Opäť sa posnažíme ale až od (po) roku 2010
ahojte, mozno nie ze možno ale skôr určite je na takúto tému ešte skoro. Ale tak dúfam že nie som jediná ktorá by chcela mať bábätko až tak "neskôr"(tj, o 2-3-4a viac rokov), dúfam že nie som jediná ktorá takto plánuje do budúcna.. 😅 .. 😀
no on je tolerantny az prilis niekedy 😀 😀 😀 😀
ale to je taky milenec, ze milenec...xixi...nie ako ked niekto povie MILENEC, ze s nim spi a setko...ja ho tak volam len aby sa nepovedalo hehe 😀 😀
ahaaaa ... takze ste nic nemali medzi sebou? ... takze ako kamarat,nie? ... no tak to je v pohode
hej hej kamarat...sem tam si dame taku tajnu pusu ale inak nic..taky "virtualny" milenec 😀 😀 😀
tak to si dost odvazna, kedze si uz vydata ... ze tajnu pusu 😀 ... ja by som nemala odvahu na pusu pokial by som mala vztah s MM v poriadku ... ja mam zatial len virtualneho kamarata ... som zvedava co bude, ked sa stretneme 😅 😅 😅 🤐
vies zalezi co si pod tou tajnou pusou predstavujes..
druha vec, moj drahy nie je ziarlivy a tu pusu si kludne hocikedy dame aj pred nim a je vsetko v najlepsom priadku
tak jasne, zalezi aka je to pusa 😉 ... ale ja keby som dala pred MM pusu na usta nejakemu kamaratovi, tak by ho asi odvalilo 😀 😀 😀 ... na lice by mozno prezil 😀 😀 😀
ale inak MM nie je ziarlivy, nezaujima sa o to, s kym si pisem na pokeci 😀 a ani sa nezaujima kam idem a tak .... to len keby bol na mieste cinu a videl by nieco nekale, napr. ako ta pusa, tak by uz asi nebol MM 😀 😀 😀
tak mojho to nehneva, vie ze je to len kamaratska pusa...vie ze som jeho manzelka a nepodviedla by som ho.urcite nie fyzicky...sny sa nepocitaju, tam sa to neda ovplyvnit 😀 😀 😀
ja by som mojho tiez zatial nepodviedla
sa mi tam paci to slovko zatial 😀 😀
no a? 😀 😀 😀 ... este neviem, co mi zivot prinesie 😅 😅 😕 😕
asi tak 😀 😀 😀
no drahy si uz vytiahol zase dosky, hra mi na nervy, ale nech hra aspon sa trosku nadopuje a bude lahsie spracovatelny ist vonku 😀
to vy ste obaja taki nazhaveni na to hranie? 😅 ... a rano nejde do prace,ked sa este chystate vonku?
no my sme obaja byvali DJ...drahy uz ma po kariere ale rad si sem tam zahra este a mna strasne tahaju kamosi hore lebo ZENA 😀 😀
ni nejde, ma dlhy tyzden, cize zajtra este volno a vikend robi
aha ... takze budes za chvilu slavna DJ-ka 😉 🙂
neeee to neeee...len na zastupovanie budem chodit a ako tahak na akcie 😉
jaaaj ... tak ale aj to je fajn 😉
je, trosku privyrobenie a ozivenie xixi..celkom sa na to tesim keby to vyslo..vzdy som to chcela robit hehe 😀
no hlavne, ze ta to bavi 🙂 🙂 😉 ... ja na taketo zabavky nie som
bavi..vzdy ma to bavilo..len som nemala za sebou spravnych ludi, a teraz mam...
tak ja idem pomalicky..papa
oki ... tak sa teda dobre zabavte, ak idete este vonku 🙂
Ahojte, kto tu teraz? 😕
No pojdem ja pomalinky hajde do vecnych lovist 😀
Dobru nocku 😉
ahojte..tak uz mame stredu..konecne..aj ked radsej budem zajtra vecer 🙂
zrejme ste uz vsetky prec..ja este varim zajtrajsi obed a pozeram telku..mily si vymyslel pecienku na cibulke,tak sa snazim spravit mu radost..aby si pochutnal 🙂 a zajtra vecer spravim este listkove..
Ahojte 🙂
idem o chvilu do prace, ale este som tu nakukla predtym 😉
lea ... ja ta normalne obdivujem kvoli tomu vareniu ... ja som nevarila uz dobre dlho 😀 ... vlastne si ani neviem spomenut, ze kedy som naposledy robila obed alebo veceru 😅 ... väcsinou pridem nabalena od nasich a to nam vydrzi na cely tyzden a ked tam nejdem, tak ja sa naobedujem v praci a MM si vzdy nieco urobi sam 😉 😉 ... vsak ma casu a casu na to cely den 😉 🙂 😀 ... ale asi chytim depku z toho, ze som taka nestarostliva a krkavcia manzelka 😀 😀 😀 😅 😅 😅 😕 😕 😕
Ahojte 🙂
----------------------------------------------------
Žena mužovi:
- Tá biela sliepka je nejaká smutná. Nezarežeme ju?
- Keď si myslíš, že ju to rozveselí...
----------------------------------------------------
riana 😀 😀 😀
Ahoj Nely, nova dotecka? 😕 😉
pardon, fotecka 😀

no ved uvidis, ci pojde 😉 ... ale musi byt teda velmi tolerantny,ked ti tie navstevy exmilenca toleruje ... to ja si neviem predstavit 😅