icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

nela1984
2. sep 2016

Baby mne je blbě od zaludka,vsetjo mi smrdi.rano sa pytam muza ci ma novy parfem kuka na mna ze ci? klud a pohoda sa vytraca a dnes som jak tiger naladova.maly od rana uvrestany tak som sa tesila na chatu a zrazu som klbko nervov...

mausy21
2. sep 2016

@anicka245 je to super velka gratulacia...my sa stale trapime.ja som povedala ze uz ak to nevyslo tak koncim tento.mesiac.som zufala.snazime sa uz tolko ze je to hrozne na psychiku..zavidim vam to vase snazenie ze mesiac dva tri a šup babo je tam...samozrejme v dobrom.

mausy21
2. sep 2016

@nela1984 jeeej parada...hovorim si istaaa!ale kluuud moja!😊😊😊

vanda12345
2. sep 2016

@anicka245 super ny teraz zacneme 3mesiac tak uvidime vies sice moj muz vravi ze chce no neviem ci to len tak nevravi no uz som objednala vcera macu

anicka245
2. sep 2016

@mausy21 u nas si Panbozko asi povedal, ze ked nie hned tak asi uz nikdy 🙂 lebo ja som od narodenia prveho bola nastavena, ze uz ani za svet (tazky porod a ine problemy), az niekedy v juli som nejako precitla, ze to muz vyuzil a hned sa aj podarilo. Az pri citani vas tu v teme som si uvedomila, aky dar som dostala.. a teraz som za to naozaj vdacna... verim, ze aj tebe to vyjde 🙂 velmi drzim palce!!!!!

lenka_vi1
2. sep 2016

@anicka245 páni, to je ale šťastie...že na prvykrát... fakt úspech...

lenka_vi1
2. sep 2016

@mausy21 a tie prsia ta stale tak nezvycajne bolia?

mausy21
2. sep 2016

@nela1984 no od rana mam kopu bieleho takeho mliecneho vyytoku.duufajme ze je to dobre znamenie...

mausy21
2. sep 2016

@lenka_vi1 ano velmi uplne zostran ked chytim cele bolave.musim mat podprsenku stale bo to boli este viac bez nej.a dnes od rana mliecny vytok mam...teplota isla nazad hore dufam ze yz neklesne...☺aj ked tomu neverim ale nejak.sa utesujem

nela1984
2. sep 2016

@mausy21 vyzera to fajn u teba ja furt verim ze si

mausy21
2. sep 2016

@nela1984 aspon niekto veriii...hi

kotatko1232
2. sep 2016

@mausy21 mo duuufam ze sa to uz podari konecne lebo co tu citam stale si hladas na sebe priznaky na tehu...lebo ak by sa nepodarilo verim tomu ze by si bola moc sklamana 😯

martinaj
2. sep 2016

@mausy21 kolky dpo si? 😊

mausy21
2. sep 2016

@kotatko1232 ja praveze nehladam..lebo ziadne nemam...a ani neverim zeby to vyslo..ja nemam ziadne priznaky iba bolave prsia a dnes ten vytok to je vsetko. Sklamana uz som bola ked som testla takze uz horsie to nebude...hi

lenka_vi1
2. sep 2016

@mausy21 aaaaaaaaa tak to je jasne.... v nedelu by si uz mohla mat ducha tak urcite skus testovat lebo zda sa ze je vsetko na dobrej ceste 🙂 za mna hovorim ze na 99% si. Ten inofolic si pila od 1 DC 2x denne alebo az po skonceni ms? A do ktoreho DC?

mausy21
2. sep 2016

@martinaj dnes som 10dpo a vcera som mala pokles teploty ale dnes isla zasa hore.a ty????

kotatko1232
2. sep 2016

@mausy21 ale stale nieco tu pises ohladom toho a hentoho 😉ved kolko ai dpo?? ak si cca 13-14 skus spravit test.tusim ze na prvom bolo nieco vidiet.... ak sa podari super a ak nie tak si dajte.chvilku pauzu a nadopuj sa vytaminkami... 😉verim ze sa vam to este podari niekedy ak teraz nahodou nic😯

mausy21
2. sep 2016

@lenka_vi1 zlatko ja som jo pila ax od 3dc ked mi prisiel a ano 2x denne plus som tento mesiac aj grep a grepovu stavu pila do ovu.ja neverim zeby sa nam to podarilo .mm pije florandol ux druhe balenie...ja myslim ze tie prsia bolia od toho inofolicu

mausy21
2. sep 2016

@kotatko1232 juuuj prosim nehovor mi o pauze a vitaminov mame viac nez dost.je to cele o inom ale to nepochopis pokial sa nebudes snazit tak dlho ako mi..nie som len 10dpo dnes a testovat budem az v nedelu

kotatko1232
2. sep 2016

@mausy21 v pondelok skus to by uz mala byt pekna ciarka... mi sa nesnazime
ked sa zadari tak budeme mat 2dieta ked nie tak nie...ak mas mat 3deticky tak urcite sa podari a ak nie tak ty stym uz nic nespravis aj ked budete kolko vitaminkov papat.

kotatko1232
2. sep 2016

@martinaj 10dpo je teraz

mausy21
2. sep 2016

@kotatko1232 to ja viem.ale raz sk mas v sebe tu tuzbu po dietati tak sa to neda len tak zahodit za chrbet.skratka to nejde...a polial sme obaja zdravi je to este horšie..ale to je jedno..moznp prides aj ty do obdbobia kedy si velmi budes priat druhe a potom uvidis ako sa niektore citime.samozrejme bodaj by sa ti to podarilo hned...nie ako ja.

babymaminka
2. sep 2016

Baby tie dpo prvy den sa pocitabuz aj v den oplodnenia?

kotatko1232
2. sep 2016

@mausy21 ja tuzim po druhom uz asi 1rok ale tak nechavam to na osud..
a dopovat sa vitaminami ja na take niesom.

senselinka
2. sep 2016

@babymaminka dpo znamena den po ovulacii, nie oplodneni, lebo to nikdy nevies, kedy nastane. A kedze je to den PO, tak az po ovulke

vanda12345
2. sep 2016

@mausy21 moja klud nebechaj sa rozhodit vyzera to super s tebou moc ti drzim prsty a mamicky sa nemôžu rozculovat

babymaminka
2. sep 2016

@senselinka prepac som nova snazilka a mam.sa este co ucit no ja plodne dni pocitam len podla aplikacie a priklanam.sa ku dnom kedy mam vytok... dajme tomu len priklad ked som mala styk aj den alebo 2 pred ovulaciou je mozne otehotniet nie,?kedze spermie vraj dlhsie preziju...potom sa to.ako.pocita?

mausy21
2. sep 2016

@vanda12345 ja sa nerozculujem...len obcas mi to pride ze ...ale nic...😆😆😆😆😆

vanda12345
2. sep 2016

@mausy21 ja ti rozumiem obcas baby napisu nieco co mozno ani nechcu aby vyznelo tak ale co uz stava sa

domjulka
2. sep 2016

Ahojte. Môžem sa ku Vám pridať aj ja???