Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
ahojte baby vsetkym vam gratulujem ano pekne sa to tu rozbieha aj ja som zavysla ma mk mm uz saleny z toho 😉
ja som pred3mes skoncila v nemocnici kvoli vajecniku ze nic take vazne mozno mala cista ale nic s nou netreba chceli robit laparku no prisiel primar ze este ee ked neprestane vraj mam prist skoncila mi mrcha a poboluje joj tak cem babo a neviem tento mesiac budeme obden skusat od vcera sme zacali snad sa zadari ak nie poriesim tu laparku nemala niektora z vas nieco podobne
@modrykoniar daco vidim🙂
Baby diky ale nejako sa nenamotavam kym nebude meskat a nebudu kolajnicky este to moze dopadnut hocijako dnes som cisty pesimisticky skeptik od rana a mam pocit ze nie som tehu...
ach baby...už je to 9mesiacov a nič :( je mi smutno, ťažko, nič dobré...všade okolo nejaké tehuľky..a mne už z toho zašibáva...som jediná? ako sa nezblázniť?
Ahojte 🙂 tehulkam novym gratulujem a chcem sa spytat dnes som 30DC mrcha mi chodi raz 33DC raz 35DC cize tazko zrobit tehu test este ked tento cyklus ovu testy som si nerobila viac menej uz podla vytoku a hlienu viem kedy je ovu . A teraz k veci od vcera mam hnedy vytok spinenie proste musik mat intimku moze to byt znak mrchy?
baby ja verím, že sa zadarilo a v maji bude další chlapček 🙂 počkám do štvrtku a testnem znovu, dufam, že už tam budu kolajnice jak oči 😀
Casto tu nechodim, no vidim, ze tu bude vela Majoviek 2017 😀 .
Ja uz od piatka cakam mrchu, brucho tlaci, a furt nic. Tak som si uz vcera nsmyslala, ze SOM, ze test doteraz nic, lebo kojim 😀 . No ani dnes test ani duch, mrcha furt nedosla.
Chodim s vlozkou uz 3 dni 😀 😀 . Ach, jaaaaaj.
Drzim tehulkam palce 😵 .
@lentilka46 viem uplne ako sa citis, prezivam to iste, vsade same tehotne a mne je do placu....tento tyzden zaciname 7. mesiac snazenia tak uvidime. Inofolic si neskusala?
@modrykoniar
@matik7 baby uvidine teda este budem tento tyzden testovat popravde ani neviem som po vysadeni antiky a nikdy som necitila ovulku az teraz ked som vysadila tak sme skusali 1.5 tyzdna skoro 🙂 🙂 mrcha ma dojst koncom tyzdna
@lenka_vi1 beriem ho prvý mesiac...doteraz som si len sledovala ovu cez testy, tento mesiac som nasadila aj inofolic a mm männer-aktiv z dm, ale mám pocit, že mi to viac uškodilo ako pomohlo...tento mesiac sú ovu testy zvláštne, bud teda prišla skôr alebo ja už neviem ani, či vôbec prišla...ty berieš niečo na podporu?
@modrykoniar kolko dni mas do mrsky 🙂? My sme si uz pisali ked som.tu zavitala do.skupinky ze by sme na tom mali byt narovnako 🙂
@lentilka46 len kyselinu listovu, ak tento mesiac nevyjde v oktobri kupim inofolic.... verim ze mi pomoze... beries 1 x denne?
@mausy21 mojenko vidis ja som to vedela ze ten digi bude isty 🙂 tesim tesim s tebou velmi zasluzite si to uz 🙂
@lentilka46 Ja sa snažim 5 mesiac.Užívam teraz prvý mesiac Inofolic.tak som zvedavá či sa to podarí. Stále si vravím že nech na to nemyslím ale nedá sa to...Dnes som 11 DC tak pomaličky sa začínam pripravovať :D . Budem dufať že tým čo sa to do teraz ešte nepodarilo ,tak tento mesiac sa podarí..Budem držat palce.
bqaby co sa dlhsie snazite presne viem ako sa citite aj ked mozno poviete ze co su m ale prve tehuani neviem ako a teraz ked ceme takto no verim ze to bude ak nie tak na laparku pojdem lebo pred mes som mala problem no nejak to eriesili ze ked sa nezlepsi tak potom no snad to dame 🙂
@lenka_vi1
@lentilka46 ahojky dievčata.My sa tiež snazime.Ale ja som po potrate 4.6:-( skusame hoc preslo len par mesiacov.Chcela by som dalsie baby,lebo uz mi s toho sibe.Tiez uvazujem o tom inofolicu.Dost si ho zeny chvalia.Ako dlho sa snazite?My sme sa predtym snazili asi pol roka,zadarilo sa a boli dvojičky,ale nedopadlo to dobre,asi kvoli viroze v rodine☹ako pisete v okoli stretavam same tehulky.Az mam s toho depky☹
Baby, mam otazocku..som 25DC, 6dni do ms a 8DPO..tuto noc som skoro vobec nespala co ma tak boleli krize (este sa mi to nestalo). Pocitujem bolesti v oblasti vajecnikov, par minut do zadu ma to pichanie uplne zlozilo na par sekund😳 Moze to byt nejaky naznak alebo si zas len namyslam a este je skoro? Kedy by mi mohol testik uz nieco ulazat? Ratam tak koncom tyzdna...
2dni som krvacala ale slabo a potom uz iba špinila 3 dnima uz asi 2den ma picha vo vajecnikoch.neviem co to moze byt. hmmm

Nemam dobry fotak tak ....