icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

simisk
4. sep 2016

@domjulka ojooooj a dalsia do zbierky
@nela1984
@mausy21 hovorim ze dnes je pekna plodnaaaa nedela 💞

babymaminka
4. sep 2016

Baby co.nato poviete? Na jednom teste ciarka druha iba zdolu uplny naznak a na druhej upravenej vidim nieco

babymaminka
4. sep 2016

Prvy originalna druhy upraveny

jaruskatt
4. sep 2016

noooo niečo tam vidím 🙂 koľký DC a DPO si?

Ja som dnes nevydržala a ž som testovala... :-/ 4.DPO 😅

babymaminka
4. sep 2016

No este som upravila dalsiu foto zienky

babymaminka
4. sep 2016

Neviem.teda.no na telefone minto.ukazuje ovela.vyraznejsie ako.tuna v skupine

simisk
4. sep 2016

@babymaminka na tom prvom teste je nieco vidiet.Baby tu raz spominali ze treba urobit negativ fotky a vtedy je vraj vidiet ci tam nieco je.Ale napr.moj mobil negativ nerobi.Dcerin samsung hej.Tak ale zajtra to bude zas o cosi silnejsie.

andrejta
4. sep 2016

@babymaminka na tomto nevidim nic :-/

matik7
4. sep 2016

@babymaminka ja to tam vidim🙂 zajtra bude urcite silnejsia

babymaminka
4. sep 2016

@matik7 fakt nieco vidis 🙂?

kotatko1232
4. sep 2016

@babymaminka bohužial nic tam nieje

ignorantka
4. sep 2016

@babymaminka ale je 🙂

babymaminka
4. sep 2016

@ignorantka fakt tam.nieco vidis?lebo do mrsky mam.este cca 8-10dni

mausy21
5. sep 2016

No takze klasika uz som vyspana....este aspon hodku a pojdem testnut..moj mm hovori.ze si mysli ze dostanem mrchu ze som neni tehula bo vraj nemam ziadne priznaky a tak..zlate od neho vsak?no ale teplota zostala na 37.3 tak hadam uz ta mrcha nepride.

mausy21
5. sep 2016

@nela1984
@miriamn76
@lenka_vi1
@butterfly333
@babymaminka babyyyy je to tam!!!!tesim sa!ale sekla som sa mrchu mam dostat az 7.9 nie 6.9...juchuuuuu

dominini
5. sep 2016

@mausy21 vidim ze si na tom rovnako ako aj ja, ked som si robila testy 😀 vstavala som aj o pol 5, o stvrt na 5 🙂 a gratulujem ti

mausy21
5. sep 2016

@dominini dakujem.ja ale nevstavam kvoli testom ake kvoli tomu ze nemozem spavat...je to hruuuza.no dnes sa chystam aj do prace...tak sa mi nechce.uf

nela1984
5. sep 2016

@mausy21 super.je to tam.ja este s digi pockam.zda sa mi ten test dost bledy.neviem ci z toho volaco bude.ani to neviem porovnat so vcerajsim bo ten po uschhnuti neukazuje takmer nic...asi skoro testujem ..alebo sa neuchytilo dobre.teplotu mam 37,3

nela1984
5. sep 2016

@babymaminka mozno z toho volaco bude.daco sa mi tam javi ale este je prilis skoro

simisk
5. sep 2016

@nela1984 neboj je to tam

simisk
5. sep 2016

@mausy21 no vidis.Supeeer 👍

lenka_vi1
5. sep 2016

@mausy21 supeeeeeeeeeer, velmi sa s tebou tesim 🙂)) dufam, ze sa k tebe coskoro pridam

jajoda
5. sep 2016

ja mám asi závislosť na tejto stránke 🙂 a to som sa pridala ešte len pred týždňom 🙂 Tento mesiac mám psychyku nastavenú že určite to víjde. Kúpila som aj ovu testy, začala som merať teplotu, nakúpila vitamíny. Dnes teplota klesla, takže predpokladám že zajtra bude ovu. Meriam teplotu prvý mesiac, tak dúfam že som to odhadla správne. Prikladám aj graf 🙂 Včera som mala na ovu teste slabučkú druhú čiarku. Dnes vyskúšam zase, či bude tmavšia 🙂 Dúfam že to tento mesiac víjde.

modrykoniar
5. sep 2016

@mausy21 gratulujem 😀 ja by som tiež mala dostať v stredu. moj mi kupil testy lady max mate s tým niekto skusenosti, lebo som si teraz jeden robila a je tam duch ale len ja ho vidím a to dva dni pred mrchou by už mal byť silnejší nie? no som jak na hojdačke, kuknem na test teším sa a potom, že ved je slabučký....

modrykoniar
5. sep 2016

@babymaminka ja tam niečo vidím 🙂
tuším je tento mesiac naozaj niečo vo vzduchu 😀

modrykoniar
5. sep 2016

@nela1984 no ja tam vidím čiaročku, slabu ale je tam 😀

jajoda
5. sep 2016

@nela1984 tiež tam niečo vidím, myslím že už bude len silnieť 🙂

simisk
5. sep 2016

@modrykoniar Lady max ja odporucam,ja som bola spokojna.Mne ukazal slabulinku ciarocku uz 8DPO potom na 11DPO uz bola silnejsia.

jajoda
5. sep 2016

@mausy21 supeer, gratulujem, dúfam že všetky čo sme tu ťa budeme nasledovať 🙂

simisk
5. sep 2016

@modrykoniar hod foto skonstatujeme 😉