Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@mausy21 no tak este raz sa vyjadrim k tebe bo som pisala tak stroho lebo nebol cas.akoze coze?akoze vravela som ti to ze? Joj dobraaaa som🙂 mooc ti to prajem zasluzis si to...verim ze testik bude tmavnut a ze sa vidime v majovkach.ja som zatial ani len nezapochybovala ani o tebe ani o sebe.citim sa brutal tehotne.cim dalej tym viac.. ak to bude gradovat zajtra pozajtra tak ani test nemusim robit.toto je taky pocit ktory si nemozno s nicim zamenit....a ak sa mylim tak potom fakt neviem....keby som to nemala este v cerstvej pamati jak som sa citila pred dva a pol rokmi tak zapochybujem ale zatial som presvedcena...snad tie priznaky nebudu slabnut....
@mausy21 ty sa rano uz len nic neboj moja 🙂 u teba to uz je jasne 🙂 tak ako.som ti radila teraz vecer urob aj rano hned a uvidis ten rozdiel 🙂 a hned nato digi 🙂
A este sa s vami podelim o aktualne stavy.. Vcera sedime,kecame super nalada tancujem si s malym.zrazu sek- unava, zivam zivam zivam zaspavam.oci sa mi zatvaraju oblieva ma horucava a nevolnost na zaludku rozdychavam vsetci samozrejme kukaju ze co.....za chvilku letim na hajzel ze som urcite dostala kramy bo mokro akoby som sa pocikalaato biely vytok....taky vodovy tentokrat nie husty.kazdu chvilku chut na nieco ine a vobec neviem naco len chodim a vetrim smrady a vone- nikto nic podobne neciti.a muz co lezi vedla mna je uplne iny chlap bo vobec mi nevoni tak ako predtym.ani moje babooo:-O ..vecer zaspavam horim akoby ma hodili do pece.nasledme ma trasie...v noci nespavost taka ze ratam do 1000 oveciek a nic.pritom unava neskutocna.a ta bolest vecer v podbrusku cisto akoby sa mali kazdu chvilku spustit kramy...mam byt pesimista ze sa to nepodarilo ked mam taketo stavy?uz som ich raz zazila....
Inak teplota 37,1 behom pol hodiny a to lezim este som nevstala.ale ratam tu 36,9
@lenka_vi1
@nela1984
@miriamn76 no dievcata tskze dnes teplota isla vyšie ake test nič moc teda...je to rapicler...ckala som ze bude tmavši som 11dpo...aby to nebolo biochem.tehu sa bojim...kuk vrchny je dnesny...vcerajsi tak vybledol na tom mama teste.co si o tom myslite???som smutnaaaa bojim sa 😢😢😢😢😢

@butterfly333 😳😳😳