Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@modrykoniar drzim palec.no mám všetky čo existujú aj tie čo ešte nevymysleli😀 par strán dozadu som pisala
@kotatko1232 naco si furt kupujes tie prihorete testy, chod inam a kup si, prosim ta, inu znacku 😲
@babymaminka vobec nerusim.bo bol odbaleny a mam doma viac druhov a krabicky som povyhadzovala.asi pepino.tusim..ale robila som aj one step
baby neviem co sa deje min utorok som dostala mrchu mavam 4 dni no vcera nieci dnes brucho ma boli joj na nervy vsetko neviete poradit??
Ahojte baby.mam otazocku 5 dni mi meska ms vcera som si robila test a nic negativny ale skoro vsetky priznaky mam moze mi test este ukazat.neskorsie .. lebo predtym ked som bola tehu tak mi az po 2tyzdnoch nieco ukazalo dakujem za radu
@liliputka23 pises, ze predtym ti po 2 tyzdnoch ukazalo tak preco sa pytas ci moze 😁?
@nela1984 az po mne zimomriavky presli ked si to napisala;) aj tie krize ta tak boleli? Ja som odvtedy v pohode..ani pms necitim..prsia, nic.. (Prsia ma ale nikdy nebolievali pred ms) tak som taka na vazkach..chcela som pockat s testom do piatku na moje meniny, ze mozno by som mala darcek, ale asi to dovtedy nevydrzim😂 Ty sa ako citis?

@kotatko1232 vieš kolko mame v ambulancii takých báb ktoré majú presne takýto slabý menzes. a potom prídu o 2 týždne a sú tehotne!!! .ak si naozaj tehotná tak sa Ti podarilo otehotnieť tesne pred mrchou..