Októbrové snažilky
Ahojte tak ideme sa zas snazit 🙂snad nam to uz vide a az do konca to potiahneme bez problemov 🙂ak vam to v septembri nevyslo alebo idete sa teraz snazit tak vam drzum moc palceky,a ak mate aj niake rady bola by som rada ak by ste sa podelili🙂mi teraz ideme skusit ovu testy este cakam kedy mi dojdu :D ale snad nam pomozu 🙂 🙂 🙂
@lead16 gratulujem 🙂
@terezka258 ďakujem... stretneme sa v junovkách 🙂 🙂 🙂 ak to všetko vyjde termín mi podľa kalkulačky vychádza na 25.júna. už to mas potvrdené od lekara?
babiny ako často sa snažíte? každý druhý deň alebo ako. ja aj ovu testy robím a nič. my sa snažíme od januára a v máji som mala samovolný potrat v 7 tt a odvtedy sa nám nedarí.
@lead16 od lekara este nie, chcem este tyzden dva pockat, nech ked tam pojdem, je aj co vidiet 🙂 ale mam silneho tusaka, ze to vyslo, od ovulacie (ktora viem presne, kedy bola) mam bolesti v podbrusku, pichanie v lavom vajecniku, vcera rano som vstavala z postele s tym, ze uz prisiel menzes, ale stale este neprisiel a uz by teda ani nemusel .. 🙂 A tie moje nalady... nikdy som sa nerozplakala pri ziadnom filme, ale pred par dnami pri jednom dokonca dvakrat 🙂)
a ty ako? kedy k dr. ? 🙂
@bibi21 my sme sa snazili dva mesiace tak ledabolo 🙂 ... a teraz posledny mesiac sme na to isli strategicky 😎 , kazdy treti den, a ked vysiel ovu test pozitivny, tak este v ten vecer a potom aj na druhy den .. a vyzera, ze sa postastilo, aj ked sa zatial tesim len tak potichucky a som si vedoma, ze to este moze dopadnut hocijako ...
@lead16 mne by mal vyjst termin na 28.06. 🙂)
@terezka258 Tak nálady sa striedajú aj mne. Som akási ľútostiva. Ja chcem ísť k lekárovi tiez tak za dva týždne. Tak uvidíme. Tiež si myslím, že to vyšlo. Akurát mávam taký pocit mokrá na nohavickach. .. tak snáď nám to vyjde a stretneme sa v tých junovkách.
@lead16 ano, ten pocit mokram mam tiez 🙂 az mi to na zaciatku bolo divne, ze co sa deje ... a casto som si musela uvolnit opasok, lebo ked som ho mala viac pritiahnuty, presne ten obvod pod nim ma bolel, resp. nebolel, ale bolo to veelmi neprijemne ...
ja chcem ist k dr. tiez tak o dva tyzdne 🙂 mozno jej zavolam buduci tyzden, ze to vyzera tak, ze som tehotna a nech sama povie, kedy si mysli, ze je dobre prist ... uvidim este 🙂 ale tesim sa 🙂
@bibi21 dufam, ze sa k nam coskoro pridas 🙂
@lead16
@terezka258
@bibi21 tak mne vcera dosla mrcha :( a aj ked som mala uvu sme sa snazili ale zial neuspesne :( snad mi to v novembri vide 🙂
@zuzka337 nevadi, vyjde to nabuduce 🙂 ja pocitam aj s touto variantou, ze ma mozno menzes v najblizsich dnoch tiez prekvapi ... ono to snazilkovanie s priatelom je prijemne, tak nebude vadit, ked si to predlzime o mesiac alebo par mesiacov viac 🙂 😵
@terezka258 dakujem 🙂a drzim palce 🙂mna to tiez zacalo strasne bavit ani si nepamatam kedy som si takto uzivala draheho :D
@zuzka337 moja určite to vyjde v novembri. Skús pil tu alchemilku a nasadiť ten inofolic alebo nosifol. ..sex tak každý 2-3 deň. Ono sa to podarí. Nech to trvá aj dlhšie hlavne aby bolo všetko v poriadku. Myslím na teba a držím ti palce moc moc. Daj nám vedieť. Ono mrcha môže prekvapiť aj mňa mešká len jeden deň. Po mojej skúsenosti budem aj tak celé tehu tŕpnuť a pred každou poradnou mat stres či je všetko o.k.
@zuzka337 ze ? ja to prezivam rovnako 🙂 frajer je cely vyteseny, ze som po dlhej dobe konecne v sexe aktivnejsia nez on 🙂)
drzim palce nech sa zadari buduci mesiac ..🙂
@zuzka337 moja keďže ja neviem kedy mám ovulaciu tak som píla alchemilku od 1 DC-10DC dvakrát denne a inofolic som píla 1x denne vždy ráno od 1 DC. Ked som ho minula tak som píla nosifol to je v podstate to isté a ďalšia mrcha neprišla. Ak ti gynekológ zanedbal tehu tak ho vymeň ja som na tom rovnako. Vymenila som a škoda že som to neurobila skôr moja maličká mohla byť teraz s nami.
@terezka258 ja uz mam pocit ze ten moj sa ma uz boji :D :D :D
@lead16 ci ze ak dobre ta chapem tak alchemiku si pila len 10dni moze sa pit aj kazdy den cely mesiac tak ako inofolic ? a prepac ale neviem isto na co ma pozitivne ucinky alchemika? ja este cakam kedy mi dojde inofolic,predpokladam ze dojde cca v stredu cize 6DC ak dobre pocitam ked ze vcera som dostala mrchu,ja sa v tom este vsetkom vobec nevyznam ja viem len nieco com si tu vycitala 🙂
ale strasne sa bojim ked sa nam to podari ze zas dojdem o male ked s priatelom male velmi nezhodne RH on je A+ a ja B-....je mi velmi luto co sa ti stalo,pevne verim a drzim palce aby vsetko ti prebiehalo az do konca v poriadku ;)
@zuzka337 hahaha dakujem zlepsila si mi naladu dnes 🙂))
@terezka258 som rada 🙂 aj na buduce :D
@zuzka337 alchemilka sa ma piť do ovulacie. Keďže Neviem kedy ju mam tak som vždy píla desať dní. Slúži na úpravu cyklu a na podporu ovulacie a ja som pri nej mala aj dosť liehu. Presne tak som to urobila aj pri prvom a podarilo sa. Inofolic beriem v kuse pokiaľ nezistis že čakáš babo potom ho prestane brat. Neboj všetko bude v poriadku. Treba zmeniť doktora určite ste neni jediný pár ktorý má takéto skupiny. Kľudne sa ma pýtajú na čo potrebuje s. Ak viem odpovedať odpoviem.viem aké je to Takže s tým nemám problém..,hlavne pories gynekologa
@lead16 Gratulujem!!!mozem sa spytat kedy si citila to napatie v prsiah?tiez chceme druhe babo,ms ma prist okolo 1 nov,prsia mam take citlive,este je dost skoro na test,dakujem
@zagyi_izabela vieš čo asi zhruba dva tt pred lenže mrchou som v nich cítila také napatie, sem tam akoby stipanie. Myslela som si, že mi už hrabe alebo že si to vsugerovavam ale nakoniec nie. Vyzerá že pocity boli správne a podbrusko ma pobolievalo akoby mala mrcha prísť.
@zagyi_izabela a ďakujem~ 🙂 🙂 🙂 len vydrzat tým 9 už vlastne 8 mesiacov.
@lead16 ked si ju teraz kupim (teda dufam) tak to nebude vadit ze ked ze uz mam druhy den zlobu.. a ako nahlezacne ovu tak prestanem a inofolic mozem zacat brat hoc kedy 🙂 nemusi to byt zarovno s tou alchemikou 🙂dobre chapem ze ? :D sorry som nespala uz od pondelka tak pomali mi to pali :D
@lead16 dakujem za odpoved.,a pevne drz palce,aby bolo vsetko ok 🙂
Ahojte tak aj ja sa k Vam pridavam hadam nam to teraz vyjde 🙂 nemate niektorá skusenosť s clostylbegyt?
Idem sa pochváliť! Našla som dve čiarky 🙂 Konecne sa podarilooooo

@butterfly333. Spinenie žiadne. Napäté a naliate prsia mám. Boli ma troška podbrusko sem tam. A sú mi neprijemne niektoré vône. Tak uz zacinam troška dufat, že sa podarilo. Dnes už menzes mešká v nedeľu skúsim digi test. A zabudla som chodím častejšie cikat 🙂