Opäť sa posnažíme ale až od (po) roku 2010
ahojte, mozno nie ze možno ale skôr určite je na takúto tému ešte skoro. Ale tak dúfam že nie som jediná ktorá by chcela mať bábätko až tak "neskôr"(tj, o 2-3-4a viac rokov), dúfam že nie som jediná ktorá takto plánuje do budúcna.. 😅 .. 😀
no to hej to bola dobrá telenovela Milagros🙂no jakoš ja som maniak ale len na určité nie všetky 😉
inak riana Nelynka mi pisala,ze uz chce pisat na sklo tak si kopni do vrtule a nejedz na tom obede tolko 😅 😅 😅 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Tak ja co si pamatam na telenovely ktore ma zaujali a ktore som mala rada tak to boli Divoky anjel,Rosalinda a Esmeralda a to je asi tak vsjo 😅 😅 😅 😅 😅
rianaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ty kam si isla do Ciny na obed?? 🙂
nely asi mozme pokracovat este v IP 😉 😉 😉 😅 😅 😀 😀 😀
aj chym bude s nami oslavovat aj ona ma 5000 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
Som tuuu 😀
zivioooooooooooooooooooooooooooooooooooo,Nelynka na teba dlho cakala a ty si nechodila ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😀 😀 😀
Este mi bude chybat 6 😝
Na obedik som mala mozarellku so salatikom, mnaaaam. To bola dobrotka 😵 😵 😵
Baby, ked sa zveziem s kolegovcami, ze nemam separe obed, tak je to vzdy nadlho 🙄
ja si idem tiez spravit roztopeny syr so zeleninkou a sunkou 😵 😵 😵 😵 😵 take dietovske 😉 😉 😉
riana no uz sme ta postradali,ze kde sa flakas a cely konik na teba caka 😅 😅 😀 😀 😀 😀 😀
Cipsi, no keby nemam taku strasnu chut na ten salatik a syrcek,tak by som sa sama stocila max. za 45 min. ale s kolgevcami...je to fakt na dlho 🙄 🙄
A pride sem Nely, ze to tu naraz spustime? Ja uz sa taaaak neviem dockat, co poviete na moj prispevocek 😵 😵 😵 😵 😵 😵
nely sa sla akurat pred chvilockou opalovat sme debatili cez IP 😀 😀 😀 😀 😀 Povedala,ze mame zacat bez nej,ze ona sa potom prida ale ja neviem ja by som pockala na nu 😅 😅 😅 😅
No ja pockam rozhodne na nu. Kto chce, nech pokeca so mnou v IP 😀
Skoda, ze tu nefunguje hromadny chat, aby sme si chranili vzacne cisla na dolezite prispevky 😀 😀
dobre ja sa tiez poberiem ale ak tu nebudem tak kludne oslavujte lebo takto na kazdeho cakat tak sa to nezorganizuje ani do zajtra 😉 😉 😉
Cipsi, to sa ti nechce pokecat v IP? ☹
Babule, ale noooo. Kde tolko trckate?
NELYYYYY, haloooooo. Telepaticky ta zvolavam do temy 😅 😅 😵 😵
Snad to na nieco bude dobre.
No kedze je toto posledny prispevok, tak len hlasim, ze poharky prichystane, pomaly zacne odbalovat flasietku, takze fakt uz len cakam na moju spoluoslavenkynu a hosti 😀
Tesim sa na vas 😀 😝 😝 😀 😀
rianka ja by som aj pokecala ale hlad je zly a chcem si pri tom v klude popozerat archiv 😵 😵
A kedy dojde Nely? ☹
222 000 000 000
22 22 0 0 0 0 0 0
22 00 00 00 00 00 00
22 00 00 00 00 00 00
22 0 0 0 0 0 0
2222222 000 000 000
Ako ten čas rýchlo letí!
Všedných dní rad, občas sviatky
A zrazu tak divno je ti,
keď sa letmo obzrieš spiatky.
Mnohé chvíle v ušlom žití
ťažké boli ako jarmo.
Ale v srdci človek cíti,
že tie riadky nepsal darmo.
😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢
Cele sa mi to pokazilo 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢
😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢
riana 😵 😵 😵 cap cap (to je akoze tlieskanie 😵 😵 😵 )
Ja som to celeeeeeeeeeeeeeeeee dovrzala. Ja chcem umriet 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢
Idem to ja napravit, lebo ma tu prekoti ☹ ☹ ☹ ☹
a co Mariannka 😅 😅 😅 😅 😅 ved to je krasne aj ked tie cisla som moc nepochopila 😀 😀 😀 😀 😀 ale ta basnicka je krasna 😵 😵 😵
aj ja som to zase nevydržala netuk🙂)
riana,ze ja chcem umriet ty si ale expert 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ale musim si zastat chym ona mi pekne napisala,ze ci moze natukat do marcoviek alebo pocka na oslavu,takze bola zlatucka 😵 😵 😵 😵 😵
222 000 000 44
22 22 0 0 0 0 4 4
22 00 00 00 00 44 4
22 00 00 00 00 444444
22 0 0 0 0 4
2222222 000 000 4
😅

Inak Nelinka je podarena pise mi IP,lebo caka na Rianu 😉 😉 😉 😀 😀 😀 😀 😀