Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
Baby take mam zmiesane pocity ako na hojdacke.striedaju sa mi nalady jak jarne pocasie.chvilku si myslim ze som urcite neni tehotna a potom ma ovali taka nevolnostze som o tom presvedcena.stale mam vsak velky respekt pred testovanim.asi sa bojim sklamania aj ked si stale hovorim-preboha prvy mesiac nic sa nestane ak to nevyjde no tuch priznakov je toljo ze som amsa asi na to trosku viac namotala.no uvidime ci zajtra testik ukaze aspon dajakeho pidi duchaa alebo nic ...ked sa vratime z chaty poobede tak testnem.drzte palce baby. Budem za blazna ak tam nic nebude😀
@domjulka fakt netusim.niekomu nemusi test ukazat ani v den menzesu hlavne ked ani nevies kedy bola ovulka.poviem ti tak ze sa sledujem uz nejaky ten piatok ale bez ovu testov a bez teploty by som si myslela ze je ovu v uuuplne iny den...drzim palcenech ti nedorazi...ake mas priznaky?
@nela1984 taká som náladová. Teraz by som najradsej plakala. V robote nervy a o chvíľu smiech. Bolia ma už prsia a dosť, ale to aj pred ms. A aj podruško. Stále by som niečo do seba pchala a som zdutá a nafúknutá. V noci neviem ani spať. Spím tak dve hodky a to od 5tej rána pracujem. Ale netuším, či sú to vobec príznaky tehu.... ☹
@domjulka no ja mam presne to iste okrem tych prs teda tie ma moc nebolia len tlak a obcasne pichanie v bich a neustele mokro tam dole.nespavost bola v prvom tehu mojim prvym priznakom.nevedela som zaspat absolutne...tiez mi zacalo chutit jest teraz dost hlava nehlava tlacim...no uvidime co bude.vsetko to moze byt aj pms
Uz od 3h som hore...nemozem spat spat.teplota vyskocil az na 37.3 tak hadam uz neklesne.straaašne som hladna asi vstanem a pojdem nieco pojest.no konec dnes budem ko cely den.

@domjulka to ma mrzi ale kym nedostanes-vzdy je sanca