icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

eny81
2. sep 2016

@butterfly333 😳😳😳

miriamn76
2. sep 2016

@misha1986 ja nemavam hlien aspon to neregistrujem. Iba tie prsia este v noci boleli bradavky ako keby mi ich niekto tahal no uz ustupuje aj to uz ich mam lrn citlive na dotyk. Tento mesiac som zacala aj inofolic brat ale asi nic ztoho

mausy21
2. sep 2016

@simisk dakujem samozrejme potichucky.ja viem ze vela babam duchoval ale..mne nie este mi neurobil ducha.a vcera som robila ten isty a bol tam len tien nikto nic nevidel a tento je dnesny...aj tak sa este stale bojim hoci tie prsia ma zacinsju presviedcat ze asi to tak bude...😊

misha1986
2. sep 2016

@miriamn76 nevesaj hlavu uvidíme.ja beriem len listovku a alchemilkovy čaj občas

domjulka
2. sep 2016

@mausy21 aj ja tíško gratulujem a prajem nech silnie a silnie 😉

miriamn76
2. sep 2016

@misha1986 ja beriem.aj.matersku kasicku

misha1986
2. sep 2016

@miriamn76 držím palce😉my sme snažili len 1 deň takže nič z toho nebude.uz mám PMS 😠

miriamn76
2. sep 2016

@misha1986 budem ta nasledovat ak ustupuje bolest prs mrcha je za dverami. Budeme skusat dalsi mesiac a do vianoc to dame☺

simisk
2. sep 2016

@mausy21 ti hovorim u mna doteraz len prsia ale ze des niekedy mi je az do placu,ja robim postarku a ked ide na bicykli,ze fuuuuu.

mausy21
2. sep 2016

@simisk no ved aj mna tak velmi bolia..aaauuu ale len nech bolia hlavne nech je vsetko ok

mausy21
2. sep 2016

@miriamn76 zlato nebud smutnaaa..este nic nie je stratene kym tu mrcha nie je..ten inofolic podla mna zaberie.pozri ja som pila 2 vrecka denne ty jeden nie????tak dopijes druhe balenie a budeto!!!!

lenka_vi1
2. sep 2016

@mausy21 no ja som velmi zvedava ci to pomoze aj mne.....

andrejta
2. sep 2016

@mausy21 mozno by si sa mala aj muzovi ospravedlnit za toho neschopu 😉 😀. Drzim palce nech tmavnu

mausy21
2. sep 2016

@lenka_vi1 len ho pi a hlavne ver..ja som bola u tej vestice a ona mi to povedala ze oni vidi na mne ze som tehu...alebo budem...chaaapes???lebo ja nie pomaly po 2 rokoch..ccc...ale este uvidime...este to nemusi nic znamenat

mausy21
2. sep 2016

@andrejta jeej si zlataaa.mas pravdu mala...aj sa.ale uz som mala ten pocit ze zasa niiiic a tak velmi som verila ze ten inofolic zabere..a zabral asi

miriamn76
2. sep 2016

@mausy21 dufam moja dufam.

nela1984
2. sep 2016

@domjulka podla mna si tehula aj ty. Ktory si dpo?

nela1984
2. sep 2016

@mausy21 no tak este raz sa vyjadrim k tebe bo som pisala tak stroho lebo nebol cas.akoze coze?akoze vravela som ti to ze? Joj dobraaaa som🙂 mooc ti to prajem zasluzis si to...verim ze testik bude tmavnut a ze sa vidime v majovkach.ja som zatial ani len nezapochybovala ani o tebe ani o sebe.citim sa brutal tehotne.cim dalej tym viac.. ak to bude gradovat zajtra pozajtra tak ani test nemusim robit.toto je taky pocit ktory si nemozno s nicim zamenit....a ak sa mylim tak potom fakt neviem....keby som to nemala este v cerstvej pamati jak som sa citila pred dva a pol rokmi tak zapochybujem ale zatial som presvedcena...snad tie priznaky nebudu slabnut....

mausy21
2. sep 2016

@nela1984 juj ani nehovor.bojim sa rano testovat

nela1984
2. sep 2016

@mausy21 neboj sa.bude to dobre...inak este ze som nebrala testy na chatu uz ma svrbia prsty🙂

babymaminka
2. sep 2016

@mausy21 ty sa rano uz len nic neboj moja 🙂 u teba to uz je jasne 🙂 tak ako.som ti radila teraz vecer urob aj rano hned a uvidis ten rozdiel 🙂 a hned nato digi 🙂

domjulka
3. sep 2016

@nela1984 ahoj. Ja som dnes 31DC a mávam tak 31 až 33.

nela1984
3. sep 2016

@domjulka tak suuup testiiik🙂

nela1984
3. sep 2016

@mausy21 horim nedockavostou

nela1984
3. sep 2016

@mausy21 ja dnes takto...nemas dejavu?😀 jak sa spieva ze jdu za tebouuuuu😀D

nela1984
3. sep 2016

A este sa s vami podelim o aktualne stavy.. Vcera sedime,kecame super nalada tancujem si s malym.zrazu sek- unava, zivam zivam zivam zaspavam.oci sa mi zatvaraju oblieva ma horucava a nevolnost na zaludku rozdychavam vsetci samozrejme kukaju ze co.....za chvilku letim na hajzel ze som urcite dostala kramy bo mokro akoby som sa pocikalaato biely vytok....taky vodovy tentokrat nie husty.kazdu chvilku chut na nieco ine a vobec neviem naco len chodim a vetrim smrady a vone- nikto nic podobne neciti.a muz co lezi vedla mna je uplne iny chlap bo vobec mi nevoni tak ako predtym.ani moje babooo:-O ..vecer zaspavam horim akoby ma hodili do pece.nasledme ma trasie...v noci nespavost taka ze ratam do 1000 oveciek a nic.pritom unava neskutocna.a ta bolest vecer v podbrusku cisto akoby sa mali kazdu chvilku spustit kramy...mam byt pesimista ze sa to nepodarilo ked mam taketo stavy?uz som ich raz zazila....

nela1984
3. sep 2016

Inak teplota 37,1 behom pol hodiny a to lezim este som nevstala.ale ratam tu 36,9

lenka_vi1
3. sep 2016

@mausy21 uz cakame na tvoje nove testovanie 🙂

mausy21
3. sep 2016

@lenka_vi1
@nela1984
@miriamn76 no dievcata tskze dnes teplota isla vyšie ake test nič moc teda...je to rapicler...ckala som ze bude tmavši som 11dpo...aby to nebolo biochem.tehu sa bojim...kuk vrchny je dnesny...vcerajsi tak vybledol na tom mama teste.co si o tom myslite???som smutnaaaa bojim sa 😢😢😢😢😢

mausy21
3. sep 2016

@nela1984 no uhnoezdujes dnes dievca....😆😆😆😆