Opakujúce sa biochemické tehotenstvá
Ahojte minuli rok som tu pisala o kyretazi , ze som sa pytala ake to je nevedela som do coho idem . Bola som cez leto tehotna skoncilo to 3 mesiaci , zamlcany potrat tak sme sa na babo tesili . No co uz sme sa vyrovnali s tym , to mi robili 26.8 a na kontrole som bola 24.9 lekar mi povedal vsetko poriadku pred vianocami mozme skusat . December trosku som mala priznaky , ze si spravim test slaba druha ciarka potom som to dostala . Zas januar tiez slaba ciarka som to dostala potom , februar zas zase slaba ciarka som to potom dostala . Tento mesiac som to mala mat 19.3 meskala mi , mala som priznaky a slaba zas ciarka a vcera som si robila uz negat poobede som zacala spinit a dneska sa vali krv zo mna .Neviem co mam robit tak tuzime po malickom nestastni sme berem aj pregnafolin na planovanie a nic , na prehliadky chodim pravidelne kazdy rok vsetko mam okej . Ci este maternica neni pripravena uz neviem . Dakujem za radi
@mimi1256 na kontrole bolo vsetko v poriadku? mozes mat aj cystu
Co znamená slabá čiarka? Lebo napríklad taký mama test môže ukazovať slabú čiarku alebo pepino, alebo ten lacnejší clearblue.. A vôbec nemusíš byť, tehotná, len test je falošné pozitívny, neviem ci je možné mať za sebou 4 biochemické
@mimi1256 toto ma byt ten pozitívny test?
@mimi1256 ale toto nie je pozitívny test

@mimi1256 zacat riesit v CAR podla mna, vsetky mozne vysetrenia, niekde bude problem. Treba zistit, ze kde. Ci hematologia nieco ukaze, ci spermie su ok, tam je toho velmi vela. Dobre je, ze vies otehotniet, druha vec je babo donosit