Opäť sa posnažíme ale až od (po) roku 2010
ahojte, mozno nie ze možno ale skôr určite je na takúto tému ešte skoro. Ale tak dúfam že nie som jediná ktorá by chcela mať bábätko až tak "neskôr"(tj, o 2-3-4a viac rokov), dúfam že nie som jediná ktorá takto plánuje do budúcna.. 😅 .. 😀
riana ... aj ja som este tu ... ze z osadky 😀
No nejak to osadenstvo treba nazvat, no nie?
ved jasne ... ja len tak, som sa na to dobre pobavila ... osadka 😀 😀
a co sa nepaci? 😀
ved nic, v pohode, len take podarene slovo je to 🙂 ... idem do sprchy, potom este kuknem sem a skusim trosku poznasilnovat draheho, ak sa bude dat 😀
No ja som zvedava teraz na tu chatu. Priatel uz vyse mesiaca odolava ☹ ☹.
baby-vy mate takych "netykavych" partnerov?-opit a "znasilnit" 😀 😝
Etus, ja mojho opit, tak tiez z toho nic nebude ☹ A ani znasilnit nasucho sa to neda ☹ ☹
moj nejako velmi nepije, obcas si da, ale opit sa to nie 😀 ... ale po dvoch tyzdnoch sa snad podari 😀
no vy tu mate temu..ze opit a znasilnit..ved pod vplyvom alkoholu uz viac neschopni ti chlapi 😀 😀 😀
Mam ja taku malu dusicku, ze aj by nieco mohlo byt. V stredu som prehovorila priatelovi do duse. Ale nechcem sa na nic tesit, skor to beriem akoze nic nebude 😝
Lea, no ale na mna aj kvapka alkoholu straasne aktivne ucinkuje 😀 😀 😀 😀 😀 😅 😅 😅 😅 😅
a z coho sa mozes tesit riana?
ten moj je za kazdu srandu..ved vyzera byt zdravy 😀
Riana-tak potom aby od teba vsetci muzi na chate utekali 😀
Babyyy, co mna ale napadlo - chlapa opit na mol, tam dolu mu to oblozit palickami z nanukov (aj doktori maju take palicky na vysetrovanie mandli) a ide sa na vec 😀 😀. To bude chlap aj opity aj znasilneny a ani problem s jeho schopnostou/neschopnostou nebude 😀 😝
zachvilku pridem 😉 😉 😉 😉
Etus, to ta nieee. Ja pijem len strasne malinko. A chute po vypiti alkoholu mam zazracne len v pritomnosti priatela 😀
Lea, no mame tu postelnu temu a priatel uz mesiac a pol nic nechcel. Ze mozno na chate aj nieco bude, ale mam malinku dusicku. Radsej si hovorim,ze nic nebude a budem milo prekvapena, ako sa tesit a nic by z toho nebolo.
No ked uz ten moj monolog - Etus, kazdy chlap tam bude mat svoju babu, takze keby aj priatel nestacil, tak u inych nemam sancu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Riana 😀 😀 😀 😀
bavite sa o chlaste a o znasilneni??Tak moj ked ma vypite nema nejaku chut sexovat neviem preco ja prave naopak,ze alkohol ma povzbudzuje 😀 😀 😀 😀 😀
Cipsi, takze aj ty 😀
dobre baby idem aj ja do hajan som nejaka unavena adiooooooooooos,zajtra sa vidime 😎 😎 😎 😎 😎
Dobru noc, Cipsi 🙂
riana..no tak to asi mozem byt rada,akeho manzelika mam..ten mi dava pravidelne najavo ako ma miluje..v kazdom smere..len aj tak obavy z tehotenstva budu..
inac..by ma zaujimalo,co sa musia robit nejake vysetrenia..pred planovanym otehotnenim..
ako ja uzivam lieky,ktore nie su vhodne..takze to budem musiet konzultovat 😕
leatea-a teda v akom stadiu je planovanie vasho babatka?
Lea, ak to u vas nevyzera tak, ze sa bojite neplanovaneho babatka a muzik ti preto odmieta mesiac a pol robit vecerne srandy, aj ked mate ochranu takmer na 100% zabezpecenu... Tak to mas fajn.
Co sa tyka nejake specialneho vysetrenia, tak netreba. Iba ak mas nejaky zavazny zdravotny problem, kvoli ktoremu by mohli byt problemy v tehotenstve, lieky prekonzultovat a tak.
Riana-"večerne srandy" 😀 -to je super vyraz-hned si ho poznacim a opytam sa MM ci je "za" 😀
etus..no my az dalsi rok chceme..kedze mily ide dokoncit skolu..tak ho nechcem este aj tymto stresovat..hlavne,ak by musel prelozit statnice len kvoli neplanovanemu porodu..ale dalsi rok sa urcite zacneme snazit..teda mame v plane..
riana..no ten moj sa neboji neplanovaneho otehotnenia..ked to pride,tak pride..uz to berieme tak,ze sme manzelia a ze sa to moze kludne stat..
idem vysadit naplaste..nech zistim,ci alergia ustupi..

Uz somsa zlakla, ze ako sa tu zacalo z Nely lucit, ci to aj niektora dalsia nevzdala 😀