Opäť sa posnažíme ale až od (po) roku 2010
ahojte, mozno nie ze možno ale skôr určite je na takúto tému ešte skoro. Ale tak dúfam že nie som jediná ktorá by chcela mať bábätko až tak "neskôr"(tj, o 2-3-4a viac rokov), dúfam že nie som jediná ktorá takto plánuje do budúcna.. 😅 .. 😀
ja ale nie dlho 😅 😅 😅 😅 😅
Takze ty nie si az taka poctiva vcelicka? 😀
ahojte,
prepac zalicko zahltila ma zase kriminalka..ach jaj..dala som prat bola som vyvesat pradlo a kukla som do schranky a prisiel sek tak idem teraz na postu a do banky musim skocit do Kolina a potom sa vratim a budem cakat na mm nech pojdeme na nakup konecne.
dneska by mal prist skorej, vcera spominal ze sa bude pytat bo ze uz ma toho dost, a sa mu ani necudujem 7den vkuse taha 12ky..nezavidim..
tak ja idem a ked pridem ta sa ozvem..zatim papi
Ahoj Nely 🙂
A babulky, mam doma uz aj knizky aj jeden balicek s liecivkom z internetovej lekarne, jupiiiiii 😵 😀
ufffffffffff nely si ma vystrasila toto mi uz nerob 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😅 😅 😅 😅 😅 😅 Takze ti prislo z uradu sek???TO co si vcera vybavovala??? 😵 😵 😵 😵 😵
cipsi ano presne to...
idem si ho vydzvihnut a zaplatit splatku za kuchynu co neodisla..a vlozi nejake peniazky na ucte nech stiahnu aspon nejaku cast hypo nech neplatime velke uroky z omeskania...ale samozrejme nieco len, aby sme dozili hehe.. 😀
tak sa tesim,joooj aki su rychly ty prdo 😕 😕 😕 😕 😕 😕
riana tak budeme spolu citat 😉 🙂
cipsi oni to posielali uz 21.5. takze uz bolo nacase ze to prislo..
jaaaj
Nely, aj ja sa tesim, ze ti ich uz psolali 😵
No Cipsi, ja si necham to citanie az na koniec juna 🙄 O tyzden mam skusku a potom by som chcela este jednu skusku stihnut. Snad obe dam uz teraz v juni, nech si uzijem dlhsie prazdninky. To potom budem citat ostosest 😀
tak dom domka 🙂
haloooooooooooooooooooooooooooo
ahoooooooooooooj
zacitala som sa tu do jednej temy 😅
aj ja... 😉
😀 😀 tak sme na tom rovnako
Ja som teraz olovrantovala zavaranu kukuricku, len mi ostalo nejak blyvne + ta MS do toho, hotove "stastie".
ja som ranajkovala jogurt 😀 😀
A aky jogurtik?
activia jahodova s grankom a grankom 😀
s grankom a granom? ty i enjak moc grankova 😀
hej..granko sypane a granko liate, vies to tekute co je teraz novinka...
a ja inak jogurt ako s grankom nezjem...
kuk aj ja som tu pozerala som Ako som przil 😉 😉 😉
cipsi aj ja si to chcem pozriet, kazdy o tom pise a ja neviem o com to je ☹
na jojke ide kazdu stredu tento serial je to uuuuzasne ani jednu cast som nevynechala,trosku smutne pribehy zo zivota ale bohuzial pravdive a su vsade vokol nas 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔 😔
inak nely dnes mame ovocny den a ty je jogurt??? 🙄 🙄 🙄 🙄 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ja som tiez nevydrzala a zjedla som suchar s paprikou ale to je neskodne si myslim,tento prvy ovocny den je zaberak 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄
cipsiii nemam ovocie doma tak muim improvizovat jahodovym jogurtom 😀 😀
ahaaaa,no vlastne mas ovocie jahody 😀 😀 😀 😀 😀 😀

Ahojte, tak som vas sem prisla troska mrknut 🙂 Ktora z vas tu poletuje? 😀