Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
Baby co.nato poviete? Na jednom teste ciarka druha iba zdolu uplny naznak a na druhej upravenej vidim nieco
noooo niečo tam vidím 🙂 koľký DC a DPO si?
Ja som dnes nevydržala a ž som testovala... :-/ 4.DPO 😅
Neviem.teda.no na telefone minto.ukazuje ovela.vyraznejsie ako.tuna v skupine
@babymaminka na tom prvom teste je nieco vidiet.Baby tu raz spominali ze treba urobit negativ fotky a vtedy je vraj vidiet ci tam nieco je.Ale napr.moj mobil negativ nerobi.Dcerin samsung hej.Tak ale zajtra to bude zas o cosi silnejsie.
No takze klasika uz som vyspana....este aspon hodku a pojdem testnut..moj mm hovori.ze si mysli ze dostanem mrchu ze som neni tehula bo vraj nemam ziadne priznaky a tak..zlate od neho vsak?no ale teplota zostala na 37.3 tak hadam uz ta mrcha nepride.
@nela1984
@miriamn76
@lenka_vi1
@butterfly333
@babymaminka babyyyy je to tam!!!!tesim sa!ale sekla som sa mrchu mam dostat az 7.9 nie 6.9...juchuuuuu
@babymaminka mozno z toho volaco bude.daco sa mi tam javi ale este je prilis skoro
ja mám asi závislosť na tejto stránke 🙂 a to som sa pridala ešte len pred týždňom 🙂 Tento mesiac mám psychyku nastavenú že určite to víjde. Kúpila som aj ovu testy, začala som merať teplotu, nakúpila vitamíny. Dnes teplota klesla, takže predpokladám že zajtra bude ovu. Meriam teplotu prvý mesiac, tak dúfam že som to odhadla správne. Prikladám aj graf 🙂 Včera som mala na ovu teste slabučkú druhú čiarku. Dnes vyskúšam zase, či bude tmavšia 🙂 Dúfam že to tento mesiac víjde.
@mausy21 gratulujem 😀 ja by som tiež mala dostať v stredu. moj mi kupil testy lady max mate s tým niekto skusenosti, lebo som si teraz jeden robila a je tam duch ale len ja ho vidím a to dva dni pred mrchou by už mal byť silnejší nie? no som jak na hojdačke, kuknem na test teším sa a potom, že ved je slabučký....
@babymaminka ja tam niečo vidím 🙂
tuším je tento mesiac naozaj niečo vo vzduchu 😀
@modrykoniar Lady max ja odporucam,ja som bola spokojna.Mne ukazal slabulinku ciarocku uz 8DPO potom na 11DPO uz bola silnejsia.

@domjulka ojooooj a dalsia do zbierky
@nela1984
@mausy21 hovorim ze dnes je pekna plodnaaaa nedela 💞