icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

miriamn76
3. sep 2016

@mausy21 no je bledsi ale.je tam tak aspon vies ze mamatest nebol.iba duch. Nemysli.na zle.mojenky ak sa len pred vcerom zahniezdilo este.moze byt nizke hcg

miriamn76
3. sep 2016

@mausy21 ja tam mam zas len belobu takze cakam na tu mrchu mrchavu

mausy21
3. sep 2016

@nela1984 ty kokoooos ty co mas za stavy???ja z teba umrem.😊😊ja nic voobec nic len prsia....ale myslim ze to zas nevyslo.bud mi pomalsie stupa hcg alebo ja neviem..

mausy21
3. sep 2016

@miriamn76 tak to duuufam ze mi pomalsie stupa pocula som niekde vrsj kazdych 48h stupa hcg.ty belobu??ach nie.mna porazi...ale este tu mrcha neni tak klud.aj ja sa skusim ukludnit bo ma to vystrasilo.ale zasa ja ťapa som čakala porad kolajnice som 11dpo dnes

miriamn76
3. sep 2016

@mausy21 pomalsie stupa hcg mysli pozitivne uz ked tam ta ciarocka je☺

lenka_vi1
3. sep 2016

@mausy21 ciarocka je este slaba ale je tam...pravdepodobne stupa hcg velmi pomaly, v den ms by si uz mala mat vyraznu. Prsia neprestavaju boliet a teplota ide hore tak nemas sa coho bat.

miriamn76
3. sep 2016

@mausy21 ja som 10 teda ak bola ovu 24 a uz by som tam mala aspom dusika. Som vravela mojmu ze mu vyhadzem vsetky slipy a bude povinne nosit trenky😁on ich neznasa ale ked nosi slipy vraj to ma vplyv na kvalitu spermii

mausy21
3. sep 2016

@miriamn76
@lenka_vi1 no praveze ma lave prso uz nejak neboli.len prave...je to normalne,??kašlem nato...asi som sa vcera zbytocne tesila

mausy21
3. sep 2016

@miriamn76 ano velmi velku vraj.ja som urobila to iste minuly mesiac...len boxerky som mu nechala v skrini...hihi

miriamn76
3. sep 2016

@mausy21 neuveris ale aj mna bolelo a boli viac to prave ale este nehadz flintu do zita neprivolavaj zle. Asi je ozaj najlepsie testovat az po meskani mrchy usetrit si taketo nervaky

miriamn76
3. sep 2016

@mausy21 moj nechce ani boxerky nosit ze mu to vadi😐

simisk
3. sep 2016

@mausy21 ahoj no pozeram tie tvoje testy a ja vidim ze to je dobre.Samozrejme ze tie zo vcera vybledli,keby si videla tie moje prve tam uz nic ani neni.A dnesny testik je ved pekny,hlavne maj dusu na mieste,je to ina znacka a je tam kolajnicka takze je to tam.A ja som mala na zaciatku rano slabsie testy ako poobedne.A ten dnesny neni ziadny duch,je vidiet a je ruzovy.Nestresuj,ukludni sa lebo si uskodis.Nic si este nenahovaraj,pocitaj so vsetkym,ale klud.

mausy21
3. sep 2016

@miriamn76 chce nechce musiiiii no čoto?!žiadne debaty...hihi.no ja neviem som z toho magor.mm zasa bude na koni ze mi sibe...ze hovoril som ti ze tam nic nie je.ccc...a budem vybavena

miriamn76
3. sep 2016

@mausy21 ale nie ved je vidiet pekne ciarka nemusim ani sachovat s telefonom zo strany na stranu😀a od pondelka mojmu nasadim ten prasok co si dala aj ty svojmu😀

mausy21
3. sep 2016

@simisk ach dakujem asi som toto potrebovala počut.to ze je to ina znacka ma veru nenapadlo...mozno nie je taky citlivy vsak?do kelu ale preco furt sa musi nieco vyskytnut..aj ja ss chcem tesit.ach.

lenka_vi1
3. sep 2016

@mausy21 pre najlepsie porovnanie by musela byt ta ista znacka a testovanie v ten isty cas podla mna ale neboj sa...je pravda ze stupa kazdych 48 hod. tak preto asi nie je velka zmena ale urcite to vyslo...

kotatko1232
3. sep 2016

@mausy21 chod kupit digi test a uvidis .ten ti ukaze na 100% ci si alebo niesi tehu.😉

simisk
3. sep 2016

@mausy21
@miriamn76 ja tiez vidim ze je to tam ze to jasne vidiet ziadne priblizovanie,jednoducho pozres a vidis.A moja slepa dcera tiez povedala ze sak je druha ciarka dnes pekna.Draha potichuuuuuucky gratulujem.a klud!! 😘😘😘

mausy21
3. sep 2016

@kotatko1232 na digi je skoro ten nie je taky citlivy

mausy21
3. sep 2016

@simisk ok dakujem...budem az zajtra stresovat ak nebude tmavšia

miriamn76
3. sep 2016

@mausy21 a rob ho stou istou znackou☺

kotatko1232
3. sep 2016

@mausy21 digi test mozes robit 5dni pred ocakavanim menzesom

nela1984
3. sep 2016

@mausy21 je tam.nestresikuj.je este skoro na kolajnice

kotatko1232
3. sep 2016

@mausy21 malo by ti ukazat 1-2 😉

eny81
3. sep 2016

@mausy21 je tam?? Je !😉 testneš neskôr a bude silnieť. Hlavne že je že neslabne o pár dní bude taká tuhá a viac pochybovať nebudeš. Neboj a pozitívne mysli😉

simisk
3. sep 2016

@mausy21 vypni konika,mobil daj mimo a necitaj co ti tu uz pise kto pise,odpoveda.Precitas si aj vecer.Vypni rozum,je sobota upratuj,okopavaj....necitaj.Uvidis ze ti bude lepsie,ked nebudes polemizovat pri kazdom prispevku.cauko vecer.💖

mausy21
3. sep 2016

@simisk dakujeeeem si zlatúšik...mas pravdu.idem po ranajky a este posledne nakupi deckam do skoly....paaaa...

babymaminka
3. sep 2016

@mausy21 draha ved ta ciarka je pekna ved to.je jasne a ja tiez by som.kupila digi a bude tam 1-2 🙂 ja uz len digi verim od prvej dcery a ty si uz tesne pred mrskou a ten sa moze robit uz 5 dni pred 🙂

mausy21
3. sep 2016

Posledna foto...po vyschnuti vidno ze silnie....a hotovo!!!!🙂

kotatko1232
3. sep 2016

@mausy21 a este otazocka..kde si bola u tej vestici?? v TT alebo kde😉