21 teraz som fotila pridavam foto absolutne nic tam nevidím a kedze testujem 1x teraz som.to pocitala a je to esteblen 6dpo pridavam foto
A este sa chcem.opytat mozu byt okrem.bolesti prs a krizov co mam dnes nenormalne aj hnacky?dnes som.bola uz 6x normalne nechapem...
@nivea777 nie to si nemyslim chora som bola naposledy pred 2 rokmi aj to.od malej vzdy celkovo ale odkedy mam dcerku teda od posledneho tehu ma nikdy ale fakt nikdy prsia neboleli tak krize tiez nie dnes mavam.take stavy brucho +krize ze sa az zvijam na gauci v urcitych intervaloch sama tomu nechapem no ale 6dpo je asi.teraz.v mojom pripade fakt malo a 2x test robeny az okolo 16-17tej poobede ...necham to teraz tak v pondelok urobim testva mam ist aj na prehliadku na gyndu takze to uz budem istav 🙂
@babymaminka lebo hnacka nie je moc casto spominany priznak tehu..skor naopak...ale budem drzat palce
@nivea777 ja som.strasne hnackovala aj pri.prvom.tehu no vies je tomu uz skoro 4.5roka preto.sa mi to nezda
@eny81 nie nič viem že cez ovu je v zadu a otvoreny len neviem do kedy po ovu je otvoreny. Pytam sa preto lebo som 22dc neviem kedy bola ovu kedže som sa na to tento mesiac vyprdla no asi to bola chyba. No dnes 22dc na 20dc som mala ešte bt nízku 36,7 včera na 21dc som nemerala boli sme na chate a pili no dnes rano som zmerala a bt už hore 37,0 a krčok stale otvorený že do kedy tak bude?? Teraz sa mi nariahol cyklus aj o 5dní 😦
@mausy21 ja ho tiez vidim asi som tymi duchmi uz posadnuta 🙂 ja rozmyslam.ze urobim v pondelok ak nie tak az cez.vikend.buduci a rovno digitalny ten ma.v predoslom tehu nesklamal 🙂
@nivea777
@babymaminka hnacka byva velmi castym príznakom na zaciatku tehu, telo sa cisti a pripravuje na "novy stav"
@nivea777 tiež som mala hnačku, keď som bola vo februári tehotná. Trvalo to asi týždeň a vždy doobeda. @senselinka

@lenka_vi1 ani nevies ako vám to všetkým prajem z celého ❤ aby ste si našli dve stastne ciarky.. 🙂