Opäť sa posnažíme ale až od (po) roku 2010
ahojte, mozno nie ze možno ale skôr určite je na takúto tému ešte skoro. Ale tak dúfam že nie som jediná ktorá by chcela mať bábätko až tak "neskôr"(tj, o 2-3-4a viac rokov), dúfam že nie som jediná ktorá takto plánuje do budúcna.. 😅 .. 😀
Ajojky 🙂
mne drahy volal,ze nemam nic varit,ze si objedname kebab,mnaaaaaaaam moje najoblubenejsie jedlo mame tu uzasnu kebabovnu a uz som to sto rokov nejdedla 😵 😵 😵 ,ze uz ked som take chudatko s odrezanim prstom,ze sa nemam namahat 😅 😅 😅 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
cau riana 🙂
Cipsi, ale mas doma zlaticko 😵 😵 😵
no teda, cipsi, ty mas doma asi fakt unikat 😀 😉 🙂 🙂
zuzi,riana 😅 😅 😅 😅 😅 😅
Cipsi 😅 😅
baby ale moj drahy ozaj vsetko tak preziva ja neviem co on bude robit ked ja budem rodit a vraj tam chce byt 😲 😲 😲 😲 😲 ved sa zruti,ze trpim ako kon 😲 😲 😲 😲 .On hrozne vsetko preziva co sa tyka mojej bolesti aj bruch aj zubov aj vsetkeho a to mu vela krat ani nehovorim nech sa nezatazuje
riana si bohovska 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ale ja som mu povedala,ze som sa trosku porezala a on si asi mysli,ze som si pol prsta odfaklila 😀 😀 😀 😀 😀 ,no ale zas az taka troska to neni ale nebudem mu to zbytocne hovorit ked je v praci ved uvidi ked pride domov 😀 😀 😀 😀 😀 😀
tu konecne neprsiiiii huraaaaaaaa mozme ist do obchodu na nakup kedze zajtra nehrozi 😖 😖 😖 😖 😖
ale som upiekla kolacik nech ma mlsanicu sa potesi 😉 😉 😉
a baby si zoberte,ze mi doma nemame ani gazu ani obvaz a ani leukoplast uplne som ostala v soku,ze to vobec nemame 😲 😲 😲 😲 😲
Cipsi a to preco? 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕
A troska si toho svojho postras prstikom, bude okolo lietat jedna radost 😀 😅 😅
my doma 🙄 🙄 🙄
Cipsi, vsak ked teraz pojdete na nakup, tak pri tej prilezitosti nieco nakupte - aspon nejake naplaste, keby sa nabuduce prihodilo niec,nech si to nemotas do tricka 😝
riana ja neviem nikdy sme to nepotrebovali az dnes prisla ta chvila 😅 😅 😅 😅 😅 😅 Ale ked sme boli teraz na SVK tak som doplnila nasu lekarnicku o dost liekov a aj peroxid sme kupili ale toto ma vooobec nenapadlo,to je tak kym sa nieco nestane cloveka to nenapadne ale ked pride ta chvila ked je to treba tak je clovek v riti 😅 😅 😅 😅
riana som si to omotala do uteraku 🤐 🤐 🤐 🤐 🤐 co mame na ruky taky maly 🤐 🤐 🤐 🤐 🤐
Vsak v lekarni ci drogerii nieco urcite budu mat, tak si aspon nieco kupte, nech nie si nabuduce prekvapena 😉
hej hej budeme musite skocit do lekarne aspon pre naplaste 😉 😉 😉
Ved ja som tym trickom tak obrazne povedala 😉
Ja uz po par skusenostiach mam aj v robotke vzdy min. 2 krabicky naplasti a inych serepeticiek 😝
A kde nam zmizli ostatne babule? 😕
no ja neviem kde sa vytratili ale aj ja uz pojdem pomalicky 😉 😉
Tak tu budem hospodarit sama 😀 😝 😝 😝 😝 😝
riana neboj nejaka sa k tebe prida pa 😉
No a ked ma nniekto ukradne, ked tu budem teraz takto sama? 😅 😅
ja som zacala vzkostkovavat ceresne, dam ich dnes este uvarit a zajtra si kupim gelfix, este raz ich prevarim aj s tym a aj s cukrom a naplnim do poharov 😵
Takze zavaras ceresne, Zuzi? 😵
nezavaram ... budem robit dzem ... u nas sa ho zje vela, hoci sme len dvaja 😀 😀 😀

leata ahojky tak si teraz oddychnete trosku a kde to vlastne idete?? 😕 😕 😕