Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
Ahojte kocky, pridavam sa ku vam🙂 o mimi sa s manzelom snazime treti mesiac, bola som jedna z tych co si myslela, ze sa nam to podari na prvy sup:-/ tesim sa, ze to mam s kym cele prezivat..
@matik7 tak teda vitaj aj my sa snazime 3 mes tak sme na tom rovnaky dnes mi skonci ms tak od zajtra mozeme ist na to a ty kolky den si
@vanda12345 dakujem☺️ Tak drzim palceky, aby to tentokrat vyslo🙂 ja som 23DC, 8 dni do menzesu..uz len cakat🤔
@matik7 ach tto cakanie je strasne vrrrrrrrrr a stale vyslo to nevyslo su priznaky na ms ci skor nieco ine ach jaj no verim ze to pojde a vsetky to dame 🙂
@lenka_vi1 my zacneme od zajtra snad mm bude spolupracovat na rezime obden 🙂 takze si drzme prsty aj nieco uzivas??ja som si vcera spravila jeden caj alchemilku dnes jeden neskor este dam asi do stvrtku len do ovu sa ma brat
@vanda12345 URCITE!🙂 presne ako si napisala..asi nie som sama co na to stale, neustale mysli, ze? Vecer s tym zaspavam, rano vstavam..
Co sa tyka toho PMS..ja som ho nikdy nemavala..brucho zacalo boliet az v den ms..ale odkedy pijem alchemilku (3cykly) tak PMS zacne hned po ovulke..prvy mesiac som bola vo vytrzeni, ze toto nepoznam, urcite to vyslo..ale teraz uz viem🙂)
@matik7 ty kks aj si poviem nemysli na to tolko ale neda sa nejak je to silnejsie ako ja 😝 jaj tak ja ju len od vcera na par dni som zvedava a co cyklus nepokazil sa niektorym vraj ano tak snad ee lebo mne ten moj 25d vyhovujem ani kratky ani dlhy 🙂
@vanda12345 uf..presne🙂 cyklus sa mi nepokazil..prva mrska prisla nacas, ta minuly mesiac meskala 5dni (vies si predstavit aka som bola na prasky😂) ale testy biele..ale asi to bola iba posunuta ovulka. Ja mam cyklus 30dni+-. A alchemilke veriim..cajik mi velmi chuti🙂 verim, ze ti cyklus nepokazi..ale, ze ti pomoze🙂) uz si nic ine nedavas?
@matik7 nie nie este som objednala macu mozno pride v pondelok vies ja som ako mlada rodila mam 2 deti a tak skoro su to tinedzeri uz dlhsie som sa pohravala z myslienkou mam babo no mm nie nie odolaval a teraz sa tvai ze chce aj ked obcas mam pocit ze ma pochybnosti a predtym som otehotnela ani neviem ako tak som myslela ze aj teraz to tak pojde ale mala som 9r mirenu asi telo sa spamatava no verim ze uz je 🙂 a teraz po bude 😀 a ano ten cyklus nech je vlastne uz ani netreba aby prisiel ved naco ty jo 5 dni to verim ze si bola na nervy
@vanda12345 dakujem, beriem len kyselinu listovu, vcera som vsak zmenila znacku tak uvidime....ja som dnes 1 DC takze az koncom bud. tyzdna zacneme
@lenka_vi1 tak snad ti pomoze aj ja som si kupila ale nezacala som ak to bude zacnem viem ma sa aj pred no mozno bude to zniet blbo ale mne sa nechce uz teraz zacat priberat pri oboch som mala cez 80kg takze aj bez toho
@lenka_vi1 massuper ja priberam aj z vody teda si radsej davam bacha a dost sa obmedzujem zavidim taky metabolizmus 😉
@vanda12345 ja vzdy vravim ze aj tehotna budem ako pavuk, len brusko mi vyskoci....
@vanda12345 co to je to co si objednala? Este som o tom nepocula..
Ked bude babatko, budes mat super pomocnikov..starsie deti🙂 ja som zo 4surodencov, z toho najmladsia sa narodila ked som mala 14..tak som bola velka pysna sestra🙂) aj manzel je zo 4deti, tuzime (teda hlavne ja😂) po velkej rodine..ja som s babom otravovala uz v 17tich ked sme sa dali dokopy. Ale vzdy bolo nieco, najskor streda, potom vyska, praca, svadba, cestovanie..a vzdy som sa v kutiku duse bala, ze ked si zrazu zmyslime, ze je najvyssi cas, nebude to take lahke😞 Uz sa musim aj krotit aby som o tom pred kazdym nerozpravala😩
Veru, normalny cyklus uz nechceme🙂)
@matik7 maca no ja to poznam dlhsie precitaj si o tom muz kupil ale prasok no ja som nevedela kde ho dat on si trebars aj do jogurtu dal tak som objednala kapsule je to fajn na viac veci jaj takze takto no ano verim ze o pride a dcera bude mat tiez 14r 🙂 teda bud rok mozem vediet tvoj vek? ale teraz to pride uvidis ideme na to naplno dievca 😀
@vanda12345 dakujem, vygooglim🙂 ja sa vzdy strasne tesim ked sa ludia rozhodnu mat viac ako 1-2 deti..velmi to kazdemu prajem. Ja to citim, ze uz to nad nami doslova visii..vcera dokonca letel nad rodicovskym domom velky bocian, som sa tesila ako mala😍 Pride to, pride, ako hovoris🙂 mam 25

@vanda12345 urcite ano😀