Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@mausy21 inak si maniacka asi na testy ako ja,ja som ich urobila 8ks,doktorka sa mi smiala ze ci chcem aby mi to tie testy uz aj zaspievali ze som tehotna 😁.Ale bol to neskutocny pocit vidiet ako sa ti objavuju tie dve || po 10rokoch tuzby po babetku.Sice sme sa nesnazili,lebo muz nechcel uz dieta ale moja tuzba bola taka ze som myslela ze skoncim na psychiatrii.Teraz to vyslo na treti cyklus,tak som stale testovala co som tomu neverila ze ja este v 38rokoch budem pestovat maly vonavi mooooj batostek.Tak viem si predstavit ako sa citis.Juuuuj tesim sa s tebou 💞👣🍼
Dievčence moje ja sa tak velmi tešim ako krpate decko.dakujem vam všetkym za podporu ktorou ste ma drzali pri živote v tych nsjhoršich dnoch,ked zasa došla mrcha alebo tersz ked som uz neverils ze by to mohlo vyyyst.moc vam dakujem a velmi si to vazim..ten kto to nezažije a neprejde si tym nevie o com to je...to dlho rocne znazenie.Tak isto vam prajem sby ste sa coskoro pridali ku mne a mohli ist dalej spolu..este raz mooooc dakujem a duuufam ze uz sa aj ja mozem pomaly potichuuučky začat tešit...😊😊😊
@miriamn76
@nela1984 ty ides teplotou oresne podla mna 😆😆...pocitam ze vcera sa uhniezdilo..
@rula
@lenka_vi1
@simisk Dakujem moooc.strasne sa tesim len sa to bojim este akosi zo seba dostat any to nebolo predčasne...aby sa nieco...no ved ved vies.Ale ďakujem Bohu zato že mi dal ešte raz priležitosť zažit to najkrajšie co sa v živote ženy da...pocit ze ho nosiš pod srdieckom je taky užasny...a samotny porod tiež...😆😆😆drźim nam palce mame pred sebou dlhu cestu...nech všetko dopadne na vyyybornu
@mausy21 drahusik az teraz vidim tvoj dnesny testik potichucku gratulujem a tesim.sa velmi s tebou 🙂 nech je dopriate vsetkym.snazilkam tak ako tebe 🙂
Ahojte. Mne zas teplota klesla o nieco nizsie, takze zajtra mrcha urcite pride. Takze sa snazime opat v septembri. Ovulka by mala byt okolo 18teho. Nevadi, snad takto o mesiac uz uvidim vysnivane kolajnicky...
@ejuska2586 neboj vyjde to len sa nedrz ziadnych menstruacnych kalendarov,plocnych dni podla apiek v mobile a ja neviem coho,radcej pozoruj poriadne svoje telo odporucam este na kontrolu ovu testy....a urcite to vyjde.Mne vzdy ukazoval mobil plodne dni 10-14 a nakoniec som zistila ze ovu som mavala az okolo 17-20den.Drzim palce.
@mausy21 ja sa tiez strasne tesim,najradcej by som to vykricala na celom FB aby to vedela cela dedina,ale tiez to zo mna nejak nejde,tiez sa bojim stale je hlave ten ! Radcej potichucky aby sa nieco nestalo.Ale potroche sa tesim,ked stretnem dobru kamosku tak sa od stastia pochvalim.Teraz 13.9.idem konecne na sono,lebo ja som bola u doky moc zavcasu este v tedy nebilo 💖 tak idem az teraz,tak dufam ze uz bude bit ako zvon.Sak uz budem potom 11tt.Drzim prsteky,peknu nedelu 😘
@simisk Ja si meriam teplotu, aj hlien sledujem, aj ovu testy robim. No teraz to, zial, nevyslo. Nevadi...
hm my sa snazime o druhe babatko uz treti mesiac a zatial nic ☹, s prvou to bolo lahsie na prvykrat sup a bolo to 🙂, dufam ze v septembi to vyjde. Moze mat na to vplyv, to ze som malu rodila cisarskym?

@adriana86 aby si pravdu mala☺ ze to pride