icon

Oligoasthenoteratozoospermia

8. jún 2023

Ahojte. PROSÍM vás neviete čo znamená záver spermiogramu Oligoasthenoteratozoospermia ??
Ďakujem 😊

Strana
z3
stevvvka
10. nov 2023

@sally001 gratulujem k dieťatku. reagovala som na tvoje komentare, kde píšeš, že určite ivf, iui nech ani neskúša... V tomto zmysle si sa vyššie vyjadrila a ja na to reagujem, že ak chce ísť do centra, nech im pomôžu, tak nech vyskúša najprv iui.

sally001
10. nov 2023
pamelaandersom
10. nov 2023

@sally001 to je ste mali mofologiu 1 percent?aj tak sa to podarilo?

pamelaandersom
30. nov 2023

@stevvvka .ahoj tak že oligoastheno spermiou 1 inseminacia uspešna
@pabla99

stevvvka
30. nov 2023

@pamelaandersom gratulujem ❤️

pamelaandersom
30. nov 2023

@stevvvka dakujem

stevvvka
3. feb 2024

@pamelaandersom ako sa máte?

snowflakenel
3. feb 2024

Nezufaj, aj moj chlap to ma, riesili sme ivf, mame dieta.
A teraz som prirodzene otehotnela, ani nevieme ako....teda, vieme ako , no nevieme kedy 🙂)))
Drzim palce

snowflakenel
3. feb 2024

@pamelaandersom my sme mqli tusim 1 alebo 2.
Ivf na 5 vklad tusim

snowflakenel
3. feb 2024

@stevvvka oni to aj tak v centrach tak robia...ze najprv najmenej invazivna metoda...iui...az potom ivf.
Teda ked sme my boki, tak sa to tak robilo

minutka
3. feb 2024

Moj manzel ma presne tuto dg. A aj napriek tomu bola chyba vo mne. Odkladala som operaciu dlhe roky, lebo ved naco…muz je “neplodny”. A po mojej operacii som otehotnela na 1.x. Takze ja uz na tieto spermiogramy velmi neverim. Resp si myslim ze mnoho muzov kt deti maju by po vysetreni zistilo, ze maju nejaku dg

pamelaandersom
11. feb 2024

@stevvvka .ahoj.dakujem dobre sa mám aj ked som potratila zas v 6 tyždni.a teraz čakam na zazrak či sa to podari prirodzene.a čo ty ako sa máš?

stevvvka
11. feb 2024

@pamelaandersom ja mam chvalaBohu 2 zdravých synov, pocatych prirodzene, i keď lekár tiež hovoril, že bude problém. Teraz momentálne som spokojná už aj v práci, tak tretie neriešim, len ma zaujímajú maminky, ktorým sa nedarí, tiež som si svoje od plakala, aj odmodlila, kým sa podarilo.

Strana
z3