Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@kotatko1232 skús si po tom špinení urobiť tehotenský test. Môžeš byť aj tehotná keď si mala slabý menzes.
@miriamn76 ja som mala teraz menstruaciu,ale uplne zvlastnu. iba som spinila cierno krvou.jeden den a potom este 2 dni spinenie slabulinke.Tak som si robila test a nic.Tyzden pred menstruaciou strasne bolesti krizou a podbruska a beriem iba acidofolan.Tak budeme skušat mozno sa zadari😉
baby ako som pisala mala som problemy z lavim vajecnikom ako tak to slo min utorok som doslala mavam dni no este vcera nieco bolo aj teraz ked som bola na wc ty kks ako som nestastna
@zuzanka6992 ano ano len zacinam mat pocit ze tej vajecnik mozno nieco blokuje a om nastvana na nase zdravotnictvo uz ked som bola hospitalizovana tak to mohli poriesit 😝 no od vcera skusame obden tak verim ze to dame 😉 inak to byt predsa nem moze🙂
@vanda12345 naše zdravotníctvo neporieši 2 problámy na raz,lebo 2 výkony na raz by im nezaplatili 🙂 🙂 😎 😎 Všetko zostáva len na nás
@zuzanka6992 no mne okrem vysetreni nic nerobili vraj nieco malinke ale ze to netreba riesit najprv ano pripravte sa na laparoskopiu potom prisiel primar vraj ee ked to neprejde mam prist 😀
@miriamn76 ja som mala teraz menstruaciu,ale uplne zvlastnu. iba som spinila cierno krvou.jeden den a potom este 2 dni spinenie slabulinke.Tak som si robila test a nic.Tyzden pred menstruaciou strasne bolesti krizou a podbruska a beriem iba acidofolan.Tak budeme skušat mozno sa zadari😉
@lenka_vi1 ja beriem 2x denne do ovu a po ovu 1x denne...kyselinu listovú som brala, ked sme sa snažili asi 2-3mesiace a brala som ju asi 2cykly...nepomohla, ďalšiu som už nekúpila...potom som asi 4mesiace nebrala nič, potom včeliu materskú kašičku v tobolkách (ale to len 12dní, lebo bral aj mm a v lekárni ju nevedia doobjednať) a teraz skúšam ten inofolic a mm männer-aktiv
@map0007 och, to mi je veľmi ľúto :( my sa snažíme už 9cyklov, ani by mi nenapadlo, že to je také náročné, dočkať sa bábätka...a presne, v okolí, aj rodine, samé tehuľky, alebo čerstvé mamičky...každý týždeň pomaly sa dozviem o niekom inom...ja doprajem každému, ale poviem primne, začínam už aj závidieť, čo moc pekné neni teda..
@zuzanka6992 nic tam nieje.len je divne ze mne stale robia tieto ciarky-kanaliky women secret
z kazdej lekarne 😡
Baby, práve sme s manželom dobrali doxyhexal na zistenu ureu, dufam, ze toto bola pricina preco sa nedarilo. Takže ideme opäť nato ;)
@kotatko1232 ak ti mam pravdu povedať.aj mne to občas robia testy tie biele čiarky
@kotatko1232 ja tam vidim tu druhu čiarku..može tam s toho ešte čosi byť 🙂 🙂 skus o 2 dni ale ranný moč

@babymaminka no mala by som dostať v stredu, tak dufam že nedojde 😀